gjort hittills......

Vad har jag gjort idag, jag har legat i soffan och kollat på Vänner och ätit chips, jag har jobbat 3 sidor matte (!!!!!!) men jag har 3 sidor kvar men jag fick ont i huvet av det så jag orkade inte mer men måste antagligen fortsätta kvar eftersom jag ska göra tyska sen.... -,-.. Ahja, skriver mer antagligen sen, höres!

          
             Juste, detta köte jag i fredags till skolan, haha sattsig jag är!! ;P


31-8-2010

Sitter hemma nu och är sjuk fortfrande och tittar på MTV, eller lyssnar mer.. Trevligt trevligt i allfall. Idag mår jag bättre, har inte lika ont i huvudet och är inte lika varm. Men är mycket mer snorig nu, och halsen har typ gått över nästan. Så det här blir bara bättre och bättre..!!! Nu vet jag inte riktit vad jag ska göra, blir väll att titta på lite Vänner avsnitt!!

          
             Naaaaw, så sööt man kan vara när man är sjuk!! =D ( -,- )
 

Sjuk......

Det rinner ur ena näsborren, samtidigt det  är helt täppt i den andra, jag har ont i halsen, ont i huvudet och har typ feber, men det vet jag inte säkert än eftresom jag har typ tagit en alvedon och inte har så ont just nu, men jag kan bara säga att det SUGER att vara så sjuk... Ahja, hoppas att jag blir frisk tills imorgon, vill inte missa något i skolan nu i början!!:S Sen så kom jag på i morse att vi har skolfoto idag, fan, ville ju vara med på det nu när vi går sista året där.. Ahja! Nu ska jag fortsätta äta godis och titta tv!! Hare bäst!!!

Ont i halsen..

Har jätte ont i halsen, gör ont så fort jag sväljer och jag hoppas inte det blir värre och typ går över tills imorgon. Kände lite igår när jag körde cooper men kände att det inte kunde vara så faligt så jag har ju bara kört på. Men sen idag när jag vaknade så var det inte så skönt och inte på träningarna heller, men vafan jag är ju bara målvakt som många säger så det gör ju inget ( ;) ). Får väll testa med varm mjölk och honung och se om det går över!! :P

hemma ifrån lägret

Nu är jag hemma efter två långa dagar i Märsta. Jag orkar inte beskriva så jätte noga men ahh, lite i allfall kommer skrivas. Jag tycker jag har skött mig ganska bra, det gick bra på övningar men inte så jätte bra när vi körde match eftresom vi kör med 3-2-1 försvar då det blir mest 6-meters skott när dem väl skjuter, sen var jag också lite allmänt dåligt, kan inte bara skylla på det;). Annars har det faktist gått bra (tycker jag då). För Johanna gick det inte alls bra, hon hann köra cooper som var första passet sen så på första inomhus passet så stukade hon foten rejält efter ca 15 minuter, så hon har bara suttit och kollat på hela helgen =/. Iallfall så hade vi 4 pass igår som bestog av ett coopertest där jag förbättrade mig, sen så var det 3 stycket inomhuspass som var 1.5 långa. Sen idag var det bara 2 pass då ett var 1.5 och det sista var 2 timmar. Vid 16.00 så slutade vi då mamma kom lite senare och hämtade oss. Vi lämnde först Johanna i centrum sen gick vi och köpte godis, fy f*n vad jag har saknat det, det har varit mitt och Johannas samtalsämne flera gånger, iallafall mitt!!^^) Men nu ska jag äta lite och kolla tv, hare bäst!!♥

Stadslagsläger imorgon

Jaah det var det ju, och det är samling vid Märsta klockan 08.30. Så jag får väll gå upp 06.30 för att sen åka 07.30.. Kul!? Njaaaa... Nu snart ska jag gå lägga mig, failade lite på filmen där, somnade typ vid hälften, lyckat. Men aja, höres på söndag när jag kommer hem, puss!♥

Film nu!

Så, nu har jag kommit hem ifrån en 2 timmars träning och har precis ätit. Nu ska jag kolla på film och äta Ben & Jerr´s, shit vad gott!! =D Sen efter filmen är slut så blir det väll att packa inför helgen eftersom det är stadslagsläger nu igen i Märsta. Ska både bli kul och jobbigt, en hel helg utan någon vila. Höres!!!

            
               Yes, det blev Baked Alaska (med vid choklad och marshmallows
               (haha, groft stavningsfel) och vaniljglass och filmen The Bounty
                Hunter!!!
                               

Fredag 27 2010

Kom hem för en stund sen ifrån skolan, skolan var väll rätt OK förutom att jag och Matilda kom 1 timma och 50 minuter typ innan vi egentligen började. Vi har tydligen inte idrott på fredagar utan det är bara för dem som inte har handboll som profilval, men eftresom ingen visste det så hade hela klassen teori... Vid 13.000 slutade jag iallafall. Snart ska jag åka till mölnvik för att köpa lite grejer till skolan, bra bra, sen ska även ett lås inskaffat, får nog bli kodlås, blir mer ekonomiskt så eftersom jag i snitt tappparbort nycklrana till 2 lås per termin (och även är så dum att jag låser in min egen nyckel -,-):/ Ahja, hööres!!

   
     Btw så hade jag nya linnet idag, men har ju inte kunnat ta kort
     eftersom kameran var helt bortaa, men den hittade mamma idag
     i soffan!! hehe...


Natt på er!

Nej jag ska inte sova riktit än men jag tror jag ska stänga av datan nu för att sen ta något att äta (haha, det känns som om jag äter 24/7 och det är det ända jag skriver om här, tur att jag inte blir tjock så lätt då :S:O), sen blir det ju en varm dusch eftersom jag fortfarande typ fryser sen jag kom hem. Imorgon är det ju som sagt vanlig dag då vi börjar 08.00 med idrott, eller vet inte om vi kommer ha idrott men ahja, vi får väll se, måste i alla fall ta en 20 minuter tidigare buss eftresom den bussen vi brukar ta kommer 2-3 minuter innan lektionen börjar så då hinner man ju inte byta om om vi nu måste göra det, så det blir ju en 07.20 buss imorgon, fy f**n säger jag bara, men då får man väll lägga sig i tid idag då, men alla vet ju hur dte brukar sluta, haha natt natti!! :) <3


Naaaw!!

TACK JÄTTE MYCKET KATTIS för att du hjälpte mig med bloggen. Helt ärligt har jag aldrig gjort något när det kommer till min blogg, det ända jag kan göra är inlägg, inget annat, vet inte om jag är allmänt otecknisk och egentligen inte ska hålla på med datorer eller om jag kanske bara är helt enkelt är för lat för att lära mig. Hur som hellst så ska jag snacka lite om min intressanta dag! ;)

Idag så var det ju paddling på schemat och det är ju alltid bättre än "vanlig" skola, eller "vanligt" schema rättare sagt. Så jaah, vi åkte någon stans (typ Älta kan man säga) och paddlade. Jag paddalde med Matilda och vi säger såå här, vi kom inte först och var inte bäst... hehe, vi var lixom tvärtom.. Vi kom sist och var sämst, eller nää, ibland körde vi faktist rakt i den där typ 5-10 meter breda kanalen och krockade inte in i berg (!), stockar, grenar, vass osv varannan meter.. Nää, men det blev ju ganska six-sax där ett tag (eller flera gånger).. Så när vi skulle åka dit ( till stället där vi skulle äta/vila) genom hela den där Ältakanalen (eller vad den heter, Ältaå eller något, same shit) så kom vi sist kan jag säga, men på tillbakavägen kom vi bara typ 3-4 sist så det var ju bra. När vi typ hade komit till hälften på tillbakavägen så började det spöregna, KALLT kan jag bara säga, så man satt med dem där blöta kläderna hem på bussen och på tunnelbanan, segt. Nu i allafall ska jag inte göra något speciellt eller så, kanske ska "ladda" inför den fösta riktiga skoldagen imorgon!;) haha, lycka till VENDELA     -,- (lite ego så där på kvällen =D) Puss på er!♥

    
      Jaaah, här är en bild jag tog ifrån google lite snabbt på där vi paddlade alltså,
     tänk er att paddla i en sån här smal kanal i en 1 timma DIT och 1 timma hem.
     Hmmm, det går ju inte att åka rakt hela vägen utan att krocka typ 20 gånger, ...
     Sen var det ju inte bätre att 3 andra båtar skulle åka där man själv skulle,
     då blir det ju lite kaos!! ^^)


Kattis här!

Tjaa! Är inne på Lalas blogg och försöker fixa lite. Haha, så jag passa på att göra ett inlägg! Hon vet inte om det. Busigt va? Mohaha. ;D Idag har jag varit i skolan , haft as kul kan jag ju tala om och när jag kom hem satt jag lite vid datorn och sen däckade jag i två timmar. Riktigt jävla skönt var det! Men eftersom Vendelas blogg inte har så mycket färg så slänger jag in några bra lååtar! Nej nu ska jag fortsätta fixa hennes blogg och sen titta på barnprogram! haha, töntig jag är men I love it! Ha det bäst. ♥






eller inte..

Träningen gick väll bra, eller inte.. tog inte ett skit, men sånna träningar kommer ju också!! Vi hade först en timma "vanlig" träning sen så hade vi en timma fys, var väll helt OK faktist!! :) Sen så tog jag moppen hem och kollade på Fångarna på fortet. Där var det mellan "Handboll" och "fotboll" och alla visste ju vilka som skulle vinna där, handboll såklart!!;) Sen blev det Time out och nu ska jag snart sova (eller inte -,-).. HARE BRA!!!

1.5 timma skola

Hmm, idag så började jag 09.30 i klassrumet, då vi fick schema, skåp och lite allmän information. Sen så gick vi till Långsjön och åt matsäck, vissa bada typ i en minut och snackade lite i "mentorsgrupperma" sen så klockan 11.00 sluta vi!!=D Jag och Matilda åkte till Forum och gick genom där till bussarna då jag köpte typ en "långarmad-kofta" (eller näää inte kofta alls.....) på H&M och ett gulligt linne ifrån MQ! Sen tog jag bussen hem och sen så SPRANG jag ifrån bussen närsten hela vägen hem, haha ville ju att inte håret skulle bli onödigt krulligt, men där failade jag ganska hårt -,- nu ska jag , fortsätta min äta isglass, haha!



Haha, min "lilla" katt, ibland kan han faktist vara riktit social, som nu!! =D=D

Nu: Fångarna på fortet!

Nu är det Fångarna på fortet och sedan Time out, nice nice! Det var ju riktit länge sen det gick och jag missade igår, sen såg jag nu att det var "Lets´s Dance" mot "Idol" i Fångarna på fortet, kuul kuul!

Kräftskiva

Jaaah, det var ju ett litet tag sen men nu kommer några bilder i alla fall som vi tog under kvällen, kanske inte så mycket men några i alla fall!! =)

                      
                      
                               
                        
                           
                        
                       
                                  
Jaaaah, det var några iaf, orkar inte lägga upp flera, ska kolla Vänner just nu, hare BÄST!

Bästa låten....

Hmmm, idag var ju jag på skansen med typ hela arbetslag D.... Vi blev indelade i grupper från 7 till 9 och alla nior fick vara själva i gruppen.. trist !-,- men jag gick med lite andra ! :) Just nu regnar det kanske mycket, så det är ju skönt att vara hemma !;) Var fint väder idag ju, men imorste bara det ÖSTE ner regn, nu ska jag inte göra nåågot speicellt, bara sitter och jaah, gör ingen ting, eller jo, lyssnar på muski, hare bäst! ♥

                     

Trött just nu!

Idag så åkte jag dirket ner till träningen efter skolan, vi började ju 14.00 som sagt och slutatde 14.30.. Sen så åkte vi till Forum, köpta mellis/lunch mm sen så var det bussen ner till träningen, och den började tydligen 17.45 och inte 17.00 så vi fick ju sitta där ett tag, först var det inomhusträning sedan fys, sen efter det så kollade jag en dammatch.. Men nu ska jag snart duscha för att "tagga" till skansen imorgon, varför åker man ALLTID dit oavsett ålder, gaaaahhh.....

Skola idag... :'(

Sitter och lyssnar på Spotify nu och har ätit lite frukost, klockan 13.10 ska jag gå till bussen som går mot SKOLAN! Sorligt!! :'(..... Ahja, gick upp i allafall för 1 timme sen så jag gick upp 3 timmar innan jag skulle gå.. Hmm.. Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska väll sminka mig lite snart och äta paj till lunch!! =D Haha, neeh men aja, hare bäst!

Kommar sakna alla dagar man absolut inte gör någonting på, nu är det bara lite minde än ett ÅR kvar tills dem dagarana kommer... Buhuhuhuhu........

Bra bra

Idag kollade jag ju på när bolton p-95 mötte spårvägen där spårvägen vann typ med 5 bollar men bolton var mycket bra, sen efter det lämnade vi Matilda i centrum och sedan åkte vi hem, nu kom jag precis ifrån att ha hämtat Anton från något träningsläger dem kom ifrån och nu är det mat, hare bra,


22-08-2010

Nu ligger jag och Matilda i min säng och lyssnar på musik och gör inte så mycket mer, vi vaknade väll vid 11.00 men låg i sänegn typ i 1.5 timma :S sen gick vi upp, åt frulle, sen nu ligger vi här igen, mahaha! Idag så ska vi nog åka och kolla på match mellan spårvägen damer mot pojkar 95 Bolton, men syster ska inte spela, men skit samma. Annars gör vi inte så mycket mer än att vi sörjer att skolan börjar imorgon, 9:an.. det är ju inte att leka med direkt, :/ aja, vi börjar 14.00 och kanske går till 15.00 ??!! Nu ska vi .. inte göra något, bye bye!

                     
                                                     Haha, nyligen, snyggingar!! ;)

Kräftor idag!!

Nu är jag hemma ifrån en träningsdag med damerna som var från 10.00-17.00 med 2 st 2 timmarspass, mkt bra! Nu är Matilda här och jag är nyduschad och sen senare ska vi äta kräftor med mera. mycket gott!! hare bra!!!


och matilda äger!!! SOM ALLA VILOL VETA =D♥

Idag ..

ida tog jag sovmorgon till halv 1. sedan fixade jag mig lite och åkte till nackabollhall och lämna anton på träningsläger sedan åkte jag till forum och handlade nya handbollsskor. bra! efter det åkte jag hem, bytte om, och sedan tog moppe ner till träningen. träningen började 17.00-19.00 men när det var 20 minuter kvar så bjöd ebba på bullar, skit goda, tack hörru! nu vet jag inte vad jag ska göra. men imorgon så ska jag varamed lite på ett "träningsläger" som damerna har, sen så ska jag och matilda "hänga" sedan blir det en typ "kräftskiva med henne, systet och hennes kompis. treeevligt

Lång dag...

Idag gick jag upp vid 06.40 typ, skulle följa med lilla Lelle till hennes nya skola med Matilda också och de gick mycket bra. Jag och Matilda stannade tills Lelles klass skulle gå iväg, då gick jag och Matilda till Forum och "hängde" där en stund tills affärerna öppnade vid 10.00. I Forum köpte jag en tjocktröja ifrån Cubus och inget mer, sen åt jag och matilde på "BK" och sedan vid 11.30 så åkte vi till Sickla där jag köpte en kofta ifrån H&M! Sedan åkte vi hem och jag vet inte riktit när det var. När jag kom hem så åt jag lite lunch typ, sedan åkte jag till Forum IGEN med mormor, syster, bror och mamma där jag hittade 2 typ "koftor" ifrån Veromoda sedan en långarmad ifrån H&M (och ett par trosor ifrån Lindex)! Efter det åkte vi och kollade på min systers träning till klockan 19.00. Sedan var det raka vägen till Ekvallen och kolla lite på handbolls skor, men jag hittade inga för jag ska beställa ..ahh några målvaktsskor.. Men nu ska jag bara ta det lungt för jag är asssss trött.. Höres♥


Båda är ifrån Veromoda, en blå-vid kort kofta, och en vanlig lång vit...


En grå kofta ifrån H&M som nog alla har och som har funnits på h&M typ 3 år i rad nu (?).
Sen en lånarmad ifrån H&M också, den är lite vit-rosa...

                             
                                          Skön (liteförstor) tjocktröja, Cubus!

Skola imorgon då...

HAHA NOOOT!!! Nej men jag och Matilda ska följa med lilla Lelle till hennes skola för det är ingen annan som börjar så tidigt som hon gör så hon åker ensam annars. Och när man e så stor som hon är, och ska börja i en sån stor skola som hon ska, så blir man ju lite nervös!^^ Så imorgon så går bussen 07.56 ifrån mig så jag får väll gå upp vid 07.00 tiden.. Haha, vara social så tidigt på morgonen är en liten ovana.. Men nu ska jag duscha efter en äkligt jobbig fyyyys! HARE BRA!!!♥

Blää

Försökte 2 gånger göra ett inlägg igår om vad jag köpte i Mölnvik, men min data dampade så jag stängde av skiten och orkade inte ens försöka igen.... Nu i alla fall kan jag ge bild på det medans jag skriver lite om dagen. Idag har jag inte gjort någonting förutom att ätit, sovit och gått ut med hunden. Sen vid 17.30 så börjar träningen till 20.10 eller vad det var.. Super!  Nu ska jag fortsätta inte göra någonting som jag också kommer fortsätta med resten av lovet för att sörja lite att skolan börjar.


Inget speciellt, 3 par trosor och solpuder, men ahh!! =)=)

Dagens "shopping"

Idag så följde jag ju med brorsan och mamma till mölnvik som sagt och då gick jag in på Lindex en snabbis medans han var och klippte sig och fick med 3 par trosor, sen köpte jag även solpuder. Kanske inte så mycket att visa upp eller så men nu gör jag det eftresom jag inte har så mycket att göra. Meh, nej nu ska jag ner och vara lite social med dem andra och kolla på Baksmällan!! HÖRES!!!


funkade

innan jag gick in i min "depression" så tog jag kort på vad jag hade på mig för kläder idag, men då ville jag inte lägga in det för jag var så, vet inte, men typ arg!!-,- men nu tänkte jag göra det bara för att. Anledningen till varför jag tog kort på det var för att jag hade dem där lite udda legginsen idag, och det såg helt OK ut faktist!

                       
                       
Jaaah, jag vet inte hur man ställer in tid så att man ska kunna gå ifrån datan och det tar bild av sig själv eller vad man nu säger (HAHA) på webbcamen eller om det ens går, så ni fick en lite konstig bild.. haha!!
                                   

FAN

Fick reda på nu genom Facebook osv att våran Tjeckienresa den 24 augusti inte kommer bli av., för att dem typ inte kunde, men dem har ju kunnat ALLA ANDRA ÅREN!!! FAN! Seriöst, hade sett ifam emot den hur länge som hellst!!:( Den kanske skulle bli uppskjuten men det tror man ju inte på... nu deppar jag...

till mölnvik

Nu åker jag till mölnvik med bror och mamma, höres !!;) ♥

                          

nu

                       
                          Sitte och äter äppel och kanel paj med glass, skit gott!! =D=D

Kul träning!!!

Gjort idag
1. Vakna 2. Åt frukost 3. Satt vid datan 4. Åt lunch 5. Packa 6. Tog moppe ner till träningen 7. Träna 8. tog moppe hem 9. Åt 10. Sitter vid datan.

Jaaah, haha det är det jag har gjor idag, förs var det 1 timma och 15 med 96/95 sen var det 95/94 träning. Sjukt rolig 95/94 träning kan jag bara säga, fick jobba arslet av mig!! =D


hemma ifrån gotland!!

Nu är jag hemma ifrån Gotland och jag har haft det BÄST (gillade värkligen den här cupen jätte mycket även fast det bara var 2 lag med hos oss, haha, men älskade Gotland) med laget! jag tänkte skriva lite vad vi har gjort dem här tre dagarna sen får ni läsa det ni orkar.

Fredag: Gick jag upp 04.20 och hade Matilda som sov över hos mig. Vi åkte iväg hela familjen förutom syster klockan 05.00 och vid 08.30 var det båten gick om jag inte minns fel. Vid 12.00 tiden kom vi dit och blev "välkomnade" av några Gute killar och nästan dirket åkte vi till hallen där vi skulle äta, pch vi med cykel. Och då cyklade vi tandemcykel eller vad det heter och jag cyklade med Matilda. Efter det så åkte vi till där vi skulle bo och det var en liten bit bort, så det blev ju en del att cykla under hela helgen kan jag säga (antal mil)... På kvällen så tränade vi ett pass på 1,5 timma typ (skulle vara 2 ifall vi inte cyklade fel) och sen vid 11.00 skulle vi sova.

Lördag: Gick vi upp och sen joggade i 20 minuter vid 08.00 tiden innan frukosten. Kanske inte var det roligaste om man säger så... Sen så åt vi frukost, duschade, fixade oss och sen var det bara att ta cyklarna och cykla till matchen mot Skogås. Den matchen var lite speciell eftersom dem inte hade någon målvakt så jag och Johanna fick ta en var sin halvlek var där men det var väll helt OK, vi vann i allafall matchen med 1 boll tillslut! Efter det cyklade vi hem, åt lunch som vi lagade själva och sedan bara tog det lugnt. Vid 17.15 så skulle vi möta Gute 95:or och dem var väll inte särskillt bra. Vi utklassade dem med 31-11 och i andra halvlek så körde dem oseriöst eftersom vi ledde med så mycket men det hade inte spelat någon roll helt ärligt, dem var INTE bra!! Sen på kvällen tog vi det lunt och jag och Matilda var vid stranden lite och snackade och lyssnade på sång (HAHA MIMMI!!) och även åt glass, kollade på marknad (det är ju medeltidsveckan där;) osv!!
 
Söndag: Idag så fick vi även springa på morgonen i ca 20 minuter igen (3 km) vd 08.30. Var lite skönare idag än igår eftresom det inte var så varmt. Sen så åt i frikost, fixade oss sen så efter ca 2 timmar så cyklade vi igen till hallen då det varmatch igen mot Skogås då vi vann över dem med 11 bollar (22-11).. Så det var ju kul, så vi vann ju "finalen" och fick medalj och allt!!=D Sen så var det liten lätt fys direkt efter matchen, sen var det kolla match, duscha och sedan vid 15.00 så åkte vi ner och lämande cyklarna. Efter det så gick vi till glassbaren igen men jag tog ingen eftresom jag inte orkade stå i kö (-,-) men sen så fick vi ta dö på 1.5 timma innan det var lunch så vi promenerade lite i Visby innan vi gick till maten. Efter maten så fick vi skjus ner till båten och sen gck båten 19.00 ca..

Ps. det kommer bilder här så småningom då jag antagligen kommer ta massa bilder ifrån Matilda Aplunds kamera efter hon har lagt ut dem på Facebook!

                             
                                     ah, fast nu var det till-och-med 140 olika smaker tror jag ....

Seeegt Matilda

Nu är vi hemma hos mig efter en väldigt seeg packning ifrån matildas sida (-.-=D) och efter vi har ätit. Just nu håller Matilda på att packa om från sin stooora väska till en typ "påse" eftersom man inte får ha en så stor väska, EFTERSOM Jessica ska få plats med alla 17 tjejers packning i bilen. Så en påminnelse till alla:
PACKA INTE I FÖRSTORA VÄSKOR!!!

Nu ska väll jag snart packa och sen så ska vi lägga oss i tid eftersom vi typ ska upp 04.00 imorgon. Hare bra!!


                        
                         Haha, dålig bild från webbcamen på Matilda när hon packar om nu!;)

                        
                        
                                      Jag just nu, ser att jag har solglajjerna kvar på mig!! ;)

Plattång köpt...

Sitter i Matildas rum nu medans Matilda packar. Vi har vart i Forum nyligen och jag har köpt den där plattången nu, great! Så den följer ju självklart med till Gotland!! Nu ska vi snart åka hem till mig så bye!!

Gotland imorgon!!

Idag så sov jag till 11.00. Vaknade då och kunde inte somna om. Idag så ska jag träffa Matilda vid 16.30 ungefär efter hennes läkar tid för att sedan åka till Forum för att kolla på plattång. Efter det så vet jag inte om vi kankse åker hem till henne för att hon måste antagligen packa om hon inte redan har gjort det, för hon ska sova hos mig idag och sen åker hon med mig till båten imorgon eftersom vi måste åka 05.00. Nu ska jag fixa klart mig och klä på mig så att jag inte gör allt i sista minuten. puss

Inget att göra...

(Jag har absolut inget att göra just nu!)

Idag så var det sista dagen på det där lägret så nu är det slut och jag är 600 :- rikare, funderar på att lägga en del av pengarna på en ny plattång.. En likadan som vi har men då är den helt MIN! Och jag kan VÄRKLIGEN rekommendera denna plattång för den är BÄST! Får mitt krull att ligga i ett tag i alla fall, och den sliter inte alls så mycket, eller ahh, inte så mycket!;P Nu ska jag kanske ut och hoppa hopprep (som absolut inte kommer bli av eftresom jag inte har gjort det en ända gång efter jag har skrivit att jag ska, så fattar inte varför jag ens skriver det och försöker låta bra?).. Byyee byee!!

                                      
 Det är den, den ligger omkring 700 :- och är jätte bra pris för att vara en sån bra plattång!:P
Den är mycket bra för alla "krullhåriga" där ute som sliter och drar i det varje dag!;)

Dagens låt helt klart!



Dagens låt helt klart! Har haft den i huvudet hela dagen!! =D=D

Hård dag igen...

Nu har jag jobbat igen eller vad man ska kalla det. Jag hämtade Emma imorse med moppen. Det vi har fått göra idag är att få stå i mål jag och Emma, lägga upp mat, lägga på pålägg på mackor och pumpa några bollar.. tror inte det var något mer, skit samma. Nu kanske jag ska sova eller något i den stilen, är helt utsliten! XD bye bye!

Nice! ;D

200 :- har man tjänat nu på att langa upp pasta till barnen, ta bort en hinderbana, pumpa bollar, märka bollar, och stå i mål i ca 2 minuter och bara ligga på en tjockmatta... Haha, super!!! =D=D Neeh, men somsagt så har ju jag "hjälp till" idag. Jag och emma var lite "övrigt" folk som skulle hjälpa till men det blev inte så mycket att hjälpa så vii var bara lite allmänt sociala. Nu ska jag i allafall äta och sen klockan 19.00 är det fys, nice! =D


Hemma

Jag kan skriva nu när jag endå sitter med datan i knät! Jaah, vi kom ungefär fram bara 10 senare än beräknat så det var ju bra. Sen nu när jag har kommit hem så har jag SJÄLVKLART plattat håret, den har inte varit med nu eftersom jag och min syster delar.. Sen har jag tagit kort på mina leggins, tvättat ansiktet mm och sen nu ligger jag här 2 timmar senare.. Bra där!! -.-.. Imorgon eller idag så ska jag upp 07.00 för att sen 08.00 åka ner till Ekvallen eftersom det är det där lägret för år 97-02.. Kul? Njaaa.. Pengar? JAH! Nu ska jag sova typp. HARE BRA!


Här är mina leggins jag köpte, de tioll vänster är lite udda så där som jag skrev men va fan, dem kan väll funka!?? Någon gång kommer dem väll till användning i alla fall, och de till höger var inga speicella så där, går använda till allt typ.

Men nu ska jag sova och så tar jag kort på allt de andra imorgon eller något. HARE BRA!! ♥


ett till..

jaaah, det blir ett inlägg till för jag har inte så mycket att göra juts nu.. som sagt så går tåget klockan 19.30 typ så vi har inte så mycket att göra tills dess.. haha vi får väll hitta på något. Just nu är kusinen här också så det är väll trevligt. Nu ska vi beställa pizza och hämta den sen.. det blev Jamaica för mig- tomatsås, ost, skinka, champinjoner och räkor! Låter gott! ahja, hööres!!!

Åker hem idag!

idag tog jag sovmorgon till halv 11 tror jag. Jag fixade mig och sen åt frulle sen så åkte jag mormor, moster och mamma till någon loppis i en bondgård.... typ... Seriiöösst vad trååååkit!! Ahja, nu är jag hos momor i allafall igen och vet inte vad jag ska göra, eller nu ska jag titta på tv och äta Ben & Jerry´s. I allafall så åker tåget 19.30 ikväll och kommer fram någonting vid 23.00. Sen imorgon är det ju något handbollsläger i gustavsberg där jag ska hjälpa till i 3 dagar så då blir det väll lite pengar.. Detta blir nog det sista inlägget idag i alla fall, TROR JAG !!! harreee...

sol här nu!

så, vad har jag gjort idag? Jooh, jag började med att ta en liten sovmorgon till 10.30. Sen vid 11.30 så gick vi ner till stan (ovanligt?) och kollade på någon konstig marknad som var döötrist. Så jag och mamma gick hem igen och köpte med oss en Ben & Jerry´s på vägen. När vi kom hit gjorde vi lunch det endast blev ett ägg för mig typ? Sen så tittade vi lite på tv osv och bara var här. Sen så gick vi till ett "köpcentrum" eller vad man nu ska kalla det och kollade lite där. Jag fick med mig ett par lite udda men coola strumpbyxor från Lindex, haha! Sen så gick vi till godisaffären då jag även köpte med mig en chilatte på vägen!!^^ Efter vi hade köpt godis så gick vi hem och nu sitter jag här. Snart ska vi ut och sätta oss för det är jätte varmt och solit här just nu. Kanske blir att hoppa lite hopprep också (eller sola, låter mycket bättre :P)!?? ahja, får se.. Skriver mer sen!!=D

Fredag!

jaaah, ska skriva lite om dagen som annars har varit lite solig i förmiddags och nu regnar det bara och är molningt och typ 18 garder ?? ahja, idag så gick jag upp 08.30 sen så vid 10.00 tiden gick vi till stan och då fick jag med mig 2 par trosor och ett par strumpbyxor från Twilfit sen även ett hopprep från Intersport.
Sen så gick vi hem, handlade, åt lunch, och sedan åkte vi till moster och fikade sedan blev det att åka till stallet en liten stund för att titta typ (?)..
Ah, sen så åkte vi igen till stan så jag köpte ett till par trosor ifrån Twilfit sen även ett par leggins ifrån Lindex och ett par vanliga vita tygskor ifrån Åhlens och ett par trosor ifrån H&M..
Sen gick vi hem och nu sitter jag här. Ska väll sätta mig och läsa lite skvallertidning snart och sen blir det middag. Hare bra!

Tar bild på grejerna sen när jag kommer hem...


Sovdaxxx

När vi hade mött mamma så gick vi tillbaka och åt närstan direkt. Under tiden kom även moster och kusinen och sällskapade lite och sen gick vi till affären och köpte lite godis, eller jag köpte godis i alla fall och sen kollade lite på tv mm. Nu ska jag snart sova och imorgon har jag ingen aning vad jag ska göra, hare braa!

Sovdaxxx

När vi hade mött mamma så gick vi tillbaka och åt närstan direkt. Under tiden kom även moster och kusinen och sällskapade lite och sen gick vi till affären och köpte lite godis, eller jag köpte godis i alla fall och sen kollade lite på tv mm. Nu ska jag snart sova och imorgon har jag ingen aning vad jag ska göra, hare braa!

Torsdag

Igårkväll kollade vi på Pirates of the Caribbean. Jag nästan somnade undet filmen (eller jag somndade^^) även fast jag nästan sov hela tågresan, fan jag vill ALDRIG börja jobba, det tar ju kål på en. I allfall så kollade jag klart på filmen och sen somnade jag nästan direkt. Idag så vaknade jag typ vid 10.30, åt frukost, gick ner till stan med mormor, jag hittade en skjorta på gina och en bikini på BikBok (glömde min hemma). Sen så gick vi hem och åt pankakor till lunch och då började det spöregna och åska så där hade vi lite tur. Sen så kollade jag på vänner, sen så har jag sovet ett tag också.. hehe.. Vid 18.00 kommer mamma hit med tåget så vi ska väll dit och möte henne eller något, ahja, hööööres!!!

Skövde nu!

Idag så åkte jag till skövde efter jobbet. Tåget gick klockan 13.07 (?) typ, och var framme lite efter 16.30 så det var ett "mjölk tåg" eller vad man kallader det som jag åkte, hehe.. Nu när jag har kommit hit till mormor har jag inte gjort något speciellt, har tittat tv, handlat, ätit och ah suttit vid datan. Har bra!



tisdag

Idag så var det mycket stressigt, var ungefär 900 gäster!! -.- ahja, jag slutade, gick till gina en snabbis ^^ och sen åkte jag hem och även sov lite på bussen. Idag så ska vi försöka hitta en tågbiljett till mig ner mot Skövde som jag typ kan ta efter jobbet imorgon! Ahja, får se hur det blir! Sen ikväll är det träning 19.00 UTEFYS (klockan 19.00 och INTE 17.00 Lelle!;)) Ska väll bli.. bra! hare.



Träningen gick...

Träningen gick bra, vill bara säga till alla att jag helt ärligt talat inte kan göra en ordentlig armhävning, jag suger tootalt på armhävningar och styrka mm i övrigt.. så bli inte förvånade att jag inte kan göra det, om ni nu inte visste att jag inte kunde göra!;) haha,! iallfall så var ju Fellan här och det var mycket trevligt. Vi lyssnade på musik, var inne på datan, spelade kort, tog egobilder ;P  och typ åt (?)!! Ahja, nu blir det en dusch! Hare!


                     
                                              Haha, fjortisarna själva!!! XDXD

Felicia Sterner!

Nu blir det kort, sen byta om och sedan moppe till träning...

                        

Pride bilder del 1 (kanske kommer mer sen)

                        
                                             Natacha Peyre och Bobby!! =D

                         
                                                                  Haha!! ;D

                        
                                                           Naaaawww...!!! ;D;D

                        
                           
                        
                                                           Snyggast.se!! :D:D
  
                         
                         
                                                     .............................................

                         
                                               Gillar den gröööna klänningen!!;D

                         
                                                                  Grrrrr!!!:P

(Tog bilderna ifrån Matildas blogg eftersom jag inte orkade ta med mig egen kamera.. hennes är ju mycket bättre ju!!)

Färgen sitter i..

jaah, färgen sitter i nu och jag HOPPAS att det inte bli svart, det ser väligt mörkt ut just nu!! :S ahja, visar resultat kanske sen!!:)


Veckans planer....

Jaaah, har inte gjort något på hela kvällen förutom att jag har köpt hårfärg, tycker min färg nu är så trååkig och sen börjar jag få uyväxt. Det ska bli mycket mörkare!:P Imorgon i alla fall är det jobb igen... Jag ska jobba måndag-tisdag-onsdag.. Sen på onsdag så har jag hittat på lite egna planer, nämligen att åka till Skövde = släkten!! NICE NICE! Imorgon i alla fall så ska jag jobba som sagt, sen så ska jag hem, sen så ska Felicia komma hem till mig innan träningen, så det blir väll att hämta henne i centrum med moppen, great, har inte varit med henne på hela lovet om inte h-bollscuperna räknas, trist!! Men nu blir det tv!!!

1.08.2010

Yeees, idag har jag jobbat och det var jätte lungt idag så det var bra. Jag slutade vid 12.00, åt lunch där, bytte om och sen åkte jag hem. Och jag var väll hemma typ 13.20!? aja, nu ska jag fortsätta häär.. höres!

                              

RSS 2.0