Shopping

jaah, nu jar jag orkat ta mig ifrån soffan, laddat kameran och tagit kort på kläderna! 


         Volanglinne som är svart/vitt                                    Vit skjorta typ


                            Båda linnena är rosa och lite volang typ ... :P
                    
                                     Och en blommig väska, lite söt sådär! :P

What??



Skojjar hon eller?? Gillar hon mer honom än sin familj?? okej !XD

Pride

Gaaah!!! Jag är helt slut i bena. Har sprugnit fram och tillbaka från 08.00-12.00 sen så efter det så träffade jag Matilda i stan och vi gick runt i affärer och tittade, och jag fick med mig 3 linnen, en skjorta typ och en väska, allt ifrån Gina. Sen så kollade vi på typ hela Pridtåget och sen efter det så åkte vi hem, eller vi stannade på Donken en snabbis. Sen i centrum så gick jag av för att sen handla lite med mamma. Jag kom hem i allafall vid 17.20 och jag har inte rört mig från soffan sen dess, är helt SLUUUT!!

btw så kommer det bilder på grejjerna sen, orkar inte röra mig just nu!

Barnhemmet!

Imogon blir det jobb och sen kolla på pridtåget. Nu ska jag äta upp min glass, kolla lite på Barnhemmet som går på tv och sen blir det att sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon...!! Sov sött!

                                       

Donken till lunch!!;)

Idag ska jag inte göra något speciellt förutom att jag nu ska åka med Mamma och handla lite. Sen till lunch så blir det nog Donken om jag har tur, haha!! JAG <3 MCDONALD´S!!!!

                       
                                           yeees, nu är nya jeansjackan på!!!! ;D


knaaas

Kom en från träningen för över 1.5 timma sen. Träningen var bra och jag kan säg att jag svettades som f*n.. Haha, kunde göra svettänglar om jag vill men skippade det. Det var så jäkla varmt osv där inne så jag svättades både för att det var jobbigt och för det, äckligt! XD nu sitter jag i allafall i soffan nyduchat och äter dillchips. NICE!! höres♥


Träning snart!

Om en timma börjar fysen och jag ber seriöst till gud att vi får vara inne!! =S=S i alla fall så ska jag byta om snart sen bler det nog moppe ner i spöregnet!! Ciao!!

                          

                               


HAHAHAHAH!!



           Är nog lite efter men jag kan inte sluta garva är jag ser den!! XD

FAIL!

haha, håller just nu på att göra fattigariddare/pannkakor!! Haha, en sak är säkert, JAG SKA INTE BLI KOCK!

                              

                             eller om jag ska bli kock så får jag inte ha en data bredvid mig... ^^)

28-07-2010

Jaaah, det blev så att jag hörde av mig till Matilda och det blev så att vi tog mopparna till donken och hon tog en glass, myys! Sen så åkte vi hem till mig och vi tog en lånpromenad med hunden, duktigt va!? I allfall nu när vi har komit hem så har vi ätit, druckit oboy och kollat youtube klipp..  Nu har vi i allfall bäddat klart och så får vi se när vi ska sova.. Höööres!!

                                
                                                        haha, snyggingarna själva!!! =D=D

höhö

Haha, när vi väntade i Sickla på att Matildas syrra, mamma och pappa skulle komma så gick vi in på jysk för det var där vi skulle möta dem och då blrv jag och Matilda lite flummiga och trötta så det slutade med det här för Matildas del!! HAHA!!


Forum och Sickla

Idag så har jag varit med Matilda. vi bestämde oss för att åka till Forum och Sickla för hon skulle hitta lite kläder och jag skulle vara ett litet stöd (kan ju inte shoppa längre för jag har INGA PENGAR KVAR, och min lön kommer inte förrns den 15:de :S:S).. Men sen på Sickla så hittade jag en jeansjacka som jag ville ha så jag råkade köpa den, oupssiii!! Men sen så skulle Matilda till polisen för att fixa pass och då fick jag skjus till busshållsplatsen för att sen åka hem.. Nu vet jag inte vad jag ska göra, vi kanske skulle höras av när hon var klar.. Får se!! Höres!!

                      
                             Kanske inte den bästa bilden på den, men den fick duga!! ;)

God morgon!

Idag så vaknade jag vid 10 någonting men jag låg var en stund för jag orkade inte gå upp... När jag vaknade tg jag en skål med flingor, kolla tv, gjorde en smoothi (stavning?) och satte på datan och det är det jag har hinnut. Jaah, idag var det ju inte så roligt väder så funderar på vad jag ska göra, höra av mid till Matilda? YES!;D.. Hmm!! :P

Dagens...

Dagens hobby: Byta profilbild på Facebook!

Natt natt

ha, jag ska ju inte jobba imorgon så ikväll blir det dygna, driiver! haha, nej men jag ska nog sova snart för jag ska träffa Matilda imorgon fast jag vill även ha sovmorgon men inte sova bort hela dagen! Hur ska detta gå!? aja vi får väll se helt enkelt! ;D Som sagt så är det snart läggdags så hööres!!!

                        


EMMA WEJLE!!!!

Jaaaah, den 24 juli fyllde EMMA WEJLE ÅR!! Jag år väldigt ofta grymt dålig på att lägga ut födelsedagar på bloggen men jaah, bättre sent än aldrig!! hehe!!^^) Men GRATTIS TJEJEN ENDÅ!!!!! ♥♥

          

         haha, jaaah jag är lite seeg, men jaaah, BÄTTE SENT ÄN ALDRIG SOM SAGT! <3

Bildbomb

jaaah, i söndags så bakade jag, Mel, Ebba och Kattis cupcakes, och nu kommer alla bilderna. Jaah, jag var ju fotografen eftersom jag är så himla grym på det så det var inte så många bilder på mig men tur det! =D haha, nej men nu ska ni få se några bilder som jag snor lite smidigt ifrån Ebbas blogg!! Sweet!!


              Här har vi Kattis och Ebba                  Sedan Kattis och Mel som smakar av glasyren!!


               Jaaah, ett tag var det lite lätt kaos både på diskbänken och på bordet!! :P


Ebba är helnöjd över muffisarna hon hade gjort....  och Kattis och Mel är mycket koncentrerade..


Yes, och bra blev det... Många fina färger gjorde dem, tyvär tror jag dem inte blev till användning! :S


                                                    Kattis poasar sexig....!! =D=D


                 Ebba med all glasyr...                        Och jag, med en liten påsa med ful grön färg!!


                                    Haha, självklart poasar Mel sexiit också!!! =D=D


                         Gulliga Mel!! =)                            haha, sen var jag med på en bild också!! ;)


             Guuud vilka konstverk!!!          jaaah, några seriösa egobilder blev det under kvällen också!!


                Haha, jaaah man får ju roa sig när det inte fanns så mycket att göra!! =D=D


                                                           Jag och Mel!! =D


                              När dem här bilderna togs hade jag redan åkt hem!! :P:D
                                                              

                                           haha, faan vad snygga säger jag bara!! ;D

 
       Jaaah, snygga Kattis!!!          Haha, jaah på något sätt fick dem ju transportera dem hem!!=D

Jag tog NÄSTAN alla bilder som Ebba hade lagt upp, hon hade några mer så det är bara att gå in på hennes blogg och kika på dem. Jaah, kvällen blev väldigt lycket även fast jag fick åka hem ganska tidigt. Och TACK snälla Ebba som orkade ladda upp dem! =D haha, HÖÖÖRREEESSS!!!! <3<3<3

jobb, jobb, jooobbbb!!

Jag har ju inte skrivit något alls idag så det kanske är dags!!;) Jaah, idag så gick jag upp vid 06.00.. Blev lite bråttom eftersom bussen gick om 30 minuter men om man heter Vendela så hinner man ALLTID! Jag började 07.30 och slutade 11.30 och idag var det värkligen jätte mycket folk och jätte mycket disk, någonstans mellan 950 gäster var det idag så det var väldigt mycket disk. Sen så blir det inte lättare när varje människa typ tar 5 glas och 8 tallrikar var.. Seeeg! Men sen så när klockan närmade sig 11.00 så belv det lite lugnare och man kunde äntligen andas ut!! Sen så åt jag lunch där och sen åkte jag hem. När jag åkte hem så sov jag på bussen och jag vaknade upp i hamnen. Så det var bara att gå av och gå tillbaka till centrum. När jag kom hem kolla jag på tv, sov, gick ut med hunden och ahh... typ det. Nu ska jag sitta här vid datan och göra ingenting alls. Imorgon i allfall så är jag ledig.. Shit vad jag ska sova ut! Höres♥

haha

Jag är hemma nu igen ifrån träningen. Jag var inte med på lagets fys utan jag fick vara målvakt för alex co. för att dem hade ingen. haha, enligt min räkning så räddade jag 4-5 bollar på hela träningen. Great! HAHA! jaah, vi slutatde iallafall 20.30 och sen jag kom hem har jag bara suttit här vid datan! Imorgon så ska jag jobba igen så jag ska lägga mig i tid idag. Men nu ska jag göra något vettigt, typ som att duscha! Höres!


tänkte

Tänkte bara skriva ett intressant inlägg om hur trött jag är, så att alla vet... Bröööl!!! haha, har snart varit uppe i 12 timmar och jag brukar inte ha varit det förns när klockan närmar sig 00.00!!

                                                  

                         

                                                     hahaha, snöööögging!!! =D=D

Tjaaaa

haha, nej jag skrev inte igår för jag orkade inte men ska skriva nu istället.

igår så jobbade jag på morgonen från 08.00-12.00.. Det gick helt okej, sen så gick jag i någa affärer i stan, typ 2 stycken eller något bara. Sedan åkte jag och syster hem och när jag väl var hemma så var det bara att sätta på sig träningsgrejer för då kom Ebba och Kattis för vi skulle träna sen så fick vi även med Mel. Sedan efter några trappintervaller i kvarnbergstrappan så åkte vi alla hem och duschhade sendan efter ett tag åkte vi till Värmdö Marknad och åt på Thai, sedan handlade vi lite till cupcakesen vi skulle göra och dem gjorde vi på Ingarö, Mels landställe (eller hennes mormor och morfars). Vid 22.30 var jag tvungen att åka hem för att sedan jobba idag och jag skulle upp 05.50 typ. seegt! Men dem sov över där.

idag så har jag jobbat från 0.30-11-30. Det gick väll Ok som vanligt! När jag har kommit hem nu har jag kollat på någon film på tv och sen inget mer. Ikväll blir det träning! Great!

haha, jaa lite sammanfattat fick ni där.. skulle annars bli för lååångt och trååkit inlägg.

                      

                       

Jaaah, jag har inte gjort NÅGON AV DEM!! Eftersom jag var tvungen att åka hem och vi inte hade hunnit klart så var dem så snälla och gjorde några till mig, naaw!! Har redan ätit en med vit-chokladkräm på! BÄST!!!

Lördag!!!

Imorgon som sagt så ska jag jobba igen. Jag börjar klockan 08.00 och slutar vid 12.00 tiden så det blir väll bra! Efter så åker jag hem  sen så ska jag ut och springa "lite" med Ebba och Kattis så det blir ju kul! Sen vet jag inte vad som händer efter om jag hittar på något med dem eller om dem redan har hittat på något själva. Men det löser sig ju. Kul att träffa dem i alla fall. Nu ska jag sitta vid datan och snart sätta på tv. Kanske också ska vara lite social med gästerna. (som är min syster och hennes kille + 3 andra hundar förutom vår, så det är 4 st här nu;)) Höres!!
  

       

        Foto: Kattis och Ebba, När: Vintras, Vart: Kommer inte ihåg men det var på Felicias födelsedagsmiddag!!

Jobbat idag !!

Ahhh, jag blev väckt klockan 06.30 idag av min syster, hon sa att jag skulle jobba idag.. Gaaah!! Så jag fick gå upp, fixa mig sen väckta jag Matilda och sa att jag var "tvungen" att jobba så hon fick åka hem klockan 07.00 då jag åkte till jobbet. Kändes skit taskit så FÖRLÅT Matilda!!!! I alla fall så jobbade jag mellan 08.00-12.00 på hotellfrukosten då jag fick plocka av tallrikar ifrån boredn osv.. Var helt okej men är dödstrött nu!!! I alla fall så fick min syster hjälpa mig det första men sen i slutet gick jag själv mm. Jag ska i alla fall jobba imorgon och sen på måndag och på måndag jobbar inte Matilda så ahh, jag kommer inte hitta och så, får se hur kul det kommer bli.... Ska kolla på första säsongen av Two and ½ men nu som vi köpte igår också.. Byee!!!♥


terror på elm street

Sitter just nu och kollar på c/o segemyhr. Wow, det var värkligen år sen jag såg det, haha! Idag i alla fall så har vi åkt lite moppe med mera och sen så ahh, men vi bestämde oss att inte kolla på bio. Vi skulle precis beställa biljetter på Terror på Elm Street. Men sen så var det så lite salon och då är det inte lika kul. Men sen så sa mamma att det var rea på en box på gamla Terror på Elm street så vi köpte en hel box på 7 dvd skivor för 200 :-. NICE!!! Så nu blir det att nöörda den hela kvällen. Sen efter maten så ska vi hämta Emma och hon ska göra oss sällskap!!! Myyys, myys!!!! Men nu ska jag fortsätta kolla, bye bye!!!

                            

                           Har hört att den inte ska vara så bra, men vafan man måste ju testa! :P:D

Haha, sen när vi kom hem till mig så körde jag och Matilda lite "rally spel" eller vad man ska säga, haha kan bara säga att matilda var "mindre bra" (HAHA) och jag var bäst så klart!!! Skit kul var det i alla fall, känns skönt att vinna så stort!!;)


Paranormal activity

Så, igårkväll vid 20.30 så åkte jag ner och träffade Matilda i centrum, där vi hyrde två filmer. Det blev Paranormal activity (värd och se ) och någon typ ugndomsfilm. Sen så åkte vi till coopen och köpte godis och läsk och sedan hem till Matilda där vi kollade på filmen och den var mycket läskig men bra kan jag säga! =D Sen så tittade vi på den andra filmen men  vi orkade inte kolla hela för den söög typ!! XD haha, men sen så snackade vi lite och sedan la vi oss och jag somnade väll lite senare än 02.00. Idag så gick vi upp 09.00, åt frulle, kolla tv och sen vi 12.00 åkte vi till centrum och lämnade filmerna och sedan åkte vi till mig. Nu vet vi inte riktit vad vi ska göra men vi ska försöka kolla på bio ikväll ialla fall. Men höres bye bye!!

                          
                                                        En liten scen i filmen, !;) 

Har gymmat (för första gången!!)

Idag så gick jag upp vid 10.30 tiden, åt lite frulle med mera. Sen vid 13.30 så åkte jag och min syster ner till gurrabadet för att gymma. Vi gymmade i 45 minuter och det var första gången i mitt liv. Och då får jag lov att säga att jag vara ganska bra!! ;) NOT! Nej men sen efter så skulle vi ha simmat i 30 minuter men det orkade vi inte så vi badade istället bara. skönt skönt! Sen vet jag inte riktit när jag var hemma!? När jag kom hem så åt jag, kollade på Vänner och mitt under ett avsnitt så däckad jag, lyckat!? Nu händer nog inget men ska i alla fall platta håret nu av ingen anledning. Bye bye!!

                      
                 Yes, nu ska minna gulliga små lockar BORT!!!  DÖ KRULL, DÖÖÖ Mohahahah!!!
                           
               
btw så har jag fått massa FINNAR nu så det är darför jag håller för med handen!! ^^)

springa + bad

Jag kom hem för ett tag sen ifrån Grisslinge med Matilda. som sagt så sprang jag dit och det gick bra, kunde kanske ha tagit i lite mer men det var kortare än vad jag trodde. När jag kom fram så var Matilda där och väntade på mig och direkt så gick vi i, själv så gick jag i med sport-bh och bikiniunderdel. Efter vi hade badat skjutsade hon hem mig, jag åkte endast i shorts och t-shirt och badkläderna förstås men inte skor eller så för jag har fått ett stort äckligt skavsår på hälen. men det gick bra att bada endå. men nu ska jag dusch och sen så kolla på tv tror jag. Bye bye!!

                         
                           Detta åt jag när jag kom hem, skit gått!! Det är färska hallon, vanilj-
                           youghurt med müsli. Tummen upp!! (Y)


Springa till Grisslinge!!

Jaah, idag är det ju träningsdag för mig så jag ska springa till Grisslinge för att sen ta ett kvällsdopp med Matilda. Det blir ju perfekt att bada efter man har sprungit eftersom man svättas som en gris (i alla fall jag XD) och att det är så himla varmt ute. Aja, bye bye!!

shoppingen!!

                            
                                                         En liten rosa väska ifrån Gina !;) 

                            
                               Två vanliga rosa linnen, har det till vänster redan fast i blått och
                               det till höger är ett vanligt (lite förstort) baslinne!!! Bra att ha! =)

                           
                           Jaaah, vanliga svarta shorts, sköna att åka i om man ska åka långt!! =)
                                (som tex till Tjeckien, då vi typ ska åka buss i 24 timmar ^^))

                           
                              Ett armband från Gina, använder egentligen aldrig armband men 
                               ska försöka med det !! =P

                          
                              Tyckte även denna var gullig, även den ska få en chans!! ;)

Nyttig

Tjoo. Idag så har jag varit i stan och shoppat lite. Jag fick med mig en rosa väska, två linnen, ett par svarta shorts och 2 armband. Bra bra! Jag gick upp klockan 09.00 för att sen ta bussen mot stan vid 10.00 tiden. Vid 11.30 så gick jag till mammas jobb och åt en ceasar sallad till lunch ( och inte donken). Sen så gick jag som sagt till stan och kollade affärer. Vid 14.00 tiden åkte jag hem och köpte lite vindruvor till mellis (och inte choklad). Nu när jag har kommit hem så har jag bara suttit och nördat vid datan och ätit middag som blev sushi.. Tror jag tar kort på grejerna jag köpte idag lite senare för att få lite bilder i bloggen. Nice! ♥

P.s Haha, ser ni hur nyttig jag har blivit? Sallad och vindruver till Lunch/mellis och sushi till middag. helt otroligt...

"Partille låt 2010"

Jaah, ofta blir det alltid en låt som man spelar extra mycket på Partille och andra cuper och så blir det alltid den låten som påminner en om cupen eller vad det nu kan vara. Och i år blev det denna låt ( enligt mig alltså ;)) efter att några lärde oss en lätt rörelse till den och spelade låten ofta. Mycket bra låt!!

    

20-07-2010

Igår blev det lite senare än vad jag trodde, jag släckte lampan klockan 03.00 så ah, sen så vaknade jag idag 12.30.. Eller jag blev väckt då rättare sagt. Idag så kommer jag bara vara hemma, ville åka och bada men jag har inte sett någon sol alls idag. Trist! Hmm.. annars så får jag väll hitta på något hemma, kanske göra klart det sista i mitt rum som tex ta ut garderoben och städa rummet  mm. Aja, det löser väll sig. Höres!!♥

Måndag

Skriver bara lite kort om min dag nu!;) idag har jag vart med Matilda, vi åkte först till hunddagiset vid 10.30 tiden och åkte där ifrån vid typ 12.30 sen så efter en sväng hemma hos mig och henne så åkte vi och badade och solade på Grisslinge. 3 GÅNGER FÖR I ÅR!!!! (jag badade)!! (eller två av gångerna doppade jag inte huvudet men det är ju skit samma!;)) sen så vid 15.30 tiden åkte hon hem till sig och jag hem till mig. Så, det var min dag osv. hare bra!;) ♥

          
 
                Haha, var bara tvungen att lägga ut denna video, så charmig, eller hur!? =D

födelsedagsbarnen

Jaaah, jag har ju grattat dem alla men har inte lagt ut dem i bloggen så det får bli nu istället!! Jaah, kan bara säga GRATTIS TILL AMANDA, LOTTA OCH LELLE som alla har fyllt 16 år!!!


söndag

Idag så har jag varit med Matilda. Hon hämtade mig i centrum för att jag hade bestämt mig för att ta bussen eftersom jag inte ville ta min moppe för den går så segt. När hon plockade upp mig så åkte vi till donken och åt, haha! Jag hade redan ätit lunch så jag tog bara en pommes. Sen så åkte vi hem till henne och gjorde inget speciellt, men sen tjatade jag tillräckligt mycet på henne att vi skulle åka till Forum och så fick det bli. Haha, tog en stund innan jag fick med henne eftersom hon var så trött efter att hon hade gått upp 04.00 idag men då får hon skylla sig själv. I forum fick jag bara med mig ett linne ifrån Gina och ett par jeansleggins ifrån BikBok. Kan fota senare kanske. Sen så vid 17.40 så åkte hon hem till sig och jag hem till mig. Nu ska jag nog ner och titta på tv eller så, hare bra!♥


Spöreg!

Ligger på mitt rum nu medans det spöregner ute, booring. Men va fan, hade endå inte tänkt att gå ut. I alla fall så har jag och min syster tränat idag. Det blev inte 1 timmars fys eftersom vi var lite sena. Så det blev 15 minuter "fartlek" i skogen sen så var det 7x 15-20 meters intervaller sen gör man en övning innan det i 30 sekunder typ... Aja, lite svårt att förklara. Imorgon blir det nog att göra något med Matilda, eller jag tror det efter det lilla vi har sms. Hon har varit borta i en vecka nu så det var ju på tiden att ho kommer hem. Men nu ska jag kanske sätta på en film eller något. Hare bra!


Shopping

Jag kom hem för ca 20 minuter sen ifrån stan med syster. Det blev lite shopping på rean idag. Jag gick upp vid 09.30 sen så satt jag på bussen vid 11.00 tiden för att träffa min syster i stan efter hennes jobb. Vid 16.00 tiden nu så ska jag fysa i en timma med syster, det blir väll skönt. Sen ikväll blir det film mm.. Hörs senare!

Dagens köp:

                                 
                                                En skjorta ifrån GinaTricot, satt lite si, så där på...

                                 
                                   En blus typ, ifrån H&M, tyckte den var ganska söt då där!;) 
 
                                 
                                         En blå-vit-randig t-shirt ifrån Gina, alltid bra att ha!;)

                                 
                          Och så två väskor ifrån Gina, köpte dem mest för att dem var billiga!! ^^

                     (sen så köpte jag en vanlig svart typ sjal, men det var bara en vanlig svart så...)
                                 


The Grudge 3

Nu har vi tittat på The grudge 3 och den var bra faktist. Väldigt läskig och ovärklig emellanåt men vafan!;) imorgon blir det nog stan en liten snabbis med syster, ska försöka hitta något och fylla garderoben med... Sen på kvällen när der börjar bli lite svalare blir det nog träning. Men nu ska jag sova så jag orkar Gå upp imorgon. Natt natt!! ♥

                                         

Hyrt film med syster..

Nu har jag och syster gått ner till centrum och hyrt 3 stycken filmer. Nice! Vi har hyrt The Grudge 3, Hooking up och Shutter Island. Bra bra! jag tror vi ska börja nu med The Grudge!! Hmm.. jag TROR inte jag har sett den men jag har sett 1:an och 2:an.. bye bye!!

                                   

....

Ligger inne nu i sängen. Har hunnit sola och bad idag. Så det var ju bra.. Haha, värdelöst inlägg men orkar inte ansträng mig .. hare braa

                                 


skööönt

gaah, ligger i min nya säng nu, så jäkla skön och stor. I alla fall, vad har jag gjort nu på kvällen? Joo, jag har bärt upp sängen sen så har jag hållt på med den och så och sen klockan 23.20 så gick jag ut och sprang 3 km... Var ju tvungen att träna idag med det blev lite sent eftresom jag som sagt höll på med sängen. Nu ska jag kolla lite bloggar mm sen soooooooova!! Puss!

                           
                        Yees, där har vi den!;) sov så gott nu alla!! :) (det kommer jag i alla fall ;))

Har köpt ny säng

YES!! Jag har fått en ny säng, den är 160 cm bred. Skit bra! Kattis hade köpt en sån och jag tyckte detn lät bra och det var den. I alla fall så gick jag upp klockan 12.00 idag. Jag gick upp åt frukost, solade, åt lunch sen åkte jag och badade en snaabbis med pappa, var jätte skönt i vattnet och sedan åkte jag till Jysk och köpte en säng. Efter det så handlade vi och nu sitter jag här. Sen så när sängen och alla byråer (eller hur man skriver det XD) kommer upp så kan jag ta kort på det.. Men nu ska jag snart äta middag så bye bye!

Onsdag

Kom hem för ett ganska långt tag isen från ikea. Jag fick med mig 2 stycken byrolåder eller vad man nu ska kalla det som jag ska ha till garderober. Sen så blev det också en vanlig enkel spegel och annat.. Men en säng blev det inte. Vi hittade ingen som hade dem kraven som vi var tvugna att ha... Men kanske kan kolla på Jysk om inget annat. Nu ska jag äta cocosboll och kolla på Vänner. Förvånar mig inte om jag somner heller, är JÄTTETRÖTT!!

ikea

Jaaah, nu har jag varit vaken i över en timma tror jag. Jag har ätit frukost och fixat mig. Idag blir det nog ikea med mamma och syster. Ska försöka hitta en ny säng men det kommer nog bli lite svårt eftresom jag vill ha en 140 säng och det går knappt att ta upp en 90 säng upp för trappan och in i mitt rum. Så jag måste hitta någon som inte hade trä under eller vad det nu var. Krångligt. Sen så ska jag köpa typ 2 byrolådor som jag ska ha till garderob. Hade tänkt att bygga en "walk in closet" eller vad det heter XD men jag vill inte ha et längre, kändes jätte krånglit sen så kommer mitt rum bli så litet ifall jag ska göra den !! :S:S aja, vi får se vad jag får hem idag då! Höres!!!

                            

Läskit..

Min syster hittade den  sidan på falsksanning http://en.akinator.com .. Den är sjukt läskig... Man tänker på en kändis eller vad du nu vill. Men måste vara känd eller liknande. Jag har tex tänkt på Carolina Gynning, Robert Pattinson, Bert Karlsson, Pongo ( I etthundraen dalmartinerna), Simba i Lejonkungen osv.. Jaaah, man kan typ tänka på vad man vill. Och så skriver man i sitt namn, older och kön sen så tänkar man på en "kändis" och sedan svarar man på frågor som "anden" fråga (på engelska) och 99 % av gångerna svarar han rätt. LOVAR DIG!! Lite läskit och kul så där när man inte har något att göra sen så är den en engelsk sida så även om du tänker på någon svensk (som tex någon svensk bloggare: Kissie, Dessie och kenza) så kommer den på det. Men nu ska jag sova så natt natt!!




Tog bilderna från falsksannings blogg.. hehe

Träning....

gaaah!! Kom hem för ca 20 minuter sen från Ingarö. Jag och syster hade träning på deras löparbana där lite mer än en timma. Skönt! Men nu ska jag ta en dusch och så. Bye bye!!

HAHA!!!



Haha, den verkar ju vara bra ju!!! XD

Färgat håret...

Idag så gick jag upp 09.30 så det var bara 10 senare än igår. När jag vaknade så åt jag frulle, tittade tv och sen satte jag på datan. Nu sitter jag med blött hår för jag har precis färgat håret... Jag har inte ens vågat ta bort handduken för det kändes lila när färgen var i. Gaaah!! Hoppas det inte blir lika fult som det blev för-förra gången.. Idag så ska jag typ bara sola och kanske träna.. Nej nu ska jag fortsätta titta (lyssna) på MTV och läsa bloggar.. Höres!

Resultat för oss i Partille

Gruppspelet

     LAG                                    LAND               RESULTAT

Gustavsberg - Önnered             (Sverige)             11-8   

Gustavsberg - FH 1                   (Island)                11-11

Gustavsberg - Lugi                   (Sverige)              8-6
 
Gustavsberg - Munkbrarup        (Tyskland)            13-10

Gustavsberg - Nannestad          (Norge)                19-3

Gustavsberg - Pinheiros             (Brasilien)            14-3

1/16 del

Gustavsberg - Bravo                  (Danmark)             15-14

1/8 del
 
Gustavsberg - Kolding                (Danmark)              13-7

1/4 del

Gustavsberg - Quintus                (Holland)                 9-18    

Äckligt väder!!

Uäääkk.. Har varit vaken i över en timma nu. Går värkligen inte sova när det är så varmt och fuktigt ute. Även om man öppnar alla fönstrerna i rummet så är det lika varmt. Sen så kanske det var lite lättare att gå upp nu eftresom jag har gått upp senast 08.45 den senaste veckan. Men nu ska jag fortsätta titta på tv så byebye!!

Hemma!!!

Gaaah, nu är jag hemma (eller har vart det ett tag nu) och jag kan säga att vi åkte ut idag i kvarten mot ett Hollänskt lag (och det var typ som ett regionslag/stadslag) så det var ju endå bra gjort. Så vi kom på 8-5 plats av 106 lag. BRA BRA!! Men ska kolla fotboll nu så skriver mer imorgon!!


PARTILLE CUP

Nu har vi vart här 3 dagar i Göteborg. Idag spöregnade det, men igår och i förrgår så var det bra väder. Igår och i förrgår var vi på Liseberg och igår så spelade vi två matcher. Första matchen var mot ett svennelag och den matchen vann vi. Sen mötte vi Island och då blev det lika. Sen så spelade vi två matcher idag och ena matchen var också mot ett svenskt lag då vi vann och sen mötte vi ett tyskt land och vann.. Men det spöregnade idag så det var inte så kul . Men imorgon möter vi Brasilien och ett norskt lag. Kuuul!!!

5 juli 2010

Hmmm, aah jag är nog inte gjort för att packa.. Om jag inte hitter en sak så kan jag inte göra klart resten, nu tex så hittar jag inte mina undershort.. Nej då orkar jag inte fortsätta... Så jag är fortfarande inte klar. Men i alla fall. Imorgon som sagt så går tåget 07.07 från Sthlm. Sen så är vi framme ca 12.00 i Gbg! Sen så ska vi säkert äta, gå till "hotellet" och sen på eftermiddagen blir det Liseberg!;) såå jaah, så ser dagen ut imorgon. Sen på onsdag så ska vi börja spela! Blir kul kul.. Men jag tror datan åker med så. ah!! Bye bye!

Gustavsberg - Önnereds HK 3 kl 10.50  på: Heden 9        Dag: Onsdag

FH 1 - Gustavsberg kl 16.05 på: Heden 16                       Dag: Onsdag

Gustavsberg - Lugi HF kl 17.15 på: Heden 22                   Dag: Torsdag

Munkbrarup HFF - Gustavsberg kl 19.35 på: Heden 12      Dag: Torsdag

Gustavsberg - Nannestad IL kl 10.50 på: Heden 14          Dag: Fredag

Pinheiros 1 - Gustavsberg kl 14.20 på: Heden 14             Dag: Fredag


Packa = suger!;)

Jag orkade inte packa så mycket. La fram lite kläder på sängen och man kan säga att jag typ är klar med det. Vet inte riktit.. Men har inte orkat lägge ner det i väskan.. Nu sitter jag och kollar på Vänner och dricker Oboy och äter chips. Haha, hu bra kan man ha det ibland asså?? XD skriver sen ses!!;)

Göteborg imorgon!!

Så, idag så gick jag upp 10.40.. Skulle egentligen ha gått upp klockan 09.00 men det sket ju sig. När jag gick upp så åt jag frukost, sen så kollade jag 3 avsnitt av Vänner och sen så åkte jag med mamma och köpte lite grejer som jag behöver ha med mig till Göteborg. Det blev lite shampo och balsam mm.. Nu i alla fall ska jag börja packa och sen så måste jag raka bena och tvätta håret och så sen blir det även att kanske färga håret idag. Vi får se, vi får se. Men nu ska jag läsa lite bloggar sen så blir det packa som sagt. Puss!

                        
                 Jaaah, det var typ det jag köpte +tandkräm, rakgrej, smink och hårfärg.
                                Haha, kände mig lite "wannabe Josse" haha, ^^)


23.46

jaah, nu sitter jag och kollar på Vänner igen och jag är inne på det 4-5 avsnittet så det blev ju typ 8 avsnitt idag + 2 filmer. Soft!!;) Imorgon i alla fall så blir det väll att packa eftresom vi åker MYCKET TIDIGT på tisdag till Partille Cup i Göteborg. Kul kul! Jag tror vårat tåg går klockan 07.07 och vi ska vara där v9id 06.30 tiden så det blir väll att gå upp senast 05.30... BRÖÖÖL!! Så jag får väll gå upp i ganska hufsad tid imorgon för att inte vända på dygnet. Nu ska jag titta klart sen blir det dusch. puss

onödig men skön dag

Okej, idag så har jag kollat på 2 filmer och 4 avsnitt av Vänner. Det bliv Twilight och New Moon!!. Känner värkligen att det var en givande dag.. hahaha!! eller vad man nu ska säga!;) Jaah, sen har jag även läst lite bok. Så jaah, haar inte rört mig ett steg kan man säga. Men nu ska jag läsa lite bloggar så bye bye!

                         
                       

överdriven

Jag är trött, arg, sur, ledsen jaah.. Allt man kan vara just nu! Men egentligen så är det inget speciellt som har hänt jag är nog bara extra känslig 02.00 på natten.. haha, jaah då kanske det är dax att gå och lägga sig!!?? Imorgon (eller idag rättare sagt) så ska jag antagligen bara vara hemma IGEN.. Men det var mitt val denna gång. Har känt mig otroligt töntig och överdriven just nu men ah.. haha helt onödigt och konstigt inlägg men jaah, nu vet ni hur jag känner just nu (inte för att ni bryr er -,-) och jag ska ska soooova! Puss på er alla!;) <3

                          
                jaaah, varför inte slänga in en bild kl 02.00 på natten.. Då man ser som piggast ut -,-

                                             (haha, jag vet, bilden är skarp och bra ;D)


SOL!

Så, idag så vaknade jag 12.00. Hade tänkt att gå upp mycket tidigare men eftersom jag hade glömt min mobil igår hos Matilda så kunde jag inte ställa klockan. Idag så har jag bara legat ute och solat och sen åkte jag en sväng till Grisslinge bara för att hämte min mobil. Sen så åkte jag hem och fortsatte att sola lite och nu sitter jag utomhus vid datan. Ikväll kommer familjen Sjödahl igen så det blir ju nice!;) Ha det bäst! Bye bye!!

Ebba Malmstedt

Såg idag när jag klickade in på Ebbas blogg (om det inte var Matilda som visade mig) om vad hon hade skrivit. Hon hade skrivit några meningar om varje person i laget. HUR GULLIGT SOM HELLST!! Hur orkar hon, och hur kommer hon på allt!?? Ville bara säga att då är så jä*la sööt Ebba!! OCH NI MÅSTE GÅ IN PÅ HENNES BLOGG OCH KOLLA!!
Jag skulle gärna sitta här och skriva om dig men jag är så totalt sämst på att skriva. Jag kan lixom inte formulera ord. Men jag måste värkligen komma på något. Hmm.. Kan ju försöka i alla fall.. Men ni får ha lite hänsyn!!^^

Ebba Malmstedt: Tjejen som kan göra en grå å trist dag till en undervar dag. Du är inte blyg det minsta och kan stå inför hur många människor som hellst och bara prata utan att det ens ser någorlunda jobbigt ut. Jag skulle värkligen vilja vara så frammåt som du är. Du är possetivitet och engagemant kommer värkligen ta dig långt och jag förvånar mig inte om du kommer få exakt det du vill. Jag älskar din humor och hur du kan liva upp stämningen genom att bara vara du. Fortsätt så Ebba, du kommer värkligen att gå långt!!! <3<3




fredag

Okej, nu är jag hemma efter några timmar på stranden (det kanske bara blev 2?) och BAD faktist. Jag doppade inte huvudet men jag simmade långt!! Så första doppet för i år, STOLT! Sen vid lunchtid, typ vid 15.00 så tog vi mopparna hem till Matilda och åt lite lunch. Sen så solade vi på hennes studsmatta och satt lite vid datan och vid 17.00 tiden så åkte jag hem! Nu sitter jag här inne vid datan och gör ingen ting!

Eclips

Igår så hämtade jag och Matilda min moppe ifrån service så det var ju bra. Sen åkte vi till Forum där Matild köpte lite grejer till sin syrra som fyller år imorgon. Sen åkte vi till Sickla och åt på donken och en köpte lite godis till bion. Vi hämtade ut biljetterna vid 20.00 och senfick vi bara sitta och vänta och snacka lite tills vi fick gå in. Och jag kan bara säga att filmen var GRYMT BRA OCH ROLIG!! Haha, den är den bästa av alla 3 kan jag säga. MÅSTE köpte den sen!! =D=D Iallafall så kom vi hem vid 00.00 och sen kollade jag på en annan film hemma hos Matilda medans hon somnade om. Så vid 02.00 var den klar sen somnade jag inte förns 02.40 typ... Idag i ala fall så vaknade jag vid 11.00 och Matilda så klart innan. Iag så vet jag inte riktit vad vi ska göra. Blir väll bad och sol vid Grisslinge. Men nu blir det frulle utomhus. Bye bye!!!

Bäst

Heej!



Jag måste bara berätta om Den Bäste!!!! Alltså det är helt sjuukt!!!!! Hon är bara för bra!!!! Jag förstår inte hur bra hon är!!!!!! Hon är SUPER BÄST!!!! Alla andra bara suger!!!!! HA-HA!!!! SÅ TA ER!!!!!

                       

HERE SHE IS!!!!

Den bästa MATILDA GUSTAFSONNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥

1 juli 2010

Idag vaknade jag 09.40 (grymt va?) och åt lite fukost och sitter nu och tittar på tv. Idag så ska jag bla hämta min moppe ifrån service och sen klockan 21.00 ska jag gå på Eclips med Matilda i Sickla. Det ska bli kul!;) Men sen tills dess vet jag inte riktit vad som händer. Antagligen med Matilda!! =D


RSS 2.0