Sova nu tror jag!?? =)

Kanada vann.... Okej, har aldrig brytt mig om hockey men nu ville jag inte att dem skule vinna. Vet inte varför men aa.. Känns som om jag alltid "håller" på förlorarna.. Aja, ska nog gå och lägga mig nu, ska vara med Matilda imorgon, vi ska baka!! Haha, vi skulle göra något som inte kostade pengar för ingen har så mycket pengar just nu, så varför inte baka!? XD! pööööösss!!

Gör läxor nu.. (?)

Idag blev jag växt kl 14.15, kanske inte var så jätte kul men var skit skönt att sova, men man kan säga att jag sov bort hela dagen men skit samma, kan försöka lägga mig i tid och gå upp i tid imorgon istället. Sen när jag vaknade så var lunchen klar så det var bara att sätta sig och äta den sen efter ca 45 minuter fick jag gå ut med hunden, var skit blöt om fötterna när jag kom in. Och nu sitter jag här och gör NO som skulle vara inne i fredags, hehe.. Kommer blir lite försenat om man säger så men aja, bättre sent än aldrig!! (?)! Men nu ska jag fotsätta, skulle bara förklara lite kortfattat vad jag har gjort denna dag! Puss

Lugn dag!!

Idag har jag inte alls gjort mycket men jag kan väll slänga in ett inlägg i alla fall. Först så vaknade jag vid 09.30, eller jag blev väckt då. Sen gick jag ner till Ekvallen med mamma och tittade på en match, Gustavsberg DAMER- Göksten, dem spelade mycket bra tycktre jag, de vann i alla fall med 13 bollar (38-25) och jag fick sällskap av Melinda, Ellinor och Kattis!! Sen åkte jag hem, tog det bara lungt hemme sen efter ganska lång stund så åkte jag med pappa till Värmdömarknad och handlade lite, sen efter jag kom hem där ifrån har jag bara "degat" framför datan och kommer göra det hela kvällen. Eller kommer kolla på film och tv men aa.. Puss! 

Btw, så har jag tonat håret, gjorde det igår. Ser inte alls lika grönt ut nu, sååå skööönt!!

Melinda 16 år 24/2!!!

Jag skrev det aldrig på bloggen men jag kan göra det nu istället. Alla små födelsedagsbarn måste ju vara med!!

          
           
           
Var bara tvungen att ta med de sissta bilden på Melinda och Josse, så J*VLA SÖÖTA!!!

BLOGGEN 1 ÅR IDAG!!

Haha, YES!! Det är den. och jag kan meddela att detta blir mitt 591 inlägg, haha snacka om slöseri med tid egentligen men jag tycker ju att det är kul så varför sluta för det!? Men detta firar jag med "några" ferarribilder (som är mitt favourit godis^^))!! Pööööss!!

                   
                                          Ojj, här såg man "sexig" ut då!;)


HATAR FRISÖRSPEGLAR!!!

Shit, jag ska absolut inte bli frisör. Tänk att få se sig själv minst 100 gånger per dag i dem där j*vla "frisörspeglarna".. Jag skulle seriöst ta livet av mig -.-.. Nej men jag har i alla fall precis klippt mig och jag ser antingen ut som en 3 åring eller en 60 åring, har ej bestämmt mig än, men allt jag kan säga att det blev KORT och FULT. Inte för att kort hår är fult på andra men jag passar absolut inte i det, sen såg mitt hår illgrönt ut i den där spegeln. Visst att det är grönt, det vet jag om själv men att det var så grönt visste jag inte, våra speglar här hemma måste vara sönder eller något (haha, det där lät blont) eller så... hmm ingen aning det första där lät bra. Sen så såg man absolut varenda finne man hade i ansiktet och man såg skitblek ut.. BRÖÖÖÖÖÖÖL på det!! Haha, nej men annars har dagen varit bra och nu har vi SPORTLOV!!! Så J*VLA skönt!!!!!

                                                                                                        
                           
Bjuder på dem, orkar inte bryyyy mig -.-.. Aja, här ser ni hur kort det blev, men det kanske var bra för mitt hår höll på att gå av för att det var så slitet.

Haha, kul jöööö! XD

Har inte skrivit på ett tag men aja. Idag så slutade vi vid ca 16.45.. Då det var klasshandboll i ca 1,5. Så seegt säger jag bara -.-. Haha, men vad gör man inte för att få lite roligt och kommer ännnu senare hem!? Haha, joo det ska jag berätta (ojj, här lät man ee...vet inte) . Jag och Matilda tog en 471 mot slussen och när den är på bron för att sen köra ut på motorvägen så ser jag att ingen har tryckt på knappen och jag är inte den snabbaste på att reagera och tänka. Så när jag ser att ingen har tryck så tänker jag bara på att jag tycker att bussstationen inte heter så som jag trodde så jag trodde, så jag tröck aldrig (?) men sen så sa jag att det inte stog någon där vid busshållsplatsen och då börja Matilda typ skrika (??) och jaaa, vi tröck lite försent om man säga så (eller hon säger att det var mitt fel, det tycker inte jag^^) så vi åkte till slussen!! Haha, så det tog ca 1 timma och 30 minuter för mig att komma hem för jag var hemma 18.10!! Men pööss pööss på er alla!

Bakat!

Haha, denna dag har jag värkligen varit i full fart! Nu på kvällen så lästa jag lite bloggar och då kom plötsligt en cocosboll upp på en bild (gissa vilken blogg!;)) så då blev jag så sugen och jag har ju erfarenhet sen tidigare (haha) att det inte tar så lång tid att baka cocosbollar och att det inte är så svårt, så på ca 30 minuter så slängde jag ihop det. Med lite tv tittande och data inblandat förstås! Men nu ska jag snart ta en dusch sen blir det sova. Eller kanske mer "sova"! PössPöss!!

                        

                        

                        


Jag är bara för bra ibland!! =D

Shit vad jag har varit grym nu när jag har kommit hem ifrån skolan. Idag slutade vi 13.20 istället för 15.30 för vi slapp handbollen så det var ju skönt. När jag kom hem så tog jag det första jag gjorde fram dammsugaren och dammsög HELA undervåningen (!!!!!!!!!!!!!!!??????????).. Haha, hur grym och störd är inte jag!? XD haha, sen så tog jag en skål flingor och satte mig och tittade på tv i ca 20 minuter sen tog jag hunden på en typ långpromenad på 40 minuter (??)! Efter det så satte jag mig och pluggade och det har jag gjort i ca 1 timma nu. Helt sjuk vad jag har varit grym! Men nu ska jag fortsätte eftresom jag inte fattar någon ting och vi har prov imorgon (matte ifall ni undrade!) pööööss!

HAHA!!

Haha, kan det blir tråkigare inlägg än vad jag har gjort idag eller?? Haha, japp nu kommer det! På träningen nu gick de bra. Vi hade målvakts tränare som kom nu på träningen och jag var ju inte med så jag försökte höra så mycket som det gick och ta "in" så mycket jag kunde. Sen efter träningen fick jag skjuts av pappa och nu sitter jag här! roligt va? Pöööööössss!!!

Skola idag!!

Jag hade stort hopp morse när jag vaknade att alla bussar skulle vara inställda och att skolan skulle vara jätte kall, men icke! Skolan var ovanligt varm (?) och det kändes som om det var bussar överallt. Inte alls så som det skulle vara. Gick i alla fall en vanlig skoldag idag förutom att vi inte hade någon livskunskap sista timmen eftresom det klassrummet vi brukar vara i fick vi tydligen inte vara i just idag! (?)!! När jag kom hem vid 15.00 så gick jag ut med hunden i ca 30 minuter och jag trodde seriöst att mina tår hade ramlat av, var så j*vla kallt. Men nu är jag inne i alla fall och tårna har tinat!;) Träning ikväll btw vet jag inte om jag kommer vara med på, har ju inte mått 100 % bra denna helg så det kanske blir att titta på så att jag inte blir sjuk igen, skuller vara skit tråkit att missa skolan (noooooooot XD), haha, nej men att missa handbollen skulle inte vara kul! Men nu ska jag väll snart äta så höres!! PussPuss!!

* * * * * *

Jag har suttit vid datan hela dagen och surfat runt lite på olika sidor. Har varit skönt! Har säkert läxor att göra men försöker värkligen inte tänka efter ifall jag har det för jag hatar att ha i baktanke att jag har massa att göra. Men nu ska jag titta igenom hela facebook sen blir det nog en dusch!


"Ta-det-lungt-söndag"

Så, gick upp för en timma sen ungefär. Eller jag gick upp 14.15 men endå! Idag så ska jag obsolut inte göra någonting. Jag ska bara sitta hemma, titta på tv, vara på datan och bara ta det lungt. Hur skönt som hellst nu när jag tänker efter. Var inte så taggad på det igår kväll kännde jag men nu när jag väl sitter här och inte gör någon ting så är det hur skönt som hells och jag har precis satt på mig en ansiktsmask. Så nu luktar det jordgubb kan jag säga! Men ska fortsätta att inte göta någon ting så pusspuss!!

                      

Bra dagar!!

Jag har ju inte skrivit på länge nu men jag kan försöka skriva så kortfatta som möjligt. På fredagen så hade jag lite ont i halsen på morgonen men gick till skolan endå(haha, inte för att jag brukar stanna hemma för något sånt men endå XD) Sen så var det en vanligt skoldag. Efter skolan åkte Ebba med mig hem för vid 16.30 åkte vi till Lidingö där det skulle vara en träning inför "utagningen för stadslaget" eller vad det var. Mådde inte alls bra där, hade ont i halsen osv men tränade endå. Sen på kvällen så åkte vi till Lelle där hela laget var och vi åt och kollade på film tsm, sen åkte nästan alla hem vid 00.00! Idag då så hade det inte direkt blivit bättre i halsen, men så spelade jag match endå. Men jag skippade den första matchen och stog bara i mål i den andra. Gick inte bra för mig kan jag bara säga och det blev förlust i båda matcherna.. Sen vid 17.15 åkte Jag, Mel och Lelle till Ebba för hon skulle ha typ en "tjejmiddag" eller vad man ska kalla det ( Det var Jag, Mel, Lelle, Josse, Kattis, Paulina, Felicia, Mimmi och Ebba). Var mycket kul och trevligt!^^) Jaaa, sedan åkte vi hem vid 00.00 och jaa, nu sittar jag här och typ halvsover, bilr nog en "hemma dag" imorgon...

Sen kommer det nog bilder på denna kväll, det var många som tog med Lelles kamera och många av dem kommer antagligen ut på facebook som jag nog kan ta lite av och lägga in på bloggen.

                 
Gud vilken fin klubba, var bara tvungen att lägga upp denna bild eftresom den var så snygg!!;) (not -.- XD haha)

18-02-2010

Idag så hade jag 2 redovisningar i skolan. Den första var på idrotten, då jag skulle redovisa en dans för hela klassen. Jaa, det gick väll lite si så där.. Var inget speciellt med det. Sen så hade vi NO, lunch och sedan ENGELSKA... Haha, vi behövde inte redovisa för hela klassen utan vi satt i grupper om 4.. Haha, mycket skönare kan jag säga. Men det gick väll bra, eller själva redovisningen gick väll inte så bra men mitt hjärta lättade lite kan jag säga när vi inte behövde redovisa för så många. Så det var ju ett plus. Sen sista lektionen var det igen klasshandboll men nu var det bara i 40 minuter sen fick man gå hem. Men jag åkte till Forum med Elli, Lelle och Ebba men Lelle och Elli skulle ta 420 och jag och Ebba var i Forum lite och sen gick Ebba och det var ju bra för då kunde jag göra det jag skulle göra där!^^) Men nu har jag varit hemma i ca 1 och 20 minuter så jag kom väll hem runt 17.40!! Puss&kramar Vendela

Tråååk inlägg!!

Blir ett ganska tråkit och kort inlägg nu för jag måste träna meeeera på engelskan och sen så ska jag sova. Har ju engelskaredovisning imorgon så man får ju ligga i. Hoppas jag inte får nåt jäkla "nervösattack" så att jag glömmer allt jag ska säga. Händer lite då och då!^^ Men men, natt natt!! ♥

P.s Här är en liten länk till min kompis blogg, FELICIA!! Hoppas ni gillar den!!

Tisdag

Öken skoldag det var idag. Men vill ni veta en sak som lättade mitt hjärta typ 100 gånger? Haha, joo men vi hade inte engelska redovisningen idag utan det ska vara klart tills på torsdag. Tummen upp för mig. Inte för att jag kunde det, fast jag hade suttit uppe till 00.00 inatt.. Kanske inte var så sent men det var sent för att sitta så länge med ett engelska arbete, i alla fall för mig. Sen idag hade vi även klasshandboll. Fast vi spelade inte utan var med och arrangerade. Så från kl 14.05 till ca 16.45 satt jag i seketariatet (ssttaavvnniinng).. Så tråkit,!! Men va f*n! Jag slapp ju språket. SKÖNT! Sen imorgon ska vi till Eriksdalshallen och titta på 9:ora som ska spela final- DM! Ska blir roligt, slipper då ganska mycket av engelska lektionen och "mentorsmötet".. Men nu ska jag göra mig i ordning så jag får använding av min sovmorgon imorgon.

             

Måste plugga!

Hinner inte att skriva. Träningen gick bra. Måste plugga. Skolan gick bra. Hade kort dag. Måste plugga. Sen var jag på hunddagis och lämnade praolappen. Gick bra det med. Måste plugga. Men nu kan jag inte sitta här längre. Måste plugga! Ses



Ful. Äcklig. Oseriös. Konstig. Bild. Orkar. Inte. Bry. Mig. Är. Inte. På. Humör.


Förlust mot Skånella!

Jaa.. det gick väll inte hela vägen. Första halvlek så ledde vi med 12-11 och spelade super, kanske lite tapp i försvaret lite här och där men annars super. Speciellt i anfall! Men andra halvlek så orkade vi inte. Man kan inte alls skylla på någon eller så men konditionen höll inte. Vi måste värkligen börja med intevaller, löpning osv. Tror faktiast att det skulle hjälpa oss mycket. Men nu ska jag fortsätta titta lite på Wallander, sen sova! Puss♥

Bilder..

Nu kommer några bilder men inte alla för Matilda skickade inte alla för hon visste inte hur man skickade hela mappen så hon har suttit och skickat 4 i taget och det är ca 40 stycken jag har fått av 87 eller vad det var, ås dte var ju super snällt att hon orkade det. Men nu hade hon tydligen listat ut hur man gjorde så alla kommer väll sen. Men aja, några nu och några sen blir väll bra?? Puss











Jaaa, det var några  bilder i alla fall.. Kommmer antagligen mer sen!!

Min mobil..

Min mobil ska på lagning nu, eller pappa åkte precis iväg med den så just nu har jag ingen mobil.
Det gick inte att ringa på den sen så strulade det lite när man fick sms..
Så, jaa nu vet ni det! Så ni kan inte sms/ring osv på senaste 2 timmarna typ.

                                    

GRATTIS ALLA HJÄRTANS...

GRATTIS ALLA HJÄRTANS DAG PÅ ER!!!♥♥ (eller hur man nu säger)
Hoppas ni firar det med någon ni gillar/älskar. Kanske bästavännen eller pojkvän/flickvän??
Själv ska jag ligga hemma och pilla mig i naveln hela dagen och vänta tills det är match.
Inget speciellt alltså, men
Pussar&Kramar på er alla!!! ♥

                     

Lööördag

Dagen idag har endast bestått (stavning -.-, jag måste nog börja koncentrera mig mer på svenska-lektionerna känner jag) av gått-handboll-melodifestivalen. Jaa det låter helt tråkit men har varit helt OK. Först imorse så åkte jag bussen med hunden till Mölnvik (kl 10.00) där jag träffade Matilda och sen promenerade vi med hunden ända hem. Vet inte vad jag fick för c* ryck igår när jag gav det som förslag men aja, det var väll skönt! (?) Sen när vi kom hem vid eee... kl 11.30 till mig så åt vi lite lunch och sen tog vi bussen ner till hallen och tittade på dammatch. Kanske inte var så spännande (39-16) men aja, sen så vard det "c-proppen" för 97:orna och det är ju handboll det med, så varför inte?? Sen så satt vi (jag och matilda + emma som också tittade några matcher och mer folk) där i hallen till kl 17.30 (från kl 12.30 till 17.30) och sen åkte jag och åt sushi med familjen, och Matilda åkte hem till sig, sen åkte jag ner till hallen igen och tittade på två matcher till sen så åkte vi över till grannen och var där och tittade på melodifestivalen + lite skidskytte.. Eftersom min syster hade någon "tjej middag" hemma eftresom hon fyllte 19 förra veckan (men nu har ju alla åkt till stan då da) och då fick man hitta på något annat.. Men nu ska jag fortsätta sitta vid datan eftresom jag inte har gjort det 1 sekund denna dag.. SJUKT!! PussKram 

P.s. Kommer en "BILDBOMB" eller vad jag ska kalla det imorgon, då jag och Matilda var ute med hunden (bara några få bilder därifrån) och när vi satt i hallen. Och där blev det ganska många fotton kan man säga.. Men jaa, som sagt så gäller det ju att Matilda orkar lägga in dem i sin data och SKICKA dem till mig..

             
 

Haha, jag måste bara fråga vad ni tycker om honom, Eric Saade?? Haha, jaa han gick vidare i Melodifestivalen nu ikväll om ni är  riktiga "svennar" som tittade på det!! Haha, jaa själv tycker jag att han är riktit snygg! Lägg gärna en komentar och säg vad ni tycker!! =D

Alla hjärtans dag?

Jaaa, ett sånt inlägg måste man väll skriva om, eller hur? Jaa, denna dag har jag ALDRIG firat, har till-och-med glömt bort den vissa år tror jag! Eller så har jag bara köpt lite extra mycket choklad men inget annat. Vet inte egentligen vad man ska göra om man inte nu har pojkvän osv!;) Men vad f*n, det är väll superbra dag för mig som äter choklad 24/7 att tjata till mig lite extra!! Låter utmärkt!! Puss

                             

Stan och Forum med Matilda

Idag har jag vart i skolan, orkar inte skriva något om det. Sen åkte jag och Matilda till stan, åt på Mcdonald´s och sen tittade runt lite men hittade inget så vi åkte till Forum istället och där hittade vi det vi skulle. Vi köpte present till Ebba och jag köpte till min syster, så nu har jag 0 kr kvar kan man säga, och det är ju 7 dagar kvar tills nästa barnbidrag.. HUR SKA JAG KLARA MIG?? Aja, nu ska jag hitta på något annat, så jag inte skriver i bloggen och är osocial mot Matilda,!;) Puss♥

P.s... Har ni varit med matilda 5 timmar i rad ca.. Jag kan säga att utav dem 5 timmarna så pratar matilda i telefon ca 3 timmar, det är helt sjuk. När hon precis har pratat klart med något och sen ska man försöka få kontakt med henne så ringer nästa och ska prata. Seriöst... Haha, men idag så satt jag lite regler för henne, funkade ett tag, men inte så länge..

                            

Världens bästa tjej!! <3

          

Tisdags bilder...

Ja de här bilderna skulle komma upp i tisdag, för det var då vi ( alice, Matilda och Emma) tog bilderna. Men matilda fick lite problem med att få över dem till datan men idag funkade det...Haha, jaa vad gör man inte för att liva upp stämningen lite när man har tråkit!! Haha, Alice längst till vänster, Matilda i mitten och Emma till höger för alla som inte ser bra!!
                     
                  

                   

11-02-2010

Haha, lite beröm till mig som redan skriver ett inlägg nu, för då kanske det till-och-med bli två "roliga" och "intressanta" inlägg idag! Kul va? Haha, noot!! -.- Nej men idag så har det väll varit en vanlig-tråkig torsdag. Inget speciellt, förutom att våran mentor sjukskrev sig för han var tydligen "jätteförkyld" och han var det igår med tydligen, men han ville inte sjukskdriva sig då.. Haha, så jaa, det var nog det enda roliag för dagen då. Förutom det så hade vi idrott och sen handboll sista timmen i skolan, var kul men jobbigt! Eller själva träningen var inte jobbig men den där j*vla väskan som jag fick släpa runt på.. Höll på döö! Men nu ska jag duscha, känner mig väldigt äcklig!! PussPuss!!

                       
                                        The voice 2009... Haha, sexigt!;) noot -.-

Skola....

Svettig och äcklig är jag nu och ska gå och dusca... Tänkte bara att jag kanske borde skriva något så att.. Ja jag vet inte men jag drar ut lite på tiden eftersom jag inte orkar resa mig för jag är helt stel nu eftre fysen, fy f*n vad jobbig den var. Kan inte beskrivas med ord! SKOJJA! Nej men jobbig var den. Sen idag så var jag  hos tantläkaren och gapade lite, fick spruta så efter var jag helt förlamad i halva käken, kände mig skit löjlig! XD Haha, men när man tittade i spegeln som jag gör ca 150 gånger per dag så såg jag kanske inte så mycket anorlunda ut... Sen på matten så fick vi sitta i mattegrupper (??) haha, skit löjligt, våran lärare tyckte tydligen att det var "en superbra idé" och den funkade utärkt tydligen... -.- Haha, men jag kan säga min anledning att jag var tyst den lektionen, det var för att det satt någon annan lärare och typ "vaktade" oss och skrev anteckningar, haha, men vad fan, varför sitta tyst 24/7 om man har 4,5 år kvar i skolan -.- känns lite tråkit! Men ska duscha och göra engelska glosor BRÖÖÖÖL!!!

                               
Mitt naturliga hår, absolut inte färgen då da... Kommer aldrig visa mig så där igen, kommer f*n platta mitt år tills det går av om det skulle behövas!! :S

Trött som vanligt....

Shit vad jag är trött, måste varit för träningen idag för den blev ju jobbig efter ett tag om man säger så. Sen sista 30 min då vi har fys körde vi "ruggby" i en halvmeter snö. Det var kul men mer kallt och jobbig än kul kan jag säga. Jag tror jag var blöt överallt.. Eller kanske lite överdrift nu men kallt och snöigt var det. Nu när jag har kommit hem tog jag en lång och varm dusch och har gjort lite läxor, eller i alla fall övat på ord. Inte kul men nödvändigt antagligen (?)!! Men nu ska jag titta på tv och typ halvsova.. Puss&kram ♥Vendela

                           
                                       Nästan för seriös bild för att visas här, (blond)...

"Stukade foten"!!

Jag säger bara ett ord: BRÖÖÖL!!! Haha, (ska lätt bli mitt "nya ord"!!) nej men idag på träningen gick det ej som väntat. Jag typ "stukade-fote" haha, låter as fjolligt men det gjore tillräckligt ont för att inte vilja fortsätta.. Hmm, aja! Sen i skolan idag så kan jag säga att jag fick många fina komentarer om mitt hår, var jätte snällt! Tack alla♥!! Men annars var det väll en vanlig skoldag, förutom att den kanske var lite överdrivet mycket flummig, haha, har i alla fall aldrig haft så kul på rasterna. Brukar annars sitta som en liksäck vid ett litet bort och komentera allas kläder när dem går förbi, haha, kan kan få sig ett skratt kanske lite då och då men inte mer.. Men nu ska jag göra engelska som är tills nästa vecka, inte för att det är bråska men alla vet ju hur "duktig" jag är i detta ämne och hur roligt jag tycker att det är! Men bye bye!! Puss&kram ♥Vendela

                       
Jag la ju aldrig ut en bild där ni fick se mitt ansikte och hår tsm (MED FÄRG!!) Så här har ni!!

Blond vs. Brunt!








Brunett

Haha, Jaa, rubriken säger en hel del om man säger så! Jag har färgat håret brunt nu, eller vad man ska säga! Kanske blev lite grått osv men man kan ju inte förvänta sig för mycket när man går från blond/gul/orange till brunt, och att man färgar hemma! Men nu får ni se lite bilder på det, hoppas det blev någorlunda bra i alla fall! Puss&kram ♥Vendela



Marabou!

Sitter och äter en Marabou kaka 200 g helt själv, sånt får man efter två spelade matcher! Puss&kram ♥Vendela

                       
                                                   Fräsch och sliten, härlig kombination!!


En vinst och en förlust!!

Kom hem för ett väldigt bra tag sen, och har spelat två matcher. Första matchen förlorade vi med 5 mål tror jag, tyckte vi spelade bra dem sista 15 minutrarna men det var nog lite sent att börja spela bra då. Men den andra matchen så vann vi! Var mycket skönt att få en vinst, vet inte riktit vilken nivå vårat självförtroende skulle ligga på annars. Men det var skönt i alla fall, alla spelade mycket bra. Men nu ska jag fortsätta titta på I taket lyser stjärnorna som går på tv, och sen blir det väll lite Melodifestivalen, eller nej det blir det nog inte men endå!! XD Puss&kram ♥Vendela


MATCH NU!!

Om 10 minuter nu ska jag åka till samling, för idag är det 2 matcher mot Huddinge! Hoppas det går bra för oss idag för det var ett tag sen det blev en vinst för våran del. Första matchen är 15.40 och andra matchen är 16.40. Så när matcherna är klara så är ju typ hela dagen borta, lite trist men skit samma, hade endå inte tänkt göra något speciellt! Puss&kram ♥Vendela

Just det, har funderat på en sak i min ensamhet, tror ni jag skulle passa i brunt? Har tröttnat lite på min missbildade blonda. Om man nu kan kalla det blond eftresom det är orange, grått/brunt som utväxt och orange/ljusbrunt/grått underhår! Aja, funderar bara på det ibland för lite då och då vill jag bara klippaa av det bara för att det är så fult!

STORT GRATTIS I EFTERSKOTT TILL SYSTER!!

Jaaa, igår fyllde min syster 19 år och jag såg henne eller sa inte ens grattis till henne på hennes födelsedag! Jag hade glömt mobilen hemma sen så åkte jag ju så tidigt igår morse och jag kunde direkt inte väcka henne..


Hemma!

Nu är jag äntligen hemma och ska berätta ALLT jag kommer på att skriva!
I onsdags kväll, eller man kan säga i torsdags natt kl 00.00 somnade jag sen så gick jag upp kl 04.30 som jag sa och sen åkte jag till centralen med mamma som skjutsade och Melinda. Tåget gick kl 06.21 och allt gick som det skulle och efter ca 4 timmar bytte vi tåg till ett annat som vi bara åkte i en timma. När vi kom ner till Sölvesborg så gick vi in på en resturang och åt sen så gick vi till hallen och spelade. Första matchen så satt jag på bänken först halvlek och stog i mål andra halvlek och den matchen vann vi med 29-9! Vet ej vilken skola det var men aja, sen så spelade vi 30 minuter senare mot en skola som jag inte vet vad den hete men det var i alla fall den skolan där vi spelade i, men där spelade jag ute första halvlek sen nästa halvlek spelade jag lite sen så satt jag på bänken men den matchen vann vi med 26-16 så jaa, det var ju inte svårase matcherna. Sen hade vi en timma på oss innan tåget åkte så då fick vi duscha lite snabbt och sen gå till tågstationen, innan det gick vi in på pressbyrån och köpte lite "rese godis". På det första tåget så gick det nästan precis som det skulle, kanske bara några minuter förseningar eller något men nästa tåg som SKULLE BARA ta 4 timmar, tog inte 4 timmar. Det började med när vi var på stationen så var tåget försenat. Sen får jag inte glömma att tillägga att några i Skuru hoppade på fel tåg. Dem tog det tåget som var en timma försenat men gick den tiden vi skull EGENTLIGEN åka, så då hoppade dem på fel tåg i alla fall och åkte iväg och lärara som var med skrattade bara och tyckté det var kul eftersom dem visste att dem i alla fall åkte åt rätt håll!! Men när vi åkte i alla fall så gick det bra från en början men ni kan ju gissa när vi kom till Sthlm central!?? KL 01.00 och vi skulle egentligen komma in kl 21.40!!! Haha, men det roligaste var att jag ville att vi skulle bli försenade för då kanske man skulle kunna få slippa skolan, men vi kom inte tillräckligt mycket försent till det.. Så när jag släckte lampan vid 02.00 var det bara att stiga upp för skola igen.. (kl 06.30) Haha, sen får jag inte glöma en sak. När vi var ca 100 meter ifrån stationen så stannar tåget för då säger tågchaufföran att vi inte kunde komma upp för en liten kulle eller var det var, så vi var tvugna att vänta på ett annat tåg att det skulle åka förbi, sen så skulle vi backa och sen så.. aaa då åkte vi!! Så JÄ*LA jobbigt, men endå kul för det blev lite flum sen när man var så rött, jag, Mel och Ebba satt och pratade om hur vi skulle ta livet av oss, det kanske låter väldigt konstigt, dramatiskt, sjukt osv men ni skulle fatta när ni hörde det. Jag kan ta exemplet på hur Mel skulle, hon skulle kasta en femtio-öring ifrån Eifeltornet och sen ta typ hissen ner och sen klyvas av femtiörningen på mitten, för hon hade hört att man kunde det, eller något i den stilen.. Haha, jaa det var i alla fall skit flumigt och roligt. Men nu ska jag ta det lungt, sitta vid tv, äta upp tårtan som jag håller på att äter, eftersom min syster fyllde 19 år igår!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! Puss&kram Vendela

Kort dag...

Idag var det den lugnaste onsdagen hittills om man säger så. Vi började kl 10.20, hade so i en timma.. Hadde lunch i en timma... Hade språk i 40 min och sen engelska i 30 minuter och sen så slutade vi. Huuuur skönt som hellst... Vi hade bara en halv lektion i engelska för läraren skulle till en annan skola (?), eller vad det var sen så hade vi inget klassmöta denna dag för vi tjejer slapp det för att killarna gjorde det förra veckan så det var ju några ++++ i kanten. Men nu ska det laddas här, åt sushi för en stund sen till middag efter att ha sovit i en timma ca. Så nu är det bara att tagga med lite hög musik osv. Puss&kram ♥Vendela

T.r.ö.t.t.

Shit vad trött jag är.Vill bara sova just nu. Håller på att somna framför datan. Kan inte sova nu. Måste se på Paradise Hotell. Det är ju final idag. Så klart man måste titta på. Men nu ska jag ta det stora beslutet. Ska jag sova eller inte. Det är frågan... Haha, nej jag skojja bara! Nej men jag skojja absolut inte med att jag är skit trött osv men det är ju SÅKLART att jag inte går och lägger mig hur som helst. DET ÄR JU FINAL IDAG JÖÖÖ!!! Men nu blev detta det sista inlägget i alla fall.. Kanske ska göra lite idrottsläxa för att fördriva tiden... Ha det bäst!! Pussar&kramar ♥Vendela
                                                   



Tisdag!!

Det var ett tag sen jag skrev nu, eller ett "tag" och ett "tag", det var ju senast i förrgår men jaa, det känns som ett tag sen. Jag har bara för mig att jag var lite sur igår och det var därför jag inte skrev men nu när jag tänker efter så kommer jag inte på vad jag skulle sånna fall vart sur över så jag har bestämt mig att jag skrev för att jag helt enkelt bara var lat (som det brukar vara då alltså). Idag så var den en sen dag, vi slutade halv 4 och då var sista halvtimmen FYS och vi fick springa på en forbollsplan där det var typ en halvmeters hög snö,  och springa framm och tillbaka någora gånger och det kan jag säga både var grymt kallt och jobbit. Imorgon i alla fall så är det match på kvällen och jag vet inte riktit hur det ska gå, (det är mot Skuru). Vi har både, sjuka, skadad, och inte-kunna-vara-med-för-att-något-annat-är-i-vägen i laget så vi får helt enkelt se. Men sak jag värkligen tror kommer sätta mycket i spel imorgon är vårat HUMÖR och INSTÄLLNING. Jag tror vi ABSOLUT kan spela jämnt och vinna ifall vi har rätt intällning när vi går in på plan, så att vi inte går in med det-här-kommer-inte-gå. Men aja, vi får se.. Men nu kanske det blir lite mer pluggande eller mer data.. Haha, men puss&kram ♥Vendela 

Just det, sen får jag inte glömma att säga att jag åker till Blekinge på torsdag så jag kommer värkligen inte skriva då kan jag tala om. Jag och Ebba ska åka dit med 9:orna på SM och spela. Ska bli kul, men vi ska träffas vid stationen 06.00 (sammanlagt ska vi åka tåg i 9,5 timma om man räknar med dit resan och hem resan)och kommer komma hem ca 22.00 till stationen så jaa, 04.30 kanske jag ska upp på torsdag och sen är det match på onsdag mot Skuru då som slutar vid 21.00 tiden och så kanske jag är hemma ca 21.30 så jag kommer ej vara pigg och glad på torsdag..

                         
                         
                          Jaa, det såg ju i alla fall bra ut från en början när Lelle skulle
                          "åka" ring efter båten i somras. Gud vad jag längtar till som-
                          maren nu alltså.....




RSS 2.0