31-05-2010

Orkar inte riktit skriva om dagen idag för det har endå inte hänt något speciellt förutom att jag har haft tyskaprov och det gick lite si så där.. Sen så ska jag ta moppen imorgon till skolan och ha Emma som passagerare. Sen så ska vi även möte Matilda i centrum som ska ha Alice som passagerare. Det kommer bli toppen!! (Sen alla som kallar oss muppar för att vi åker i 25 minuter till skolan med moppe, kan ju kiss my as!!!) HAHAH!! PÖSSS!!

                                                  
                                                                Hahaha, !!! XD

S-dag....

Idag så gick jag upp vid 11.00 och somnade 02.30 så jag sov egentligen inte så jätte mycket om man jämnför vad jag gjorde igår. För igår sov jag från 00.00 till 13.00.. Så jaa, då blev det hela 13 timmars sömn. Men nog om det! Idag har jag inte gjort något vettigt eller roligt. Eller jag har pluggat LITE eftersom det inte blev något tyskaprov för mig i onsdags. Men jag tror det skulle ha vart bättre för mig att få göra det då för nu har jag ju glömt bort allt. Men sen så har jag gått fram och tillbaka till datan för att jag har haft så trist, och inte är det roligare vid datan men man kan ju alltid inbilla sig det.. Imorgon är det skola igen, och det är lång dag dvs att vi slutar 15.00 istället för 11.00.. Sen är det bara "en riktig" vecka kvar av skolan för veckan efter det brukar ju mest bli att städa osv så det brukar ju aldrig boli riktiga lektioner.. Men nu ska jag titta på tv tror jag.. PÖÖSS!!

Jaaa, sen så börjar ju eken den 18.. Hoppas INTE att det regnar som förra gången, haha då kommer jag inte att vara med!! :S:S =D=D




Haha, tog 2 snygga bilder från Lelles facebook.. Hoppas att det var OK!

L ö r d a g

Chips + Cola = Lördagskväll?? Jaa, så fick det bli för mig denna dag/kväll!! Ha det så bra, PÖÖSS!!

                           
                                    Naaaaww.. en sådan fin bild det fick bli!! XD haha

Haha, lite sammanfattning om dagen!!

Idag så slutade vi klockan 11.40 pga att våran slöjdlärare var sjuk. Sen innan det hade vi 2 timmars sexuallkunskap och 1 timma so så dagen var bara chill!;) Sen efter skolan åkte jag hem, satt vid datan FÖRSÖKTE titta på tv men fick inte igång den -.-... Efter det åkte jag till centrum med moppe och mötte Matilda och hennes syrra Josse, sedan åkte vi till värmdö marknad och mötte upp deras mamma och sen var färd mot sickla och forum med bil. Nu är jag i alla fall hemma och fick endast en BH med mig hem! PÖÖSS!!

                         
                        Guuud vad jag länktar till sommaren.. Är så skoltrött -.-.... =D=D

27-05-2010

Idag så åkte jag och moppe till skolan. Haha, jag fick åka lite tidigare hemifrån eftersom vi inte visste hur lång tid det skulle ta, men det tog endast ca 25 minuter så vi var där ungrfär 15 innan. Sen idag så avslutade vi dagen med handboll då. I slutet körde vi match och de laget som vann fick checkar från donken av våran tränare i skolan, och ni kan ju gissa vilka som vann? VI SÅKLART!! =D... HAHA! Men i alla fall efter så åkte jag och Matilda hem till mig, jag fixade mig, duschade och så.. Sedan åkte vi till mölnvik där jag hämtade ut körkortrt, great!;) Efter det köpte vi lite chips mm. sen så åkte vi hem till henne och kolla på film. Nu är jag i all hemma och ska snart sova (tror jag om det blir så :P) puss

Onsdag!

Dagen idag var väll inte lika jävlig som igår så det var ju bra. Idag så var det typ en vanlig onsdag förutom att RFSL var där och snackade om homosexuella + massa mer! Och det var i 1 timma och 30 minuter så vi missade tyska provet! Vilken otur!;) Men sen efter skolan så åkte jag ner för att träna med 95/96 men eftersom det var match ikväll skulle jag tydligen inte det eller vad det var.. Så jag fick bara åke hem istället.. Nu sitter jag här och laddar upp med choklad inför matchen ikväll!! PÖÖSS!!!

                          
                                    Inte från idag... kanske någon vecka gamal bild!;)

Topp 3 just nu (enligt mig)....



 
Jaaa, varför inte en engelsk, fransk och dansk?? Haha, kan erkänna att jag inte fattar ett s*it av dem två sista låtarna. Men vad gör det? Bra är dem i alla fall!!! =D=D

Rent av en PISSDAG!!

Nu ska ni får lyssna på alla mina bekymmer...
Imorse vaknade jag av att jag var tvungen att komma i tid till lektionen eftersom jag ALLTID kommer försent på tisdagar. Men då kom jag på att jag inte hade hittat min nyckel dagen innan så jag började leta efter den det första jag gjorde och var SKITSTRESSAD (vet egentligen inte varför -.-). Men sen i alla fall så kom jag på när jag åt frukost klockan 07.00 att jag var tvungen att ta 07.20 bussen ifrån centrum, så det var bara att skita i frukosten och istället cyckla raka vägen ner. När jag är där nere så är jag en 10 minuter tidig ca... När jag väl sitter på bussen så kommer jag på att jag har glömt mobil och att säga grattis till pappa... Glömde HELT bort den denna morgon i all stress.. Sen när jag kommer till skolan så måste jag knipsa låset och sen var väll allt helt "OK" under dagen då.. När jag ska hem sen efter handbollen så åket jag till forum för att köpa ett nytt lås och present till pappa.. Men jag hittar inte ett tillräckligt stort lås så det blev inget men present blev. När jag går ner till nacka trafikplats så missar jag 425 ( sen får jag inte glömma säga att mitt hår blev KRULL efter allt regn osv.. så redan där blev jag på piss humör -.-).. Så får jag ta nästa buss som blev en 474.. När jag är i centrum så får jag vänta på en 425x.. Sen när jag väl sitter på den så ser jag alla cyklar stå där och DÅ kom jag på att jag ställde min där imorse.. Så vid nästa hållplats får jag gå av och sen gå tillbaka... Men när jag kommer dit så är inte den där så jag får vänta på en annan buss.. Sen när jag kom hem hade tydligen min syrra sms om att hon hade tagit den hem.. Men jag hade ju inte med mig mobilen, eller det hade jag tydligen haft HELA DAGEN!! så piss dag för mig.. sen har jag stressat runt 24/7.. GAAHH!! hatar sånna dagar.. haha, aja men GRATTIS TILL DIG som orkar läsa om mina I-landsproblem.. PÖÖSS!!

                                         

Tröööt (skol trött)

Jag år trött 24/7!!! Jag somnade 21.30 igår och jag hade bara gått upp och ätit middag vid 20.00 för innan det sov jag från 18.30 till 20.00.. Sen idag när jag skulle plugga så somnade jag igen mitt på dan.. OCH NU ÄR JAG SJUKT TRÖTT IGEN!! Shit.. sen har min brorsa sovmorgon till 12.40 imorgon och själv börjar man 08.00.. Aja, men det är väll bara att gå upp och verka glad dem har 3 sista veckorna.. Annars idag då, vad har jag gjort då? Jo, jag gick upp 06.00, åt frulle, fick skjuts till skolan av grannen, var där 40 minuter innan (men slapp GÅ till bussen), slutade skolan 11.05, åt lunch, åkte hem, plugga, sov, plugga, data, åkte och tanka mope, tittade h-bolls match (förlust mot Liiiidingö), åkte hem, "plugga" och ska SOVA NU!! Haha, intressant dag va!? XD PÖÖSS!!


söndag

Jaaa, nu är jag nyduschad, nyrakad mm efter en held dag i en handbollshall. Som sagt var det "spårvägen-gustavsberg dag" idag. Då alla åldrar mött varandra. Vi mötte tex spårvägens A-flick osv. Sen så kan jag säga att gustavsberg vann poängmessigt för vi hade mest vunna matcher inklusive ledarmatch och All star team match! Nu i alla fall sitter jag äter skivad banan, skivad kiwi med kesella vanilj.. Är helt OK faktist!!^^) Sen blir det väll att plugga... blev tyvär inte så mycket gjort igår!! Haha! PÖÖSS!!

                           


Lördag....

Idag har jag vart med Matilda hela dagen för hon sov över hos mig! Vi gick upp lite över klockan 09.00 och sen vid 11.30 tiden fick vi skjuts till centrum till en buss emot stan. När vi var i stan så köpte Matilda en klänning/linne som hon ska ha på avslutningen och jag köte jeansshort och två linnen. Vid 12.30 tiden åkte vi hem till mig, åt lunch, fixade oss sen åkte vi till grisslinge och bada/sola. Jag badade ju så klart inte med Matilda tog ett dopp!^^) Där blev vi inte kvar så länge utan vi åkte till donken och köpte pommes, sen skjutsade jag hem Matilda för vi kom på att vi måste plugga inför prov som är på tisdag, för att imorgon har vi inte tid för då är det handboll HELA DAGEN typ!! Men nu ska jag plugga så puussss på er!!

                             
                             
                               Jaa, så här ser man ut just nu, skönast att plugga utomhus!;)

Dagen idag !!! =)

Jag "lovade" ju att skriva lite om min dag och det kan jag göra nu eftersom Matilda redan har somnat -.-. Idag så skulle vi som sagt till Boo vallen för att spela fotboll. Vi mötte en fotbollsklass 2 gånger och en annan klass 2 gånger och vi kom väll sist i gruppen antar jag av 3/4 förluster XD. Men ioförsig så spelade jag INGEN TING, så det kanske var därför vi förlorade.. hmmmmm :P och jag var för den delen inte heller domare för jag vägrade! Haha,! Sen så tittade vi på semifinal matchen och sen var det hem som gällde. När jag kom hem så åt jag lite, solade lite osv sen åkte jag till mekonomen och hämtade moppen och direkt till grisslinge och "bada" med Matilda, sara och bella. Badade inte men solade i allafall. Efter det åkte jag hem till Matilda. Hon packade lite och sen åkte vi hem till mig. Där vi satt vid datan utomhus som ni kanske såg med lite musik!! Efter det åkte vi till Hemmesta för att springa ett varv för att göra något nyttigt, sedan blev det åka till matilda - 7eleven - hem. Så det blev mycket moppeåkande kan jag säga! Haha, men det är ju bra! Men nu kanske jag också ska sova för imorgon blir det stan med Matilda, sen så Grisslinge tror jag! Ha det bra!! PÖÖSS!!

                        
                             Jaaa, ni får som vanligt en vanlig tråååkig egobild!! ;)

Med Matilda ute i solen!!

Sitter ute med Matilda ute i solen och bara chillar!! XD Haha, skriver senare ikväll vad som har hänt under dagen! =D


Fotbollstunerin

I går så gjorde jag inget speciellt -.- iallafall inte vad jag minns! XD Eller jo jag tränade 3.5 MED NACKSPÄRR typ. Haha, jag kände mig handikappad XD Men nu är det snart över och jag kan nästan vrida huvudet helt till vänster som jag inte kunde förut!;) Men sen så var det ju som sagt träning och andra träningen som var med 94/95 var vi endast 6 stycken på. Det var 2 95:or och 4 94:or... HAHA!! Men idag i alla fall hade vi beeptest och jag försämrade mig lite!!-.- Sen så var det gympa då vi spelade fotboll för imorgon är det idrottsdag typ och då är det fotbollstunering klassvis vid Boo vallen ( så vi har inga lektioner och får vara ute hela dagen, NU SKA JAG BLI BRUN XD). Och jag ska vara domare första matchen!! HAHA, undra hur det kommer gå! Men nu ska jag snart äta och sen åka och handla med pappa inför morgondagen!;) Btw, så åkte jag nyss och lämnade skitmoppen på mekonomen, så nu ska den lagas! PÖÖSS


KLARADE DET!!

Jaaa, idag så gick jag upp klockan 05.50 (tidigare än vanligt alltså) för att jag skulle åka in till stan - vägvärket och göra tiorprovet för moppen och JAG KLARADE DET!! Skit GLAD! =D Sen så lite senare åkte jag till skolan och då missade jag 2 lektioner (YESXD) men jag han med 1 lektion, och det var engelskan och det var väll mindre kul. Men i allafall var det lunch efter det och sedan 30 klassmöte och sen var det att ge sig av mot Bosön för att göra coopertest och brutalbänk + chins. Efter det åkte jag till stan och satt på mamma jobb för och sedan åka med pappa till syrrans skola för att kolla teater eller vad det var! Efter det åkte jag hem och sen testade jag min moppe, och jag kan säga ATT JAG HATAR DEN! Jag har haft den sen i påsk, och kört den 2 gånger och redan så funkar INTE vänster bakblinkers, det KÄNNS som om den hackar typ (moppen alltså) och det läcker typ olja, eller något -.-! VAD ÄR DET FÖR JÄVLA SKITMOPPE JAG HAR KÖPT!? aja, men nu ska jag äta choklad (a)... PPÖÖSS!!

                          

Min dag! =)

Idag så vaknade jag 09.30 och då gick jag upp eftersom jag hade ångest över mitt hår. När jag vaknade så tvättade jag håret för att det skulle bli lite ljusare eftersom det alltid brukar rinna av lite färg 1-2 efter man har färgat det. Och jag kan faktist säga att det inte såg lika rött/lila ut som det gjorde innan. Men klockan 11.00 så hörde jag av mig till Matilda och vi bestämde oss för att åka in till stan (med lite tjat från min sida) för jag ville titta efter bikini och äta jordgubbar (har inte gjort det i år -.-). när vi kom in till stan så kolla vi (jag) lite, sen åt vi lunch som bestog av pommes så klart och jag tog även en mjukglass!;) Efter det tittade vi lite mer men jag hittade inget ( blev heller inga jordgubbar=( ) så vi åkte till Forum och tittade lite där också men hittade inget där heller! Sen på vägen hem köpte jag även en slush (stavas det så?). Men nu ska jag läsa moppe bok osv för det är ju tioriprov på tisdag!! =S=S!! PÖÖSS!!


                    
                    Jaaa, jag och Matilda hittade ett par grymt snygga glajjer på hm...

                    
                          Japp, hon tyckte dem var lika fina som jag tyckte!! =)

                     
               Shteeeeek!! Jaa är man snygg så är man!? vad ska man göra! XD HAHA!!

                    
         Jaaa, Matilda kände att hon behövde bajsa lite mitt i allt ihopa, undra vad hon hade ätit =S

                     
                                               Jag säger bara "grrrrr"" ;)
 
                    
                                Naaaaaww!!^^) Lika trevlig och glad som vanligt
                     
                    Jaaa, vi avslutar med en mycket charmig bild på oss båda!! <3

                    

F*tta

Mitt hår är svart/rött... jag dööör!!!


SOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!! =D

GUD VILKET HÄRLIGT VÄDER DET ÄR IDAG, och jag har värkligen försökt att utnyttja det! :P Idag så blev jag väckt av mamma klockan 09.40. Jag låg kvar i sängen en stund sen så gick jag upp för jag skulle följa med henne och syrran för syrran skulle hämta lite saker hos en kompis och då skulle jag köpa hårfärg, så idag ska det färgas hår! Sen när jag kom hem så bytte jag och syster om till bikini och la oss ute vid 12.00 tiden och solade med datan och musik. Vid klockan 15.00 gick hon in för att plugga eller något men jag låg kvar en timma till och solade till 16.00. Så nu har jag fått lite färg om man tittar riktigt noga! Aaaa.. men sen när jag kom in så har jag bara sutiit här vid datan !=D

The last song!

Så! Nu har jag och Matilda bestämmt att vi ska se The last song! Känns som om alla har sett den och alla säger att den är skit bra osv. Sen så har jag inte något med att någon i filmen kanske ser lite bra ut också!!^^)
Haha, nej men klockan 17.45 så börjar bion i Sickla, och vi ska ta ut biljetterna 1 timma innan !:P Men PÖÖSS!

                             

Fredag <3

Idag gick jag upp klockan 10.00 och jag vaknade SJÄLV!!! haha, hur bra är inte jag? Jag gick upp, satte på MTV, åt frukost och nu sitter jag här med datan, MTV och en liten Burn så där på morgonen!!^^) Undra hur denna dag kommer se ut? Kanske kommer jag vara hemma och bara ha det trist, plugga inför tiori provet och träna? Eller försöker jag hitta på något och skaffare ett liv! XD haha, skojja nej men jag får se!! PÖÖSS!!

                   
                   

Gick skit bra....

Så, nu har jag kommit hem ifrån uppkörningen som gick skit bra faktist, vi fick mycket beröm efter och så, kul! Jag kan bara säga att jag var SKITNERVÖS innan eftersom vi skulle köra vid Gullmars osv men det var nästan INGEN trafik ute, eftersom det var röd dag idag och för att vi körde så pass sent=D Till sisst i alla fall så var det ungefär 20 minuter kvar som vi hade till godo för att det hade gått så pass bra, så då fick vå åka helt fritt och det var kul! Men nu är jag hemma i alla fall och ska sitta hä vid datan ett tag och sen sova! PÖÖSS!!

Torsdag = Ledig!!!

Idag så gick jag upp klockan 08.30 för och sen åka med mamma till siggesta klockan 09.30 för att kolla på matilda när hon skulle tävla! Men när vi var där innan klockan 10.00 så visade det sig att själva alltet skulle börja kl 10.00 eller vad det var! XD Så när klockan var innan 11.00 så åkte vi för hon skulle väll antagligen inte hoppa förrns kl 13.00 eller något. Men nu i alla fall är jag hemma och bara tar det lungt. Och sen ikväll SKA VI KÖRA UPP! Haha, jaa han hade tydligen skrivit HELT FEL i mailet han skickade. För det var tydligen inge uppkörning- tiori eller något alls igår utan han skickade bara fel i mailet till mig och matilda. ZzZzZz... säger jag bara! Men aa. Så det blir och åka in dit idag igen ! Men PÖÖSS!

                     

What?

Vad kul! När man går tidigare från träningen, (blev då endast 1.5 timme idag istället för 3.5 timme )för att jag skulle åka till "moppeskolan" för att köra upp med Matilda SÅ ÄR DET INGEN DÄR!! Vad lack man blir då?? Haha, eller Matilda blev mest lack, själv så trodde man på det bästa, att någon skulle komma men bara var försenad.. Men nej, efter vi hade väntat där i en timma, och ringt han som hade hand om allt osv så åkte jag och Matilda hem! F*CK DEM! HAH! XD Nej men aa.. Nu är jag i alla fall hemma och vet inte riktit vad det blir för planer imorgon EFTERSOM VI ÄR LEDIGA!! YEEEEHH !! Kanske ska kolla när Matida ska tävla i "rida häst"! Haha, har aldrig sätt en hästtävling förut så why not!? =D PÖÖSS!!

                                
                                    Ohhh!! Så naturlig och fiiin poas av miiig! =D=D (i vintras)
                                 

HAHAH!

Idag så åkte jag till skolan sen så blaa blaa blabla... Sen så var det träning sista lektionen i 1.5 timme. Sen så åkte jag hem. Eee jag dammsög faktist!! =D=D (STOLT!) och nu har jag övat tyska glosor, och NU ska jag springa 3 km! :D Ha det BÄST! PÖÖSS!! 

*SNARK*

haha, tror inte jag har riktit någon "blogglust" längre! XD har egentligen inget att skriva nu men va fan... Idag var det en kort dag i skolan och det menas med att det var från kl 08.00 till 11.00! efter skolan åkte jag hem, satt vid datan och gick du med hunden + stekte pankakor och sen sitter jag här nu igen. RÖÖV vilket roligt liv va? Det beror nog också på det.. alltså varför jag inte har lust och så med skrivandet.. Jag har inte tillräckligt intressant och roligt liv helt enkelt!!;) Men snart är det träning och sen SOVA!!


SöNdAg

Idag så vaknade jag runt klockan 11.00 tiden. Jag gick upp, åt frukost, tränade tyska glosor (??) sen så gick jag ut och sprang med mamma ca 6 km. Sen nu sittare jag här vid datan och ska ta en dusch nu och sen äta. PÖÖSS!!

FREDAG!!!!

haha, joo men det var ju ett tag sen nu jag bloggade men jag har värkligen inte haft tid. För i måndags och i går så hade jag 4 timmars tiori (moppekurs) på kvällen.. Från 17.00-21.00 så direkt när jag har kommit hem har jag gjort läxor osv sen gått och lagt mig. Idag så har dagen varit seg.. Det kännde som en ovanligt lång fredag faktist. Sen så när jag kom hem så läste jag lite i moppeboken och sen var jag på datan. Sen så sov jag faktist lite!!^^) Nu har jag precis (eller nästan precis i alla fall) kommit hem från springningen eftresom nu när vi inte har matcher så har vi typ inga fredagsträningar, men istället ska alla springa minst 5 km själva hemma! Haha, jaa sen får man ju se hur många som gör det !=P Men nu har jag i alla fall sprungit i 6 km och ska ta något att äta och sen duscha. PÖÖSS!!

Imorgon ska jag gå upp klockan 07.15 ungefär för kl 08.15 ska jag åke hemifrån för att åka på moppekurs som börjar klockan 09.00.. Och imorgon är det då inhägnad körning. Sen så efter det kanske det blir modemässa om jag är på humör. Men PÖÖSS!!

                                       

Tiiiiiisdag!!

Idag var det en vanlig dag i skolan med vanliga lektioner = trist! Om jag själv får välja så tycker jag att vi ska ha chilla lektioner med typ spel hela lektionerna eftersom det är lov snart men det tycker tydligen inte lärarna.. Varför? I alla fall så har jag sysslat med lite svenska och LITE so (skrev en rad), för sen orkade jag inte mer och ska nog fortsätta med svenskan tror jag.. SEN FÅR MAN INTE GLÖMMA GRATTA KATTIS IDAG SOM FYLLER 16!! GRATTTTTTIS!!! <3<3

                               



Första lägret.....

Nu är jag hemma (har vart det i ett tag nu, i över en timma nu, men endå), jag är så trött så om jag skulle blinkar en sekund för länge nu, så skulle jag somna på direkten (HELT ÄRLIG). Helgen i alla fall har faktist varit förvånatsvärt roligt. Träningarna har inte varit jätte tråkiga, utan ganska bra och så och mellan träningrana osv så har vi (jag ebba och jojjo) hittat på massa så det blev aldrig tråkit XD tex. vi dansade, "lekte" osv.. HAHA ! I alla fall så var det 3 innomhusträningar igår som var 1.5 långa. Sen var det även coopertest igår och ett tioripass. Sen så hade vi två träningar idag. Ena var 1.5 timme långt och det andra var 2 timmar lång och även ett kort tioripass, så det blev 5 träningspass inomhur, 2 tioripass och ett coopertest på en helg. Och jag kan säga att jag är sluuut eftresom jag inte är van att köra så många träningar per dag och sen så satt jag ebba och jojjo typ aldrig still heller -.-... Men nu ska jag äta snart och sedan blir det tv! =) PÖÖSS

Om det är någon som undrade hur det gick för mig osv. Så kan jag säga "att det kunde ha gått bättre"! Jag var inte totalts sämst, men det skulle kunna ha gått bättre...


RSS 2.0