Dagens låt, haha!


         
          

Haha, jaah varför inte?? Lyssnade på Björn Rosenströmlåtar mycket förra året!! =D

Onsdag

Näää, nu idag orkar jag nte göra någonting. Det är ju träning sen från 18.00 till 20.15 så man får väll ladda tills det eller något. Jaah idag så ringde klockan 09.30 (hehe kanske lite tidigt) men jag vaknade inte utan jag sov till 12.00 det var riktit skönt kan jag säga. Sen gick jag upp, åt frulle kollade på någon konstig film som var på tv sen så åt jag lunch, pizza! Men nu ska jag fortsätta här. bye!




Igår när jag var hemma hos Matilda så tog jag lite bilder på mig själv för att roa mig lite..
Jaaah, några är lite mindre seriösa än dem andra.. !! =D

måndag + tidsag

F*N! Spaninen gjorde precis mål mot Portugal.. Inte bra! I alla fall idag så vaknade jag upp hos Paulina med Josse, Kattis, Ebba, Paulina och Melinda. Jag åkte dit igår efter att dem frågade mig ifall jag ville bada med dem i Melindas pool. Så jaah åkte vi till Paulina efter det och alla sov där.. I alla fall så vaknade jag upp där. Jag vaknade vid 10.00 tiden (lite innan det) över att Matilda ringer mig. Sen vid 10.45 typ så åkte jag, Kattils, Melinda och Josse hem. Jag fick ta en snabb dusch och klä på mig sen så åkte jag in till stan med Matilda. Jag köpte ett par jeansleggins och 2 linnen. Sen så åkte vi hem vid 16.00 tiden för jag skulle lämna in moppen kl 17.30. Vi kom precis i tid!;) Efter det så åkte jag och Matilda hem till henne och titta på film, spelade lite badminton och studsade lite studsmatta. Sen åkte vi till donken och tog en glass sen så blev jag hämtad av mamma. Jaah, där var min dag!! =D=D haha, ses!

                           
                           
                           
                            
HAHAHHAH!!! Kolla sista bilden, min ARM och mina BEN!! Ser jag inte grymt biff ut på den bilden?? Eller är det bara jag som tycker det.. haha, skit samma! Jaah, här lite bilder som Matilda tog när jag hoppade studsmatta, men ah, här hoppade jag direkt inte då men endå!! =D=D
                            
                           

sola

Gick upp för 20 minuter sen. Har ätit frukost och kolla datan lite. Nu snart ska jag gå ut och sola här hemma och kommer göra det hela dagen... bye bye

Söndag

Okej, idag så gick jag upp klockan 09.00 för att duscha och fixa mig. Vid 12.00 tiden fick jag skjuts ner till centrum och hämtade även upp Kattis! :) I centrm blev det lite väntan med så småningom så kom Paulina och vi tre åkte till Forum för att köpa en present till Ebba. Och jag fick även med mig en tjocktöja och kofta hem. Sen vid 16.30 så kom vi hem till Ebba. Vi åt lite buffe kan man säga och efterrätt. Skitgott! ;) Sen så kom även Josse dirket ifrån Grekland dit. Nice nice! :) Men sen så åkte Kattis och Pauina hem och sen vid 21.00 tiden typ åkte jag och Josse hem. Så nu är jag hemma i alla fall!! Bye bye

Ohh, yehh!

Jag hade ju glömt bort att vi skulle få lite besök här på kvällen av familjen Sjödahl! Var mycket trevligt, vi åt förrät, varmrätt och efterrätt.. Sen så spelade vi kort och så! Imorgon i alla fall så var det planerat att kolla i kyrkan när ebba, emma och alice skulle konfemera sig (INGEN ANING OM HUR DET STAVASXD) men det blir att bara komma till ebba efterråt. Så innan ska jag åka med Kattis och Paulina och köpa present till lilla Ebba!! Bye bye!

(miljoner svavfel säkert orkar tänka efter hur något stavs 00.40 på kvällen XD)

Midsommardagen

Shit, vaknade av att det ösregnade.. Helt sjukt vad det regnade (regnar fortfarande men inte alls lika mycket). Kunde i alla fall inte somna om eftersom det regnade och lät så mycket och sen så skulle jag endå upp eftersom klockan nästan var 12.00. Idag så ska jag nog inte göra något alls. Hatar när det regnar och är så dåligt väder. Blir väll och kolla på film eller något i den stilen. Igår i alla fall så åkte jag och Kattis till Mimmi vid 19.00 tiden (lite innan) där Mel, Linnéa, Felicia, Lotta och Mimmi (såklart) redan var!;) Det var mycket trevligt tycker jag. Bye bye!

Blir väll lite bilder sen från igårkväll efter när Linnéa har laddat över dem på Facbook. Eller jag vet inte om hon ska de,t men de brukar hon göra i alla fall.

Midsommarafton

Nu ska jag inte sitta framför datan hela dagen men jag skulle bara checka läget lite!;) Idag vet jag inte som sagt vad jag ska göra med det löser väll sig (hoppas jag).. Har precis ätit frukost och klätt på mig. Blev direkt inte någon klänning för mig idag som alla andra säkert kommer ha på sig men ett blommigt linne blev det i alla fall. Bye bye!

                         

Frågan är...

Hmmm.. Vad ska man hitta på imorgon då? Det är ju midsommar och allt ju.. Ska nog vara med familjen och så och äta. Men man vill ju inte vara hemma hela dagen. Har någon förslag?

                         

Rubrik

Idag har jag varit vid grisslinge med mel och kattis. Jag var tvungen att åke hem vid halv 4 för att gå ut med hunden men kattis stanna och mel földe med. Nu sitter jag här hemma ifallafall utan att ha gått ut med hunden för det hade redan brorsan gjort.. snark.

                    
                    


Idag

Så, nu har jag orkat logga in och skriva lite om dagen. Idag så vaknade jag upp hos Matilda vad 09.00 tiden men vii gick inte upp då riktit utan låg och drog oss lite och hon gick även upp och duschade samtidigt som jag låg kvar. I alla fall så åt vi lite frulle. Sen så innan 11.00 så åkte vi till stallet (!!!??) och mockade (!!) osv sen så red även Matilda Lord (som den ena heter) och vi gick ut med Tulpa (heter det "gick ut med" eller heter det något annat på hästspråk??XD). Sen så kan jag ju "skryta" lite med att jag satt på en häst TVÅ METER idag. ÄR STOLT kan jag säga, men det behövdes väldigt, väldigt mycket tjat ifrån Matildas sida. Sen vid 14.00 tiden var vi hemm ien hos Matilda, vi åt lunch och sen åkte vi hem till mig och vid 18.00 var det 1 timma träning inomhus och sen 1 timma fys ute. SJUKT JOBBIG!!!

          
                                   Haha, jaah Matilda är lite halvgalen ibland !;) 
           
           
          Haha, sååå seriös bild! =D jaah, man var ju tvungen och kolla hur den funkade!! ^^)

           
               Lunch av Matilda och Vendela, hmm det enda jag har gjort är ... INGET!! =D

          
                                    Och så KLART efterätt!!! =D=D DAIMTÅRTA!!! =D=D

                    Alla Bilder har jag tagit ifrån Matildas Blogg.. Kika in vett ja!!!XD
          


Igår

Yes, nu har jag kommit åt min data. Har inte haft tid eller så sen så sov jag hos Matilda igår tills idag så jag har inte orkat skriva. Igår i alla fall så kom Matilda hem till mig på sin moppe efter hon hade varit på vårdcentralen. Jag packade lite snabbt och gjorde klart mig det sista sen så åkte vi hem till henne och hämtade lite saker och sen direkt till Grisslinge. Där på Grisslinge var Linnéa, Mimmi, Lotta, Felicia och Johanna så vi var där och sällskapade dem. Vid klockan så åkte vi hem till Matilda och sedan tog vi bussen till Forum och Sickal. Jag fick hem ett par jeansleggins, ett par leggins och ett linne. När vi tog bussen ifrån Sickla vid 19.30 tiden så åkte vi först hem till Matilda, sedan mig och sen tillbaka till Matilda. Hos Matilda kollade vi på film och vid 01.00 tiden någonting så somnade vi.

                     
                        Haha, Mimmi och en liten anka som gjorde oss sällskap (+4 till typ)

                     
                                     Matilda som ligger och solar och äter chips !;)

                     
                          Johanna, Lotta oh Felica som , ahh lägger sand på Lotta typ! xD
 
                     
                                                    Naaw, och lilla söta Linnéa! ;)

P.S! Kommer strax skriva om vad jag har gjort idag... Orkar bara inte göra det nu! ;)

SHIT!!!!!! =O=O=O=O

                         
              Jag säger bara "OMG JAG HAR TRÄFFAT ROBERT PATTINSON"!!! Gissa om jag är glad!:O

                         
                   Jaaah, här får ni se orginalbilden så jag inte lurar er i onödan!! haha, Lilla Ebba!


Eken Cup dag 4

Yeees, idag så var det inte riktit turen på vår sida för mitt lag. Vi åkte ut i kvarten i B mot Skuru.. Så det var ju inte riktit väntat men ahh!!^^) Men lag ett gick till semi i A så det var ju kul men där förlorade dem mot vinnarna (som vann hela cupen alltså). Jag åkte hem med Elli, Kattis och Felicia. Det gick ju bra. Förutom att jag och Fells gick på fel tåg så vi fick åka tillbaka och så fick Elli och Kattis hoppa av sitt tåg och så väntade dem på oss. Men nu ska jag gå och dö, bye bye.. hehe, nej men nu ska jag typ sova eller något! :D (eller äta xD)

Eken Cup dag 3

Idag så var det bara en match klockan 10.20 mot Lagunda och den matchen vann vi med 15 bollar tror jag att det var. Men sen så stannade jag, Felicia, Kattis och Amanda kvar och kollade matcher tills klockan var 17.00. Så vi var där i ungefär 8 timmar. Och då bollade vi, kollade matcher osv. Så det var faktist kul. Men nu ska jag fortsätta att kolla på Systrar i jeans. Imorgon i alla fall så spelar vi mot Skuru 1 i kvartsfinal (B-slutspel).. Får hoppas att det går bra eftersom VI INTE HAR NÅGRA AVBYTARE utan endast ett fullt lag.. Bye bye!

Eken Cup dag 2

Idag så var det mycket bra väder, inte regn en ända dag. Första matchen spelade vi klockan 13.00 och den matchen förlorade vi mot Skogås. Vi förlorade med 3 bollar tror jag. Sen så var det en till match klockan 15.00 mot bollstanäs och den matchen vann vi med 10 bollar. Men med 2 vinster, en lika och en förlust så kom vi 3:a i gruppen och det menast med att vi kom till B-slutspel. Så imorgon är det EN match oavsett om vi vinner eller förlorar klockan 10.20. Och sen om vi vinner den så är resten av slutspelet på måndag. Lite segt men aja. Sen så vann Gustavsbergs 1 (vårt andra lag) hela gruppen så dem kom till A-slutspel så jag tror inte ens dem spelar imorgon. Men sen efter vi kom hem så åkte jag och mamma och köpte sushi och godis så just nu sitter jag och äter det. hehe! Men bye bye...

Eken Cup dag 1

Nu är dag ett slut och jag var på Eken fältet ifrån 08.40 till 17.40 så alltså 9 timmar. I alla fall så var första matchen 09.40 mot Pasvalys (?) och där vann vi med 18-9. Sen så var det bara en match emellan och sedan var det våran tur igen. Andra matchen så var det mot Sthlmpolisenoch då blev det lika, 8-8. Det var ju bra tycker jag. Sen så klockan 15.00 (typ 3 timmar senare) så spelade min brorsa och han förlorade mot Bolton med några bollar men sen klockan 17.00 så mötte han Tumba och då vann dem (och då spööregnade det, men det slutade sen efter matchen typ) . Haha, jaahh nu har ni fått lite uppdatering från mig. Bye bye!!


             Bild på mig ifrån idag av Alexandra Domeij. När vi möter Stockholmspolisen!

Fanbild

                         
Naaw, fick en supersöt fanbild av en läsare, tack sötaste Kattis!! <3 hennes blogg: www.lookatme.blogg.se
Brukar ju egentligen inte lägga upp fanbilder men kände mig extra snäll idag ;) !!=) (haha, ta inte allt så seriöst XDXD)

Glass

Vaniljglass med krossad choklad är nästan helt klart den godaste glassen. Men jag tror den delar plats med gammeldagsvanilj och Ben&Jerrys Cookie dough.
      
            

Levi's

Jaah, nu har min syrra precis gått med hennes två hundar Levi's  och Diesel. Levi's är 11 vecker och en liten brun devärgpudel- supersöt. Haha, men ahh. Sen så nu har jag ätit middag och ska alldeles strax ska jag ta lite glass sen får man väll försöka lägga sig i tid idag eftersom klockan 08.40 ska man stå på Gubbängsfältet för samling. Så jag får väll gå upp klockan 07.00 imorgon (senast) SNARK säger jag bara. Men bye bye!

                          
    Haha, var inte så lätt att få en bra bild där hon inte rörde sig eller liknande, hon skulle leka HELA TIDEN!! :D

                          
                            Jaaah, hon var vväldigt liten och söt, som sagt endast 11 veckor!! =)

                          
                                Yeees, detta fick bli den avslutande bilden på detta inlägg ;)

Fotboll

Idag så har jag bestämt mig att bara vara hemma och ta det lungt. Jag sitter just nu och kollar på fotboll och det är mellan Argentina och Sydkorea och Sydkorea gjorde just självmål efter 15 minuter. HAHA! Sen så har jag badat pool med min bror och har duschat. Så de är det jag har gjort idag. Men nu ska jag fortsätta titta lite här. Bye bye!

T-r-ö-t-t

Jaaah, idag så har jag vart med syster i stan. Jag fick med mig en väska, två linnen och någon grej jag ska ha på jeansshortsen (visar sen).. Det var bra rea där på hm så man tjänade ju lite såklart!;) Sen så när jag kom hem så åt jag sedan åkte jag till Ingarö där vi hade träning. Först var det en timma handbollsträning (på gräs ofc eftersom det är Eken på fredag) och sedan var det lite coopertest, jag kom in på 17 minuter oups... hahh klarade ju 14 någonting på stadslagslägret så jag kan ju säga att jag INTE tog i på det här (och jaa, det är lika lång strecka mm).. Fick för mig att jag inte skulle ta i nu och så när vi ska göra detta nästa gång så kommer jag få mycket bättre resultat.. men ahh.. HAHA ÄR MAN INTE SMART?? (noooot -.-).. Sen efter coopern så var det backintervall i VÄRLDENS ÄCKLIGASTE BACKE.. seriöst.. folk ramlade i den för att den var så brant mm både när dem skulle springa upp och ner. Berodde självklart på att man var trött men om man fick lite obalans så kunde ju sluta illa.. tror jag! XD men sen gjorde vi även armhävningar utfallssteg mm.. Så jag är med andra ord TRÖTT nu... haha, men imorgon vet jag inte riktit vad jag ska göra men något blir det ju.. Kanske hjälpa pappa med att sätta upp ekentältet? Ahh.. vem vet!? Bye bye!

Jaaa, sen fick jag reda på idag att typ alla våra gruppspelsmatcher ska spelas på KONSTGÄRS.. Men hallå? Hela grejen med eken är ju att det ska spelas på gräs! Åhhh... trååkit!! Det finns typ 6 planer som är konstgräs av typ 30+ (?) gräsplaner som finns där.. och så ska vi få spela där.. TRIST!!
Haha, men det kanske är bra eftresom det ska regna hela eken som förra året.. Men det kommer bli mycket varmare nu, som är bra...

                          
Jaaah, så här ser hela ekenfältet ut.. det jag har ringat in är där vi ska spela gruppespel och som är konstgräs och det var tydligen bara 4 planer, oupsi ^^) .. Haha, och där jag har gort två små fina pilar är där vi brukar ha vårat tält.. Ungefär PRECIS där faktist..


15/6

Yes!! Idag blev det inte en hemma dag i alla fall och det kändes skönt. Jag, Melinda, Matilda och Kattis åkte ner först och spelade lite vollyboll nere vid kyrkan. Men vi spelade knappt 5 minuter tror jag eftersom det började regna lite. Sedan så åkte vi till mölnvik och köpte lunch på Thai. Alla köpte kyckling med cashewnötter (föruto Melinda för hon hade redan ätit lunch) och sedan åkte vi hem till Matilda och åt det där. Det var suuupergott för alla er som undrade. Sen så spelade vi lite kubb och det var jag och Matilda mot Kattis och Melinda och ni kan ju gissa vilka som vann. Haha MATILDA OCH JAG SÅ KLART. Vi körde "evighet" elle vad man ska säga som aldrig EGENTLIGEN tar slut med Mel och Kattis var så dåliga för dem fick aldrig ner våra. Haha, men sen efter det så kollade vi en film. Det var Moulin Rouge.. Den var lite seg men aah. helt OK! Har sett den flera gånger förut när jag var mindre eftersom det är en väldigt gammal film. Men efter det så åkte jag, Kattis och Mel hem! Bye bye!


                                       Japp, ungefär 2 minuter gamla bilder!;)


Spårvägen nästa.....

Okej, nu är det helt klart att jag ska spela för Spårvägen nästa säsong, har värkligen funderat på det här länge nu och på tisdag nästa vecka ska jag skriva på... (not) XDXD

 MIN SYSTER SKA SPELA FÖR SPÅRVÄGEN!! Jaapp, så ligger det till. Hon ska nu börja spela för Spårvägens A-lag Elit och det kommer bli roligt, tror jag ... Haha! Så nu har vi en troogen Gustavsbergare i familjen (JAGSÅKLART), En "Spårare" = Min syster. Och en "Skurare" (HAHAHA) = Min bror (pinsamt -.-).. Jaaah, jag ville bara göra detta lite "officiellt".. Hehe, you know?? ;) Jaaah, så nu får man väll börja kolla lite elitseriematcher.. bröööl!


måndag

Okej, nu gör jag om detta inlägg för andra gången eftersom internet laggade sist.. PUST*
Haha, men idag så åkte jag till Matilda ungefär vid lunchtid. När jag kom dit så åt jag upp deras lunch, haha, eller kanske inte men jag åt i alla fall lunch med henne och det blev hemmagjorde pizza som henens syrra hade gjort. Efter det så kolla vi på tv lite och sen åkte vi hem till mig för vi var tvugna att gå ut med hunden innan hon kissade på sig!;) Efter en runda med henne, ganska lång faktist, så åkte vi ner klockan 16.30 för att vi skulle ha lagmöte 17.00. Efter lagmötet som var ungeför i en timma så började vi med ca 50 minuter fys/styrka eller vad man nu ska kalla det. Haha det såg ut som hela laget hade skitit på sig när vi skulle gå in, ahh inkusive mig då också!!^^) Sen så var det 1 timma och en 15 innomhus träning, och träningen var mycket bra. Vi har fått en ny tränare nu som är Felicias pappa och de känns mycket bra. Det kommer bli roligt men hårt nu nästa år och jag tror det kommer gå mycket bra för oss. Men nu ska jag fortsätta här lite på datan. Bye bye!

Hemma...

Okej, söndag? Vad ska jag göra då.. Jo INGET!! Hittills har jag endast tittat på tv och suttit vid datan precis som igår. Jag har så tråkt just nu och har inget jag kan göra. Sen så senare ikväll blir det väll och kanske springa lite. Ska försöka tima in lite regn kanske.. Haha, jaa jag är inte riktigt normal inte. Men sen imorgon i alla fall så ska jag INTE sitta hemma och det har jag bestämt nu. Inte för att jag vet vad jag ska göra men NÅGOT ska jag hitta på i alla fall! Men nu ska jag göra INEGNTING!! Bye bye!

American Virgin!

Jaaa, som sagt blir det inte så mycket roligare idag än en film. Jag ska kolla på American Virgin och jag har inte sett den så jag hoppas att den blir bra. Annars då, jag sitter i min syrras rum just nu och hjälper henne att hitta kläder för kvällen/natten när hon ska ut. Har ju inte riktit mycket annat för mig endå så varför inte göra någon annan glad. Haha!! Men nu ska jag fortsätta, bye bye!!

                                  


HA-HA!

Haha, min syrra visade mig den här videon. Han värkar vara något nervös när han ska göra den här videon till sina föräldrar. Haha, gullde då!! 

           

Lördag...

Så, idag så tog jag en ganska lång sovmorgon till 13.20 och det var mycket skönt kan jag säga, men jag vaknade ganska många gånger över att det blåste skit mycket eftersom jag sov med två fönster som var lite öppna. Men sen gick jag upp i alla fall, åt frukost, titta på tv, satt vid datan och sen nu för ca 40 minuter sen kom jag hem efter att ha sprungit lite. Jag älskar när det nästan spöregna när man springer för då känner man sig 100 gånger duktigare. Men jag kan inte springa på träningen när det spöregnar med laget för då har man inget tort att sätta på sig när man kommer in och det är mycket skönare att komma hem till en varm dusch. Men nu ska jag snart duscha och jag tror inte det kommer hända något speciellt kul idag eftresom det är så äckligt väder, kanske bara blir om jag ska köpa lite godis eller något!;)

SOMMARLOV!!!

Yeeees!! Äntligen sommarlov, vi kanske inte hade så tur med vädret eftersoom det SPÖREGNADE men det är ju fortfarande sommarlov och det är det som är huvudsaken .. typ .. Haha! Men i alla fall så fick jag skjuts till bussen av mamma imorse eftersom det regnade.. Mycket skönt! Sen så kom vi till skolan, samlades lite innan. De felsta gick ut för att lyssna men jag och Ebba smet vidare i korridoren för och sätta oss inne och titta på för vi ville inte bli blöta eller så. Men vi såg endå inget eftersom det var bara en jätte stor klunge med paraplyn där ute. efter sen stund kom alla andra i klassn in igen, vi gick till ett klassrum fick betyg mm sen slutade vi. Så vi började 08.45-09.50 typ.... Så det var ju skönt.

Efter skolan åkte jag hem till Matilda, vi gjorde klart en jordgubbstårta som hennes syrra hade börjat på och den var grym kan jag säga. Efter det satte vi oss och titta på en film och det fick blir Dear John. Den var mycket bra och det kom några tårar lite då och då kan jag säga. Efter det åkte vi till Mölnvik och åt på donken och sen åkte jag hem till Matilda igen och hämta min jacka sen så fick jag skjuts till bussen.

Nu i alla fall sitter jag här vid datan och kommer antagligen göra det hela kvällen. Haha! Nu ska jag fortsätta vräka i mig chips.


                          
                                      Snyggaste och godaste tårtan, haha! Den slår ingen !! XD

                                            
jaaa, jag snor dem här bilderna från Matildas blogg eftersom det var hennes kamera, så här såg hon ut idag!! ;)

          
Jaaa, lite "fina" poaser fick ni och halvsuddig bild men får duga.. så här såg jag ut idag, om ni ser förstås!!
Jag tror jag tog en bild på mig här om dan med klänningen på.. kanske kan ladda över den :P


Torsdag morgon

Nu kommer ett litet och snabbt inlägg. Jag bestämde mig för att ta en buss som gick typ 30 minuter senare så jag har inget att göra nu på 30 minuter typ. I alla fall så är det näst sista skoldagen idag då vi bara ska städa. Så vi börjar 09.30 och slutar något med 11.00-12.00.. Har egentligen ingen aning men det kan jag nog tro. Ahh, sen är man väll avundsjuk på alla som går i skolan i värmdö för dem slutar ju idag och idag ska det vara ganska fint väder och imorgon när jag slutar ska det tydligen spöregna.. JIPPI!! Det måste vara någon tradition att det regnar när vi ska ha skolavslutning för jag kommer ihåg att det SPÖREGNADE förra året också. TRÅÅKIT!!!



Södde!!

Idag har vi varit på södde med klassen. Jag hämtade först Emma sen åkte vi med moppen dit. Vi var där ungefär 10 i 10 och var där till 12.30 typ. Så jag var hemma vid 13.00.. Nu i alla fall har jag ätit och sen ska jag byta om för idag så är det träning med 96-95-94 16.30..

Just det, sen färgade jag håret igår.. Ville ha lite mörkare!!


                    

                               Sen ville jag får bort det röda som jag hade....!! =P=P

Sista "riktiga" skoldagen..

Sitter och tittar på Project runway just nu och dricker en SUPERGOD smothie som jag gjorde nyligen. Den är gjord på blåbärs fil/youghrt (kommer inte ihåg^^), mjölk, frysta jordgubbar, blåbär och bananer!! SUPERGOD!! Men i alla fall.. Idag så var det "sista riktiga skoldagen"! Då vi tittade på film på 2 av lektionerna och hade frågesport på dem två andra. Sen när jag kom hem så satte jag på datan och har suttit här typ sen jag kom hem (nästan :P).. Men nu ska jag fortsätta titta.

                            

"Halvdag"

Idag var det endast skola från 08.20 till 11.00 så det var sjukt skönt. Det var först språk men jag skulle hinna klart med min kudde som jag gör i slöjden så det blev slöjd i 40 minuter för min del i stället. Efter det var det bild då vi skulle redovisa våran bild vi har gjort.. Gick ej så bra!:P Men sen efter det var det betygsnack i bild och sen var det sluta. Så det kanske blev 10.50 vi slutade. I alla fall är jag hemma nu och har vart det i ett tag eftersom jag åkte moppe hem.. Jag åkte moppe idag till skolan för att jag inte hittade min brorsas busskort som jag lånade i helgen så han fick ta mitt. Men men, det var ju skönt att ta den. Nu ska jag äta lunch och jag tror det blir tårta!! ^^)

Ohh.. just det !! EBBA MALMSTEDT!! =D

Lyckad söndag!

Idag så gick jag upp vid 10.20 så det var ju bra. Sen så gick jag upp, satt vid datan, hämtade syster på moppe och sen bestämde jag med Matilda att möta henne i Mölnvik där hon skulle köpa skor. Sen drog vi till Grisslinge och soldade. Sedan kom Kattis och gjorde lite sällskap.. Men vi drog nästan direkt hem till Matilda för vi var så hungriga, i alla fall jag och Matilda. Där åt vi, hoppade lite studsmatta och sedan åkte vi till ICA och köpta dricka och kakor. Sedan tog vi mopparna till Josse och var där lite för att vänta tills hon skulle äta klart sen var det färd mot ösbytresk och där satt vi och snackade och åt kakor och skratta typ. HAHA!! Nej men nu ska jag fortsätta här vid datan..

Stan....

Idag så gick jag upp vid 11.00 tiden någonting. Hade ställt klockan vid 09.00 men snoozade alldeles för mycket sen måste jag har råkat stänga av den!!^^) Men sen så åkte jag in med mamma och mormor till stan för att kolla lite på marathon och gå i gamla stan. Fy f*n vad snabbt dem springer (dem som är först alltså).. Jag fick även med mig en svart bikini ifrån H&M.. Blev lite halvpanik med den så jag vet inte riktit om den satt så bra och så men skit samma.. Har ju inte köpt någon till i år så jag har fått låna Matildas hela tiden... Sen i stan så blev det lite lunch ifrån ett matstånd i Kungsan, det var någon resutranggrej så det var många resturanger som sålde sin mat där, köpte i alla fall buffalo wings med pommes ;) sen blev det en glass efter det. Men nu i alla fall så ska jag äta sen.. Efter det blir det ut och springa för jag hade HELT glömt bort att jag skulle ha gjor det igår. Var nog lite för trött för att tänka på det.

Just det, när jag satt på bussen till slussen så kom jag på att jag hade glömt kameran... Hehe!!^^)

sommarlov snart! =D

Nu är det helg
Endast 7 dagar kvar till sommarlovet
5 dagar skola
2 dagar "seriös" dag
3 dagar städa mm
SEN ÄR DET LOV!!!

Haha, jag längtar såååå =D=D

Idag i alla fall så gick jag upp vid 06.30 GÄSP* och fixade mig med ca 5 sömn typ i kroppen.. Jag gick upp som sagt, fixade mig, åt frukost sen fick jag och brorsan skjuts till skolan så det var mycket skönt. Sen så i skolan så hade vi typ 2 st sexualkunskap lektioner . Där vi kollade på "menniskans under" så segt film.. HAHA!! Tittade max 5 minuter annars låg jag och halv sov för dem snackade bara om massa ehh.. ah vet inte! Men sen så gick läraren och sa att vi fick sluta när filmen var slut.. Och vem gör det? Så vi spolade fram så det var 2 min kvar sen så gick vi. Efter det var det prov, SO prov... KUNNDE INGET!! HAHA! Efter skolan åkte jag hem, satt vid datan somnade, (för mitt internet laggade HELA tiden så jag orkade inte med det haha) sen så vid 19.40 blev jag väckt för att det var mat och nu sitter jag här lite överpigg och seg typ.. Om det nu går vara det sammtidigt vet jag inte men jag är det. Men imorgon vet jag inte riktit vad jag ska göra. Ska kanske åka in till stan och möta kusninen där för ho åker hem imorgon tror jag . Men nu SKA jag sova. PÖÖSS!!!


                      
                      
        Haha, jaa kan man tänka sig. Webbcam bilder kan man alltid fördriva tiden lite med!! =D=D

haha, jaaa och vem vet.. Imorgon så kanske kemaren hänger med.. Det måste bero på att det är lov snart som jag är så kreativ eller vad man ska kalla det !! Hahah!!

STUDEN 2010!!

Nu har jag kommit hem ifrån utspringet och så. Det var väldigt kul att se alla men det var grymt trångt. Efter att jag och min mamma såg min syrra + klassen och ALLA andra studenter åka iväg med flaken så åkte vi hem. Nu sitter jag här och sen vid 19.00 tiden så börjar alla gäster komma.

                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                            
                            
Jaaa, vissa bilder kanske bara ser lite röriga ut men det får ni leva med!! Aja, min dag har varit bra och det har nog min syrras med (och är bra för just nu åker hon säkert runt på ett flak i stan, om hon inte kanske är klar nu, jag vet inte riktit)

Uppd: Jaaa, nu är hon hemma!!!

Student!!!

Idag är jag som sagt ledig eftersom min systar tar studenten. Jag ska kolle på hennes utspring eller vad det heter klockan 14.30 sen har jag hjälpt till här hemma som tex blåsa ballonger mm... Det kommer antagligen bli en del bilder och så ifall ni undrade men ej på mig!! ^^) Men nu ska jag titta lite på datan sen fixa mig och byta om. Sen senare idag kommer typ hela släkten från Skövde mm så det blir ju kul!! Men PÖÖSS!!

                             
Vi har ett tält på baksidan, (ser hur fult ut som hellst) men där kommer alla gäster äta osv och det är ju bra och ha det eftersom det blåser emellanåt och sen senare ikväll kommer det bli lite kallare så klart...  Sen så finns det någon värme grej där inne som vi ska sätta på framåt kvällen kvällen!!

                             
Och så här ser det ut på framsidan. Lite ballonger, björkgrenar (eller vad det heter XD HAHA) osv.

Stundenten imorgon (för syster)

Jaaa, jag sprang igår i alla fall för alla er som undrade. Sen så sprang jag Vårruset idag med laget, en grej vi gjorde bara för kul! Det gick väll bra.. Men nu ska jag sova och jag är faktist ledig imorgon för imorgon tar min syrra studenten! PÖÖSS!!

                        
                                    Naawww.. Min lilla egna fjortiws syster!!! ^^) <3

Gaaahhh!!!!

Tänkte springa nu på kvällen eftersom vi inte har någon träning i skolan.. Men jag tror inte det blir så... Jag har TOTALT sämst låtar på Ipoden och sen måste jag ha koss hörlurar och det har min syrra med sig på träningen typ.. Haha, nästan lite pinsamt att sådant lite kan stoppa mig men jag är ganska lat när jag inte har dem grejerna. Blir grymt taggad av att springa när jag har musik! (BRA MUSIK)! Men nu ska jag v´äll.. ehhh vet inte vad jag ska göra men något lite viktigar än at sova som jag har typ gjort sen jag kom hem!!! XD haha,

                          

RSS 2.0