min kväll

             

Stadslagsträningar idag

Tjaa tjaa. Igår efter träningen åkte hela laget hem till Lelle och åt middag och kollade på två filmen. Nice!:) sen efter den andra filmen åkte typ alla hem vid ungefär 22.30 tiden. Idag har jag vart i en handbollshall ifrån 10.00 till 16.00. Det var 2 handbollsträningar med stadslaget. Känns som om vi bara blir fler och fler nu men dem tar väll bort några tills nästa träning. Sen åkte jag och handlade med mamma efter det och nu sitter jag här hemma :) Hööres!!:D


Detta vet jag att jag nog ska köpa under lovet, nice :) 150 :- för legginsen och 200 :- för tröjan :)

tja tja ;)

Idag var det en ganska seg och bitterdag för min del, kan inte alltid hålla humöret i styr ju ;) efter handbollen som slutade 16.00 följde matilda med mig hem :) Vi har bakat gärnety här hemma. Vi skulle först göra chokladbollar till klassen imorgon som vi ska ha på svenskan, men neee dem såg så fina och stora ut så dem tog vi själva istället. Vi gjorde 16 chokladbollar som egentligen skulle vara sats för 60 st chokladbollar -,-.  Men vi gjorde i alla fall 2 sockerkakor till klassen imorgon. NICE! Men nu ska jag snart göra lite SO. Höres!







Nyttigt...

Nu måste jag ta en dusch, har inte gjort det än, skabbit! Det var i alla fall först en timma handbollsträning sen var det en timmas fys. Det var väll nice! Sen så idag har jag haft NO redovisning, gick väll OK men fick ändå väldigt dåligt betyg -,- hihi!! Sen var även Alexandra Domeij i vår skola och gjorde en presentation från när hon började på handboll tills hon tog VM guld i Domenikanske, lät jävligt häftigt det där, man blir ju bara ännu mer motiverad att kämpa för en plats i stadslaget och det som kommer efter där om man nu skulle komma med i stadslaget, även att man även ALIDRIG ska ge upp även om man har sina dåliga stunder och det inte alltid går som man vill osv. Det hon sa fick mig att tänka mycket efterråt på vad jag själv vill med MIN handboll och hur långt jag är villig att gå och offra, var väldigt nyttigt det där för mig, särskillt eftersom det är gymnasieval för oss snart och jag visste inte om jag skulle söka till Vittra eller inte, men nu har jag värkligen bestämmt mig!!!! Det jag ville säga också var att det var en skit bra presentation =D!!! Men nu ska jag sova! NATT NATT!!



Mahaha

             

God morgon!!

Ska gå till skolan om 5 minuter typ, hade tid att skriva lite eftersom jag hade datan på efter att ha övat på NO redovisningen nu på morgonen. Ahja! Hoppas att det går bra, känns inte alls så nu eftersom jag inte kan så mycket utantill -,- höres!!!


"Härlig morgon"

Min morgon var fan inte kul. Börja med att bussen inte ens kom här uppe ifrån mig, den kom inte förräns 10 minuter senare. Så då missade jag 420 nere i centrum. Men då kunde jag ta 422 istället så jag endå kanske skulle komma någorlunda i tid. Men den var också 10 minuter försenad. Sen var den tvungen att vänta ytterligare lite länge eftersom 474 var försenad. Sen kom Matilda på min buss och när vi var vid skolan så funkade inte några knappar så vi åkte en extra station. Faan vaad seegt!! Ahja! Annars har väll det gått helt okej!! Nu ska jag plugga lite inför NO redovisningen imorgon - panik!


                

Tiden går snabbt...


Tips

Köpte en fundation i lördags med mamma när jag kolla på brorsan Täby, men då var vi innan i centrum lite och kollade och då köpte jag en grym fundation (som jag i alla fall tycker är det XD) som jag endast har använt i 2 dagar nu men som jag endå tycker jag kan tipsa om. Kostade 109 :- på H&M men kostar 149 :- om man köper på Kiks eller något :)

                                              

Måndag 25-10-2010

Seg måndag, hatar måndagar. Men aja! Hade vår sista diagnos idag i engelskan. Vi har haft 1 gramatik diagnos, 2 hördiagnoser, och 2 läsdagnosen och en av diagnoserna var i 2 olika delar. Jag dööör vad tråkit det har vart, men det är väll bra så att jag kanske får lite extrahjälp nu till nationella så jag inte misslyckas helt -,-. Annar så? Joo  vi har även haft 2 timmars träning. Var lite seg så där men endå skönt att springa av sig (Just det, sen får vi ju inte glömma göra vår träningsdagbok tjejer ;D). Men nu ska jag fortsätta här vid datan.

Dagens planer

Idag så är det plugg eftersom det är SO imorgon. Sen kanske det blir lite NO men jag får se eftersom jag nästan är klar. Ahja! Sen klockan 18.00 är det BIO med matilda inne i stan på Rigoletto och vi ska se Paranormal Activity 2. NICE!!!!

                

FIlmkväll igår med Matilda =D

Igår så kom Matilda till mig. Eller jag gick först på 474 och vi åkte till coop och köpte godis mm. Sen åkte vi hem, kolla film. Vi kollade på Linas kvällsbok =D haha, rolig film det där alltså. Sen så satt vi lite vid datan osv sen kolla vi på en till film som hette What a girl wants. Den filmen började vi med vid ungefär 01.30 och den var slut vid 03.00. Men till 03.00 satt jag uppe till själv för hon somnade vid 02.00 -,-.


Vinter.....

Nu är det ju vinter, eller vinter kanske inte man kan säga i oktober månad men det är ju snö och det kopplas ju oftast till vinter! Så här får ni min åsikt om den årsdtiden

Posetivt:
*Julafton
*Presenter
*Mörka och mysiga kvällar
*Nyårsafton
*Stora halsdukar :D
*Mysiga koftor och andra kläder.
*Det är säsong för mandariner =D


Negativt
*Blött
*Lägga massa pengar på stövlar och jackor som inte är så jävla billigt -,-
*Det blir mörkt tidigt = man blir sjukt trött och är det då hela tiden
*Måste gå egenom stressen med julhandlandet, blir typ alltid klar en vecka innan julafton -,-
*Kallt som satan
*Måste klä sig så mycket för att hålla sig varm = Jobbigt
*Trafiken kaosar alltid och man kommer nästan aldrig i tid till skolan



ny Swedish House mafia låt - me like


Min shopping idag

Jaaa, eller vad man nu ska kalla det. Var inne på MQ en snabbis och hittade ett par leggins och en tröja som sagt. Det var 50 % på lite saker så varför inte!? Ni fick ju inte bild på tröjan, men som jag nu har tagit min tid och fotat. Total sämst bild, man ser knappt hur den ser ut. Men jag kan väll säga att det är en "magtröja" (som man SJÄLVKLART har linne under) men den var lite ball. Sen så är det "läderimtation" på sidorna på legginsen :)



Juste, detta är ett tidinställt inlägg, fick lära mig av Lelles blogg hur man gjorde så nu är jag typ proffs!? haha ahja..

ingen karate

Jaaa, det blev ju inge karate idag. Det var endast Bella där nere i hallen när jag kom ner typ 10 eller 5 minuter innan träningen började och dem två som skulle träna oss. Så vi satt där en stund i cafeeterian och väntade. Det var ju strömavbrott i hela hallen så det var helt kolsvart så det gick ju inte att träna där, samma sak gällde ishallen osv. Så antagligen hade en stor ledning gått eller något nu när snön kom. Ahja det var ju lite tråkigt ju, var ju ganska taggad på lite karate ;D. Sen lite senare kom josse, lite över 17.00 då vi skulle ha börjat. Men sen vid typ 17.10 så åkte vi hem. Hmm.. undra hur alla andra hade fått reda på att det inte var någon träning, hyggligt att man informerar om sånt också -,-, haha nej men jag skojja ;D

imorgon då!? Joo då blir det match i Huddinge om jag inte mins fel sen kanske det blir kolla på brorsan efter. Nas. Annars har jag inga planer. som vanligt -,-. Måste även plugga eftersom det är SO prov på måndag, matte prov på onsdag och även NO redovisning på onsdag, skit också. Men snart är det ju LOV så man får väll anstränga sig lite nu innan :P


Vinter?

Blääää säger jag bara på detta väder. När jag vaknade i morse fick jag reda på att det snöade (hade annars inte märkt det förns jag skulle gå ut genom dörren, tur att jag fick reda på det annars hade skinnjackan åkt på antagligen). Jag var inte så förvånade egentligen (?). Bussarna gick i alla fall som dem skulle hela dagen för mig. Men för dem flesta (som  jag har snackat med) kunde inte åka till skolan eller kom ganska mycket försent. Men då började dem senare än 08.00. Ahhja så det var väll "posetivt" för min del. Hade gärnat egentligen kunna missa lite av lektionen, hade inte gjort mig något :)

        
                  Så här såg det ut utanför mitt fönster för en stund sen,
                 just nu är det helt svart ute, faan vad det blir mörkt snabbt -,-


Fredag 22-10-2010

Idag var det skola från 09.15 till 12.20. GRYMT SKÖNT! Efter åkte jag till stan och mötte mamma, kollade handbollsskor och löparskor men det blev inget. Men köpte ett par leggins och en tröja ifrån MQ. Men nu ska jag snart dra ner och köra KARATE med laget. NICE!!!


Delat ut reklam

Hade tyskaprov idag, gick väll som vanligt, är jag förvånad? Varför fastnar INGET i mitt huvud, bläää!! Sen så har vi delat ut reklam, jag ebba, felicia och bella delade ut vid hammarbysjöstad, soft :D men nu ska det kollas lite fotboll. Höres!

Beställde hem lite från hm :)

Jaaaa, tänkte att jag behöver lite mer kläder så hittade LITE från H&M som jag tyckte passade :)



plugget kommer föra... ibland

Sitter och pluggarnu för fullt, lite roligt att man kan plugga hur som hellst till prov med mera men endå sitter inget till då provet e... Ahja! Just nu är det en liten "paus" för jag är lite dålig på att sitter flera timmar i streck. INGET sitter då, man blir ju helt trött i hjärnan. Annars då? Jo det är match nu egentligen som jag är kallad till, men var TVUNGEN att skippa den, plugget skulle annars skita sig lite.



Mycket nice dag ;D

Idag har det vart en mycket nice dag. Jag började med att åka till stan och hämta syrran -,-. Sen så blev jag avsläppt vis slussen för att sen vänta på Mimmi. Gick en sväng vid Götgatan för att fördriva tiden. Sen åkte jag och Mimmi till Högdalshallen.... eller vad den nu hette, har ingen aning om var vi var!!:) Var typ "Silwing trojas" hemmahall tror jag... Sen efter vi hade kollat på matchen mellan Gute Visby - HK Stockhom herrar div 3 så åkte vi hem. Eller jag åkte till Forum och mötte Matilda. Vi åt, kolla lite i affärer och hade det allmänd bra :D Köpte en "Kofta" eller vad man nu ska kalla det ifrån H&M sen köpte jag även en perfym från Lindex :) Sen så var det match vid 19.30 mellan Skuru 95 - Jokobsberg. Dem vann, skuru alltså:) Även Lelle kom och kolla och gjorde oss sellis :D ahja, hööres :D

natt

Nu ska jag sova. imorgon ska jag möta miimmi i centrum 12.30 för och sen ta bussen till slussen och sen vet jag inte hur vi åker dit vi ska åka.. Haha, bra koll     -,- Nej men jag llitar på henne, att hon hittar alltså ;D Natt natt !!♥


mina planer.

Idag har jag spelat 2 matcher. Ena matchen stog jag i mål och den andra spelade ju ute, vi vann båda. Den första var mot Lidingö och den andra matchen var mot Huddinge. Måste även också börja träna lite på mitt humör, hur man nu gör det vet jag inte... Blir arg direkt... hihi ^^) men nu ska jag bara ta det lugnt. Imorgon så ska jag i alla fall till.. vet inte med ska med mimmi och kolla handbollsmatch någonstans. Sen blir det nog bio med Matilda :) om inte jag kan lura med henne och kanske gå lite i forum och sen kolla på min brorsas match.. Är inte så sugen på bio JUST NU!!!

        

Havrebollar

Haha det är nog seriöst den godaste "bakelsen" som finns eller vad man nu ska säga. Imorse innan svenskan så åkte jag med ebba till ica för hon köpte lite godis och då hittade jag även ett paket med 12 st havrebollar för 35 :-
Haha, det var ju ett måste att köpa! Vi skulle dela på dem men hon verkade inte så sugen så jag tog alla, mums! Skulle ju också ha dem på provet men hade ju också godis som jag satt och tröst åt när jag inte kom på något att skriva.

  
 

Äckel nationella

Vi hade ju nationella i svenska idag- uppsatsen. Fy fan säger jag bara..
Uppfattade hela uppgiften fel så efter jag hade skickat in den så var
jag inte så glad.. Uääk!!!
Men var i alla fall klar vid 11.15 typ.. Så jag höll väll på i ungefär 1
och 40 minuter. Sen var det jobbigt eftersom det tog ca 30 minuter
för mig att välja en uppgift, sen tog det en tid att komma på vad jag
skulle skriva -,-. Ahja, nu är jag hemma i allfall :) ses!!!


Haha, var baara tvungen att visa lite bilder jag tog med min syster
nu när jag kom hem. Hon har köp ett par skor som var 14 cm höga och
hon själv är typ 181. Så hon blev 195.. Haha as kul! Och jag är ca 182
så detta blev våran längd skilland.. LÅNGA TJEJER !!;D


Bara för att jag är jag

Så kan jag skriva lite, endast för att jag är jag, höhö. Nej men annars då vad har hänt denna vecka?? Har ju inte skrivit sen.. igår, förrgår?? Ahja skit samma :) Idag var det en jobbig och tröög dag, hatar torsdagar, har idrott kl 08.00 på morgonen då det är skitkallt och sen klockan 15.00 till 16.00 så är det handboll. Sen kommer man inte förrns efter 17.00. Och idag kom jag hem 17.30 -,-. Ahja, nog om det! Imorgon är det skola mellan 09.15 till 12.15 då vi ska göra "Svenska inför nationella". Det är alltså uppsatsen eller vad det heter som vi ska skriva imorgon, ganska segt så där, men om man skyndar sig lite blir det ju lite tidigare ;) ... Men nu ska jag fortsätta här vid datan lite!:)

Bilder från matchen igår


Haha, kände mig lite lagom mobbad eftersom jag var den enda som hade der nya matchstället


Och japp, detta var deras laguppställning ;D







Tog dem ifrån Camillas facebook, hoppas det var OK!?? :)

PARADISE HOTELL NU

Vi vann matchen med 30-10. Vi körde 15 x 3 minuter långa "perioder" eller vad man säger :). Sen körde vi "mix" i 15 minuter då mitt lag vann med 8-5 :)


Match mot Värmdö Fotboll

Ska ner till match snart. Vi 95/96 ska möta Värmdö killar Fotboll i handboll!! NICE! Hoppas vi vinner :S haha.... annars så ska vi även göra lite tester osv med en dansk och en norsk kille som kommer ner och ska göra någgra tester på oss för deras utbildning till något ^^ haha BYE BYE! ÖNSKA OSS LYCKA TILL NU! :D

Vi van steg 1!!

Vi vann alla matcher och nu är vidare direkt till steg 3! :D Vi är BÄST! Spelade grymt bra även fast inte det var så mycket motstånd! Första matchen vann vi mot Esbyn (?) med 25 bollar sen så mötta vi Bolton och vann med .. ah det vet jag inte riktit. Sen direkt efter den matchen så var det B-lagsmatch mot Huddinge då jag sppelade ute, haha jag är nog inte gjort för att spela ute.. var inte så bra om man säger så^^! Nu blir det godis i mängder och mat. Hare bra!!

Gustavsberg - Tumba             19-18
Gustavsberg - Nyköping          23-17
Gustavsberg - Esbyn               36-10
Gustavsberg - Bolton               29-7

Lag SP V O F +/- P +/-
Gustavsbergs IF HK 4 4 0 0 107 - 52 8 55
IFK Tumba HK 4 3 0 1 120 - 51 6 69
IK Bolton 4 2 0 2 84 - 97 4 -13
IFK Nyköping 4 1 0 3 67 - 86 2 -19
Edsbyns IF HF 4 0 0 4 47 - 139 0 -92

2 av 2 vunna! :D

Vi vann båda matcherna idag :D Första matchen var som en "gruppfinal". Det var vi mot Tumba (dem vi förlorade mot si Sthlm med 10 bollar) och den var sjukt spännande. Vi hade skit bra intsällning till allt och tillslut vann vi med 1 boll. Den andra matchen som spelades 19.30 var det inte lika mycket taggad och så. Men den matchen lärde vi oss också något av så det var skönt att få den matchen gjort. Den vann vi med 6 bollar. Nu ska jag gå och söva. Ska upp senast 08.00 så bye bye :)

USM IMORGON STEG ETT HEMMA!

Är i sängen nu hemma mat Matilda, hon över just nu bakotkullerbyttor, haha säger bara att det 'är tur att hon övar i min säng så hon inte slår ihjäl sig, hon suger !!:S Ahja, idag har det vart skola, sen åkte vi till BK och åt, nice :) sen åkte vi till Jula och jag köpte hänglås (KODLÅS) och sen skulle jag till Sabis och köpa Chailatte pulver, men det fanns inte :( Sen åkte vi till Matilda, var där och sedan åkte vi till mig. Sen var det träning från 17.00-19.00.

IMORGON ÄR DET JU USM!!! STEG ETT HEMMA!! Alla måste ju kolla :D haha, så det blir att gå upp 08.00 imorgon och åta frulle sen så kanske vi går och sover igen sen blir det att äta lunch kl 12.00. Satsarlaget number one!!!

jag e beest

Yes, jag är det helt enkelt bara :) ! Ahja idag så var det handboll sista lektionen, hade glömt shorts, långbtxor och skor.. inte bra:/ fick ta springskorna och lera av dem och sedan stå i springbyxor. Efter h-bollen så åkte jag till forum en snabbis, köpte två par knästrumpr till och en typ hårinpackning, eller måste läsa lite nogrannare vad det är för något sen, hjälpte i allfall till färgat, skadat och slitet hår = mitt hår :) ahja bye bye :)

btw har jag inga läxor idag förutom att jag ska skriva ner nyheter kl 22.0,, nice nice :)

                       
                 Jag i somras, fan vad blek och mullig jag var då, !!! :S:S

Nice nice...

Igår så kom lilla Matilda hem till mig vid 17.00 typ. Vi "pluggade" och satt vid datan, hade skit kul!! =D haha, sen vid 21.00 åkte vi med pappa och hämta brorsa och kollade lite på deras träning. Sedan sov Matilda hos mig, och det var inte planerat så hon fick låna lite kläder osh så men det gick bra :) idag så, jaah har det inte hänt något speciellt. Tog moppen till skolan och hem, as skönt (men kallt) att slippa gå från handbollen och till bussen, brukar ta en jävla tid. Nu ska jag plugga sen är det träning, bye bye :)

Time out i 2 timmar :)

Ska ner till hallen snart. ska väll åka om 30 minuter, nice. Annars då? Denna dag har vart rätt chill. Vi slutade 12.00 för vi hade halvdag! Sen har jag sovit från 15.20 till 16.20. AS SKÖNT! Höll ju på att somna i boken på so, vi läser om första världskriget. Fattar naadaaa.. Ahja, höres folket!:)

                    

HAHA domare alltså....

Igår spelade vi mot skogås, HAHA säger jag bara till den matchen!! Vi förlorade, men hur skulle vi kunna vinna den matchen när vi hade sånna där domare, så pinsamma. Felicia ska tex få en rapport så hon blir avstäng, och jag ska fixa så inte den där domaren ska få döma mer, de du -,-;). Sen så typ började den andra domaren gråta lite efter matchen, HAHA eller egentligen tyckte jag inte haha eftersom jag var säkert en av dem som fick han ledsen, sa att han var så jävla pinsam mm. Och det sa Felicia med men till den andra domaren som kanske inte var rätt val! =D

Idag i allfall var det div 2 match. Det blev lika och jag fick rött kort. Domaren sa att det såg ut som om att det enda  jag var ute efter var att skada spelaren, BULLSHIT. Tror han seriöst att jag är ute efter att skada henne eller? När det är en minut kvar och vi leder med en boll och hon kontrar? störda fan. Ahja, men den matchen blev i allfall lika. Sen så åkte jag och matilda hem. Åkte ner till cenutrum på en cykel och köpte bussremsa till mig. Sedan mötte vi Kattis och Ebba i centrum och vi sällskapades till till Eriksdalshallen och kollade syster som spelade mot Kärra. Dem vann med 15 bollar! Och självklart blev det middag på donken med Kattis, Ebba och Matilda, jag borde btw få stammkort där tyckre jag !?! ahja. bye bye

                         
                                


Match idag, tagga :D

Jaaah, jag har inte skrivit på ett tag sen fuckade sig blogg.se nu på morgonen också, var så tydligen för jättemånga. Men jag var endå inte vaken då så det gjorde inget, gick upp 12.30 idag ! NICE! Var sjukt länge sen jag fick en sovmorgon. Igår i allfall efter skolan så shoppade jag lite grejer efter skolan, lite smått bara^^ fick lite sellis av Ebba först men sen skulle hon klippa sig. Men sen så åkte jag till Sickla med mamma och syster, efter det fick manen kebabtallrik (sjuukt gottXD) på vägen hem. Sen vid 17.00 åkte jag ner till hallen, mötte Ebba där och hämtade en boll sedan fick man skjuts till Tyresö där det vbar stadslagsöäger igen.
Idag ska det bli match kl .. eh vet inte men det är samling vid 15.15 typ :) och det är match mot SKOGÅS så nu är det taggat kan jag säga;) Ahja höööres


               
                 En tubhalsduk ifrån bikbok 150 :- och knästrumpor ifrån h&m 30:- :)

               
                                   2 st BH:sar ifrån h&m :) 50 :- stycket :)

                
                         En vanlig randig långarmad ifrån h&m också :) 100 :-


RSS 2.0