Träning snart!!

Nu åker jag snart ner till träningen, mysigt mysigt!!!

Never back down

Sitter och kollar handboll just nu mellan Sverige - Spanien. Kan bara säga att Sjöstrand och Ekdahl är stooooora favoriter!!!=D Galet duktiga dem är! Speciellt Sjöstrand just nu. Annars sitter jag faktist ooch laddar ner Never back down. Min syrra har sett den och sa att den var riktigt bra. Haha, sen ser ju inte skådisarna dåligt ut heller ;D haha.. Ahja, hoppas att den funkar nu bara :O(a) Ahj!!


Bilder från filmen. Blir perfekt ;D hahah....

Hos Emma ;D

Igår när jag kom hem ifrån Tumba matchen ( som vi btw förlorade ) så duschade jag och gjorde i ordning mig sen drog jag ner till centrum och mötte upp Emma, Alice och Matilda. vi skulle köpa massa mat, godis filmer och dricka till kvällen som vi skulle spendera hemma hos Emma. Haha, lyckat blev det tyckte jag. Vi kollade 3 av 5 filmer vi hyrde. En kollade vi också på imorse. Sen lyssnade vi på musik, satt vid fb och ringde massa.. ahja!! Idag gick vi upp 10.00. Tyckte det var rätt tidigt ändå eftersom vi somnade runt 06.00. Haha!! Ahja nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt. Blir väll att göra lite läxor också. Just det. Sen har jag engelska muntligt nu i veckan. Bajs! Hörtes!

Mysig kväll :)

NU ska jag snart sova. Är ganska trött. Hela kvällen sen klockan 18.00 har vi haft familjen Sjödahl här. Mysigt! Ätet pasta med skaldjur, efterrätt som blev frukt med vit choklad över och lite glass. ahja! Imorgon är det först match mot Kungsängen i Kungsängen. Klockan 09.00 är det samling så det blir väll att kliva upp ganska tidigt! Sen så åker jag dirket till Tumba för att spela div 1 match där. Hööres!!

Fredag

Har inte orkat blogga nu på ett liiitet tag. hehe. Har ändå inte haft något att skriva och det har inte hänt något så det gör ju inget ;D. Idag blev det ingen träning. Den är inställd så det blir väll att kolla match istället =D. Sverige-Frankrika, shiiit ;D. Nej men vår träning skulle börja 17.00 och sluta 19.00 så man hade ju missat matchen annars :O. Ahja!! Nu ska jag fortsätt kolla lita Top modell som är på tv ;D. Hare gött!!


En liten bild jag tog nyligen, har på mig klockan idag ... hehe.. Söt va!? :D

hihi

orkar inte skriva.... men ahja =D

Vanlig skoldag ;D

Sitter och kollar Vänner nu. Det går helt ärlugt föra handboll. I alla fall om det inte är Sverige som spelar ;). Min dag är väll inte så mycket att skryta om. Den har väll varit.. vanlig?? Fast det som är ett STORT + är att vi har rätt soft schema på tisdagar. Tummen upp för det (Y). Ahja, nu ska jag kolla Vänner så bye bye!!!


Just det. När jag var i Österrike och vi var på väg hem så köpte jag Kinderchoklad i taxfreen som fanns där. Det är typ 32 stycken "bars" eller vad man ska säga. Sitter faktist och äter några nu. Mycket gott^^ Fast det är inte lika stora som sånna där "vanliga" man köper i affären, utan de är alldeles lagom. Specellt om man fick 32 stycken ;D


Shopping idag

Idag var jag och shoppade i Forum med Matilda. Blev liite hem i alla fall :D Mycket nöjd med köpen faktist. Sen nu på kvällen har jag tränat med laget. Gick inte bra.... :(
Ahja, nu ska ni få se min shopping hade jag tänkt. Hade inte så mycket mer att skriva;) Natt natt!!*


En grymt snygg och STOR klocka som jag köpte för 250 :- från Ur&Penn (eller det blev 320 eftersom jag tog försäkring). Älskar den :D!!! Sen köpte jag ett linne som är supergulligt att ha på sommaren till shorts, bara 50 :- kostade den från Cubus.


Linnet på bilden köpte jag inte idag utan det köpte jag faktist i Österrike. Jag och Matilda hade 30 minuter på oss innan vi skulle samlas på hotellet igen för att åka till flygplatsen på fredagen, och då han jag få med mig den här. Tyckte den var söt så där ;) Köstade 6,85 euro så det är väll 55 :- någonting (Y). Sen så köpte jag den här skinnjackan idag. Från VeroModa för 500 :-. Suuuper !! Gillade den mycket :)

Forum idag :)

Idag gick jag upp 07.40 även fast vi var lediga. Vid 07.20 så gick jag till bussen för att sen åka till World Class och sola. Jag var väll klar vid typ 09.20 där sen åkte jag direkt till Matilda. Nu håller hon på att fixa sig klar sen ska vi åka till Forum. Blev ju ingen shopping igår ;(...... Ahja, hööres =D^


Hihihi, myyys bild :D

Söndag

Matchen igår gick ju inte så bra.. Men men! Idag hae vi match också mot Sthlm polisen och vi förlorade med 1 mål.. Det blev 11-10 :S. Sen efter det åkte jag hem och dushade sedan så träffade jag matilda i centrum vid 14.00. vi åkte in till stan och mötte Alice och Emma där. Först åt vi på donken och sen kollade vi i en affär. Sen han vi inte så mycket mer innan alla affärerna stängde. Sen satte vi oss på Weyne´s och fikade ganska länga och snackade. Sen så gick vi till bion och satte och där och snacka ist. Sen kollade vi på love & other drugs. Den var helt OK. Ahja, sen åkte vi hem och nu är jag hemma ;D...

Match nu

Om 30 minuter ska jag ta bussen till centrum för att sen samlas där för match. Idag är det b lagsmatch. Mysigt ;).. Ahja, måste byta om och packa klart nu. Höres!!

               

Orka.... -.-

Vad är det här då...  Nu byter man helt plötsligt stjärntecken.. Varför?? Ahja, jag som har varit oxe innan är nu .. ehm vädur?? Vet inte ens vad det är för något....



Är tillbaka!!

Idag kom vi hem ifrån Österrike. En lyckat resa om jag får säga det själv. Orkar inte skriva så mcyket om varje dag (kanske blir så endå) men lite kortfattat och det jag kommer ihåg.

Måndag: Ena klassen tar ett plan som går runt 12.50 tiden och vi tog ett plan som åkte 16.50. När vi kommer fram till Östterrike efter 2-3 timmars resa så tar vi tåg och tunnelbana till det Hotellet vi ska sova på. Där vi checkar in och lämnar väskorna sen går vi till donken och äter middag där sen hände inte så mycket mer. 

Tisdag: Gjorde vi en liten "road trip" i tre grupper där vi åkte till Wien med tunnelbanan och gick runt där lite. Sen fikade vi i grupperna och så sen så åkte vi tillbaka till hotellet och packade ihop om jag inte minns fel. Sen åkte vi alla till hallen och skulle spela match mot österrikiskt lag. Killarna mötte ett stadslag där de förlorad med ganska mcyekt. Spelade även med dem där det gick mycket bra för mig. Sen spelade vi mot tjejer mot ett också typ stadslag (TROR jag att det var) som var 97/96 där vi vann.. Sen så åkte vi till deras resturang eller vad man kallar det där vi åt middag med några österrikare som vi hade spelat mot med mera. Sen åkta man hem till värdefamiljerna och sov där.

Onsdag: Jag och Hanna (som jag sov med, fick byta familj eftersom jag och Hanna skulle träna med killarna på morgonen) blev väckta ungefär vid 06.00 och åt frukost. Sen så hämtade tränaren oss (som tränade det där laget vi skulle träna med) och vi åkte till hallen och skulle träna med killarna i vår klass och andra klassen och några Österrikare. Från klockan 07.15 till 09.00. Var faktist ganska kul! Sen så dushade vi åkte med till deras skola och var med några lektioner. Sen så åt vi lunch där och sedan åkte vi till ett bad och badade. Badade inte men i alla fall. Sen efter det blev vi tjejer avsläppta för att spela match. Var samma Fklubb som vi hade mött dagen innan men då var det 96/95 (mest 95 tror jag) och vi förlorade med 1 mål. Sen åkte vi med värdefamiljerna och skulle äta middag. Våran familj åt middag med 2 andra familjer så vi var 6 stycken tjejer som åt tsm. Sen vid efter 22.00 åkte vi hem och sov. 

Torsdag: Alla träffades 08.00 på stationen där för att åka tsm tillbaka till Hotellet. Vi sa hej då osv. Sen så la vi in vår packnig på hotellet för att sen nästan direkt åka till ett chokladmuseeum. Eller min grupp åkte till chokladmuseeumet och de andra två grubberna gick på zoo. Det var rätt tråkit där och inte så mycket att kolla på. men men... Sen så fick vi fritt några timmar för att äta lucnh själva och sedan träffast vid 14.30 för att ta oss tsm till hallen där vi skulle spela match. Vi tjejer spelade lika mot de vi mötte och killarna frlorade ganska stort. Spelade där med men gick inte lika bra för mig. Haha, de killarna kunde inte varit 95 som de sa.. Måste minst vart 93 vissa hade ju skägg ;D.. Sen åt vi alla på restaurang tsm och sen åkte vi tillbaka till hotellet.

Fredag: Första gruppen  åkte från hotellet vid 08.30 och vi i andra gruppen åkte vid 09.30. Planet gick 12.15 och allt gick bra. Var hemma vid 17.00 någonting tror jag..

ahja, nu fick ni lite information. Orkar inte läsa igenom så allt står väll lite kanisgt men ahja.... Hööres.. Kommer somna när som hellst!!

Mot Österrike ;D

Nu ska jag snart gå till Bussen ;D
Hörss på fredag om inte innan!!
Hare så bra, det ska jag ;D



Vaken nu ;)

Nu sitter jag och äter frulle. Det blir pannkakor som pappa gjorde igårkväll =D. Nu har jag i alla fall varit vaken i en timma och jag har hunnit plattat håret och sminkat mig (Y) ;D. Nu har jag ungefär 2 timmar på mig innan jag måste gå till bussen för att sen möta Matilda och hennes pappa i centrum och få skjuts till centralen. Där ska jag och Matilda ta Arlanda express till Arlanda för att möta resten av klassen. Vårt flyg går 16.50 ifrån Arlanda och jag vet inte rikiti när vi landar i Wien men et tar väll ungefär 2-2.5 timme dit kanske? ahja nu ska pannkakorna ätas upp här sen får jag se om det blir ett inlägg innan jag åker.

Söndag

Nu är jag hemma efter en match mot Bolton. Det blev lika, 15-15-´. Nu ska jag snart börja packa lite. Sen måste jag lämna in läxa jag har.. blääää!! Sen ska jag äta. Har bestämmt mig att jag ska börja på läxan klockan 19.00 så nu är det spikat. Måste sluta med att skjuta upp allt det tråkiga hela tiden. Skulle egentligen ha gjort läxan i fredags men fanns så mycket annat att göra då. Som att sitta vid tex facebook;). Ahja lite shopping blev det idag. Faktist ALLT jag skulle köpa också. Bra !!


       
Detta var de jag köpte. En svart långarmad tröja ifrån JC. Köpte en sån vit i fredags tror jag att det var och tyckte de var supersköna. Sen köpte jag foundation, toffsar och hårspännen ifrån Kicks. Och även 3 par trosor ifrån GinaTricot. Har 8 par sånna nu och nästan alla i olika färger. Toror 2 st är lika dana ;)

   
        
Sen köpte jag ett par handbollsskor ifrån Stadium. Lika dana som jag redan har men de börjar bli lite slitna nu.

Till Forum nu sen match!!

Nu ska jag snart åka till Foourm, om typ 5 minuter tror jag. Ska hitta lite handbollssko, smink och trosor som ska med till Österrike, även toffsar och hårspännen. Sen måste jag berätta också att jag har fått igång min egen data som inte har funkat på flera månader så jag har varit tvungen att ha skoldatan hela tiden. Tror ni inte ens kan gissa vad som var felet -,-. Jag trodde mitt lösen var gustavsbergf94 men det var tydligen bara gustavsberg (har bytt lösen nu ;)).. Haha, kanske lite klantigt....




Nattmacka ;)

Haha, jaa det här trycker jag i mig klockan 01.15 på natten. Mysigt ;) Nej men 3 knäckemackor med keso, tomat och aromat på sen chailatte, mums. Haha tro det eller ej så gillar jag sånt faktist, lite konstig är jag ju;).. Nej nu ska jag bara äta upp det här sen ska jag sova!!



Vann 2 matcher av 2!!

Vi vann båda matcherna! Första matchen vann vi med 1 mål tror jag, gick inte så bra för mig :/. Sen andra matchen vann vi med typ 8 mål (?) och jag spelade ute. Nu snart är det middag = Pommes och kött ;D. Sen har jag laddat upp med massa godis, choklad och chips till kvällen!! Nice! Imorgon är det match mot Bolton i Sprallenhallen. Sen imorgon ska jag åka lite tidigare till Forum för och köpa nya handbollsskor, sen någon present till han vi ska få bo hos i Wien. Hmmm.. Vad ska man köpa då da? Något riktigt svenskt i alla fall ;).Nu äre mat ;D

Match snart

Nu lyssnar vi (Matilda och jag ) på musik och ska snart äta lunch. Sen blir det att åka ner till hallen och spela 2 matcher. En Div 1 match mot GTsöder och en match mot Notlob (Bolton).. Myyysigt ;)

Lyckat (Y) ;)

Sitter just nu och lyssnar lite på musik och är färdigpackad och klar. Snart bär det av till ekvallen och ska träna med juniorera/damerna! Haha, som ni vet så drar jag till Österrike nästa vecka?? >Och då ska man bo 2 och 2 hos familjer där i Wien. De flesta ska bo hos elever som går i en skola där medans jag och Lovisa (hon jag ska sova med som går i den andra klassen) kanske ska bo med en engelska lärare!!!! (som jobbar där på skolan) Haha, hur stor är chansen att just jag som är så gryyym på engelska ska få bo med en engelskalärare??? Ahja, kan bara säga att jag inte länktar like mycket nu på att åka som jag gjorde innan.. Kommer skämma ut mig totalt. Men får väll hoppas att det inte blir så.... Ahja, bye bye :)

Natt på er alla <3

Ska sova nu och få min skönhetssömn! Har haft en underbar dag idag i skolan! Jag blir så glad av att skolan har börjat igen :) Puss <3

Lov??

Haha, jag tror nog fortfarande att det är lov. Har precis vaknat efter att ha sovit 3 timmar och sitter nu och käkar rostade hallonsylts mackor med julmust. Haha!! Nää men nu ska jag fortsätta kolla lite på Rush hour 2 som är på tv sen ska jag väll packa tills imorgon. För direkt efter skolan ska jag antingen till Forum eller centrum och äta sen ska jag till samling i ekvallen för att sen spela div 2 match mot Skuru !!

Första dan i skolan 2011

Sitter och kollar på tv och dricker chailatte och har det bara allmänt mys ;). Har inte något speciellt att göra nu i alla fall. Imorse så kom jag försent. Första dagen i skolan, bra där Vendela (Y). Trodde vi började 09.10 och inte 08.30, hehe! Annars har det väll gått bra. Vi typ planerade hela dagen för resan till Wien sen hade vi syslöjd. Så alltså rätt chill dag ;D.



Så här gick det för oss..

Gruppspel:
Stockholm-Halland 26-10
Stockholm-Örebro 26 – 6
Stockholm-Dalarna 26 – 12
Stockholm-Bohuslän/Dal 22 – 7

1/4 Stockholm-Södermanland 17 – 9
1/2 Stockholm-Östergötland 23 – 12
FINAL Stockholm-Göteborg 17 - 17, 20 – 19 e. shoot out


Jaaa, i gruppen var det inte så mycket snack om saken. 2 matcher vann vi med 14 mål, en match vann vi med 15 mål och en annan med 20 mål.



Vaken nu....

Igår somnade jag 01.00. När jag väl skulle sova så kunde jag inte somna.. Oaahh!!! Idag gick jag i alla fall upp 12.30. Var super skönt! Måste få tag på min mamma kom jag på nu också. När jag var i Katrineholm så tog någon mina springbyxor, så där försvann 550 :-. Blev så äckligt sur. Så mamma måste köpa nya till mig idag på rean om det finns några... :(.... Ahja! Idag är det väll träning också. Men nu ska jag äta lite vindruvor tror jag =D=D

VINNARE!!

Vi vann finalen mot Göteborg efter 6 shoot out!! Sååå skööönt =D=D!!!! Vi ledde hela matchen men sen när det är ca 5 minuter kvar så leder Göteborg med 3 bollar.. Kan säga då att jag hade gett upp.. Hehe!! Men sen blev det i alla fall lika!! Och i Sverige Cupen är det inte förlängning utan endast Shoot out. Det är som kontringar kan man säga. Lite svårt att förklara men men... Börjar med att båda lagen valde ut 5 var från varje lag som skulle springa de här kontringarna då. Vi satt endast ett skott eller 2 var det nog. Och Götebrorg satt också bara 2. Sen fick vi var sin till. Då räddar jag den och sen sätter vi den. Sååå jävla skönt!! hihihi =D=D.... Nu måste jag i alla fall sova. Håller på att döööö.... 




Haha, en bild vi tog första dagen tror jag. STOCKHOLM ;D;D <3 Tredje året i rad Sthlm vinner tror jag .....

Åker snart!

Nu sitter jag och kollar tv. Har precis kollat 2 avsnitt av solsidan också. Shit vad det är bra ;D. Idag gick jag upp 07.30 och åt lite frulle sen senare blir det lunch. Tror det blir lite potatisbullar eller nåt. Snart ska jag även börja packa ner allt. Täcke och så. Sen klockan 12.00 går bussen i alla fall ifrån Eriksdalshallen tror jag. Ahja. Bye bye ;D


Får ni en sån där mumsig & värdelös webcam bild på morgonen. Nice!! ;D

Sverige Cupen imorgon

Nu har jag packat klart. Eller jag tror det, men det känns som om det är en pytte hög med kläder om man jämför hur mycket jag brukar ha med mig :O. Som sagt åker jag till Katrineholm och ska spela Sverige Cupen imorgon med Stockholm. Ska bli askul =D=D. Nu ska jag snart äta lite tårta. Hihi! Glömde btw att min underbaraste mamma fyllde år igår. GRATTIS! Men ha det bäst. Tror också jag hinner med ett inlägg imorgon faktiskt eftersom vi är tvingade av tränarna att äta frukost och lunch innan vi kommer till bussen imorgon som vi ska ta till Katrineholm. Frukost och lunch innan klockan 11.00, lyckat?? Så det blir väll att kliva upp tidigt!! (Y)


hahahaha, vad fiin man kan se ut. Jag gör ju verkligen allt för den här bloggen. ;D;D

Det jag handlade igår


De här legginsen kommer ifrån MQ och har svart framsida av typ lack eller något, kommer inte ihåg, och sen "vanlig" baksida. Lite coolt så där, haha ni kanske märker att jag älskar sånna där svarta leggins med svarta detaljer ??^^ ;) Sen så kommer koftan ifrån Zara. Var lite svårt att få den på bild men men....


Och ett par löparbyxor ifrån Intersport. Kändes ganska behövligt eftersom jag alltid har sprunigt runt med syrrans eller mammas (som har varit ganska mycke förstora -,-) . Hihi!!

Dålig natt -,-

Inatt har jag inte alls sovit bra. Vaknade flera gånger inatt.. typ andra och tredje gången jag vaknade och skulle snyta mig så kom det bara blod:S. Vet inte om jag hade näsblod eller nåt men det vore konstigt. Har typ ALDRIG haft näsblod. Ahja! När jag vakna kolla jag tv sen tog jag en dusch och raka bena osv. Nu ska jag snart åka med pappa och handla till helgen. Massa mellis osv som vi måste ha med oss.... höres sen ;)

Natt natt.....

Uääkk!! Nu ska jag gå och lägga mig. Tog kort på mina köp men det blev inga bra bilder (man såg knappt vad det skulle föreställa-,-) sen så håller jag på att snora sönder. Nu har all min feber med mera gått över till snor (?)... typ! Jag är så äckligt förkyld! Men det är ju mycket bättre det än att ha feber. När man är förkyld kan man ju spela handboll ;) (Y). Sov så gott!!

Lite träning idag!

Idag så tränade jag lite med stadslaget. Körde inte så mycket eftersom jag inte var helt frisk än. Fick träna lite på utkast och körde lite match. Fick även Stockholms overallen som vi ska ha. Sen fick jag skjuts till Forum där jag mötte syrran och mamma. Köpte ett par löparbyxor från Intersport, leggins från MQ och en kofta ifrån Zara. Kan nog ta lite kort sen om jag har lust! Nu ska jag proppa i mig ALLT här hemma som ska göra mig frisk. Ska slänga i mig min andra resorb nu tror jag, blev ganska yr när jag sprang på träningen :S:S. Ahja skriver väll mer sen :)

4 januari

Hur jag mår nu? Joo, helt okej faktist, inte frisk men bättre än första och andra dan. Idag gick jag upp vid 11.00-12.00 tiden. Åt lite frulle osv. Sen åkte jag och handlade lite med pappa. Sen när jag kom hem kollade jag på vänner och somnade då som vanligt och sov några timmar -,-. Imorgon har jag ju stadslagsträning från 13.00 till 15.00. TROR jags ska träna då om min kropp tillåter det. Sen har jag egentligen en träning med laget senare på kvällen men tror jag skippar den om jag är med på den första träningen. Så frisk tror jag inte att jag kommer vara imorgon så att jag kan träna så mycket. Men nu ska jag kolla vänner och äta glass :).

3 januari

Shit, det tar ju på krafterna att vara sjuk :O. Men nu är jag i alla fall mycket bättre! Idag gick jag upp någonstans vid 09.00 och tog det bara lungt och kolla vänner och så. Sen somnade jag vid 13.00 igen och sov tills nu 18.00 så jag sov väll 5 timmar där. Nu ska jag kolla vänner och kanske äta något.... Bye bye :)

Fortfarande sjuk....

Är fortfarande sjuk :/. Det är väll lite bättre nu än vad det var igår, inte mycket men lite iaf!! Vet inte om det är för att min alvedon har börjar ta nu eller något. Sitter i alla fall framför tv och kollar MTV! Mys mys! Blir väll sittande här hela dan igen.... Oaaah!!! Vill inte vara sjuk på lovet :(. Ahja bättre att vara sjuk nu än att vara det nästa vecka när det är Sverige Cupen eller näst nästa vecka då vi ska åka till Wien med klassen. Åker ju till Katrineholm och ska spela den på fredag!! (Y)

Sjuk

Igår så somnade jag någon stans vid 01.00 tror jag, eftersom jag somnade i soffan (tror jag:S) så vet jag inte riktigt. Sen nu klockan 13.40 vaknade jag. Så har sovit i 12 timmar. Sjukt länge sen. När jag vakna hade jag feber med mera så nu är jag sjuk. Great (Y)... Ahja, har druckit te och ätet fruktsallad. Sen tog jag även en tablett så har inte så ont i huvudet just nu.... Höres!!

RSS 2.0