Valborg....

Sitter och pluggar (gör so arbete) på en fredag under valborg. HAHA det låter ju så jävla HÄMSKT!! seriöst-.-' går det ha tråkigare och meningslösare liv än jag !?? XD haha, nej men jag svälter ju i alla fall inte, får väll se det från den "ljusa sidan" -.-.... Aja, i alla fall så är det första stadslagslägret imorgon tills på söndag och man sover över där (Det är i märsta, och klockan 08.30 ska man vara där, och det tar mer än kanske 1 timma att åka dit). Det är dem 36 bästa tjejerna i stockholm som är utagna, och det första lägret är imorgon. Sen kommer de ta bort ganska många. Och sedan är det 1 eller 2 läger till (eller träningar men skit samma, har inte så mycket koll) och sedan blir det till slut ett STADSLAG som ska spela SVERIGE CUPEN tsm och möta andra landskap som tex. Belkinge, Uppland, och skåna (+ några andra)... Så jag får väll bara ladda till morgondagen!! PÖÖSS!!


torsdag....

tog med mig hunden idag till dagis, allt gick bra tills vi skulle hem! När vi åkte hem så tog vi en 471 för och sen byta till en 420. Men på 471 så glömde matilda sitt busskort och mobil på bussen så vi fick ringa hennes mobil och kolla om någon hade tagit det och eller nåt.. Och det hade någon gjort, så vi skulle möta honom vid slussen. Men vi viste inte hur vi skulle komma dit eftresom hon inte hade värken busskort eller mobil och jag hade bara 10 kr kvar på min mobil. Så vi fick gå in till skolan och låna ett gruppkort som man åker med en hel klass på och sedan åka in till slussen och möta han som hade hittat det (och som var mkt snäll att vänta på oss eftresom han satt där i 30 minuter) med det och sedan hem. Så jag var väll hemma vid 17.00 någon ting! men nu ska jag kanske göra lite so. pööss!


Onsdag!!!

snart ska jag gå och lägga mig, är tröööt! Men kan skriva KORT vad det hände idag eftersom inget blev igår. Idag så var det prao - hunddagis. Det blev ingen 2 timmars och 30 minuter promenad som det brukar blir på morgonen utan det blev runt 3 timmars släp med sopor, plankor osv. Sen så var det ingen 95/96 träning och ingen fys idag så det blev 1 timmars träning idag istället för 3,5 timmars träning. Men nu ska jag sova, natt natt! <3 PÖÖSS!!

                           
                                                 Partille-Göteborg, för 2 år sen!


ipod borta!

sitter med springbyxer på och allt och ska (skulle) precis ut och springa och det ENDA som saknades var min IPOD, MEN JAG HITTER DEN INTE!!!!! men jag är skitsäker på att jag lånade ut den i lördags till laget när vi skulle ha musik i omklädningrummet (kan ha fel, för min syster kan ha tagit den då jag har fått med den hem) men om ni har den eller något så call me!! PÖÖSS!!

Btw, blont vs. brunt ??

Hmmm... blont vs. brunt??





söndag....

nu skriver jag bara lite halvsnabbt vad jag har gjort denna dag. först så gick jag upp vid 10.00 tiden, sen vid 11.30 så åkte jag in med josse och ebba till eriksdalhallen för att kolla finaler och även där träffade vi johanna, sen så kom matilda och josse, ebba och johanna åkte. då jag och matilda fortsatte och titta på en final. finalen som vi var där från början att se var mellan spårvägen - rimbo och där var det välldigt jämt. det blev först en förkägning som varade 2x 5 minuter, sen blev det lika igen. då blev det yttreligare 2x 5 minuter,sen blev det lika igen och då blev det sudden och där vann spårvägen. men nu ska jag fortsätta inte-göra någonting istället för att göra massor utav läxor jag har....... pööss

Förlorade mot

Tänkte först inte skriva något, men vad fan, har ju ingen anledning egentligen att inte skriva !:P I alla fall idag så gick jag upp vid 09.00 tiden för sen att ha samling vid 10.15.. Sen så åkte vi till Skärholmshallen för att spela kvartsfinal mot Rimbo med där torskade vi med 12 bollar! Sen så stannade jag kvar och tittade på kvartsfinal med några andra mellan Skuru - GTSöder! Sen åkte vi och åt i köpcentrumet där. Efter det gick jag, Mel och Jesscia tillbaka och kollade på Skånela - Spårvägen matchen och efter det så åkte vi och kolla på Gustavsberg, juniorerna som spelade semi och jag kan säga att jag har sätt dem spela mycket bättre, det fick som sagt torsk där !:) Men nu ska jag kolla på Millenium, PÖÖSS!

Freeeedag! = Match för mig!

Idag var det en ganska lugn dag på paroen!! Slapp städningen och sov då istället på taket och det var skitvarmt och skönt!^^) Sen så kom jag hem redan kl 15.30 istället för 16.30 som jag brukar, eftersom jag och Matilda fick skjus hem av hennes pappa!! Nu i alla fall så kanske jag ska sova (haha är sjukt trött igen XD) och sen äta. Sen ikväll är det match mot Skogås, första slutspelsmatchen i Team sportia Cup!!

uppd: okej, jag skulle tydligen ha samling om en timma så det blev inget sovande.... ZzZzZ... haha, men wtf får väll tagga istället då!! =D=D

                              
                           Wiii!!! Jag och min syster, visst är vi lika varandra !?? (NOOOT XD)

TORSDAG!!

Jaa, dagen idag var bra, haha förutom när vi skulle hem. Jag hade med min hund idag och på vägen hem så SPYDDE hon på bussen och det vara bara gult, och rinnande. Hon hade inte ätit på hela dan och hon är van med att kunna små äta hela tiden här hemma, så det hon spydde på bussen var galla, och typ 3 hundgodisar. Shit var pinsamnt det var... XD , jag och Matilda gick av då nästa hållplats, och då ringde Matilda hennes pappa och vi hade turen att han slutade då så det var ju toppen, sen när jag kom hem var jag så trött så jag sov från 18.00 till 21.00 ungefär! Men nu ska jag sova så ha det!! <3 PÖÖSS!!

                        
                                               Några dagars gammal bild...

21 april, 15 år!! =D

Haha, jaa nu om 3 minuter måste jag gå till bussen annars missar jag den, haha. Men idag är det prao igen då men hoppas värkligen att det blir bättre väder, orkar inte gå ut med hundar i mer än 2 timmar ifall det ska regna!! PÖÖSS!!

Btw, haha jag FYLLER JU 15 ÅR IDAG!!! Var bara tvungen att få in det i bloggen !!=D=D

20 april!!

Om jag gick och la mig NU skulle jag max somna på 2 minuter, jag är så j*vla trött. Sammanlagt gick jag ut ca 3 timmar idag med hundar och det är tillräckligt för att göra mig trött. Sen städade vi också i ca 30-40 minuter. Nu när jag har kommit hem i alla fall så har jag vart och handlat, eee suttit vid datan?!?! Det är typ det jag har gjort.
Nu tänkte jag ta en dusch för det känns som om jag hund dräggel i HELA ansiktet, och sen så ser jag även ut som en kräfta i ansiktet för jag är så röd men det blir nog solskydd på imorgon. Men ioförsig så skulle det typ regna imorgon och bli snöblask :S:S hoppas inte det bara... Hoppas det bara var en inbildning!=D=D PÖÖSS!!





Tidigt inlägg!!!

Haha, jag hade nog inte behöft gå upp så tidigt idag men det är bättre det än att gå upp för sent! Iaf idag så ska jag ju praoa igen så om 10 minuter ska jag till bussen, sen på dan kanske jag och Matilda går ut och springer eftresom vi inte har handboll idag, får se hur det blir med det! Men nu ska jag snart gå/åka!! PÖÖSS!!

Btw, så fyller jag 15 ÅR IMORGON!!! Haha, det får man ju inte glöma, 21 april!!

                     
                      
                          Några ego bilder då här på morgonen blir väll bra?? haha,


Haha, så rooooligt inlägg! XD

Praoade idag, från kl 09.00 till 15.30, var kul. Det var på ett hunddagis, handbollen gick också bra ! PÖÖSS!!

Skansen med Matilda!!

Idag gick jag upp 10.00. Eller det kanske var lite tidigare eftersom Matilda ringde mig! I alla fall skulle jag och Matilda hitta på något idag och vi hade ingen aning om vad vi skulle göra och jag ville absolut inte sitta inne eftersom det var sånt fint väder. Så till slut kom jag med förslaget att åka till Skansen, haha och så blev det. Kl 13.30 var vi i skansen till 15.30 (ca) och sedan hade vi tröttnat. Nu i alla fall ska jag vänta ett litet tag tills maten har sjunkit ner, sen blir det väll ut och springa av sig lite eftresom det blev både donken till lunch och middag!! (A) PÖÖSS!!

                            
                            
                            
                             
                            
                            
                             
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
Haha, var bara tvungen att ha med den sista bilden "Projekt Utter", haha... Tycketr det lät så roligt!! ^^)



Yes det var några bilder i alla fall, ville inte lägga upp mer för då skulle detta inlägg var skit långt. Men aa det var i alla fall en mycket trevlig dag! Ha det bäst!! PÖÖSSS igen
                            

17-04-10

Så, nu ska jag snart gå och lägga mig efter en grymt chill och seg dag! Imorgon så ska jag träffa Matilda och vi ska hitta på något intressant att göra tsm! PÖÖSS!!

                                
Kan lägga in lite egobilder så att bloggen inte blir heeeelk trist, märker nu hur roligt och intresanta inlägg jag skriver nu för tiden. Kanske ska bli lite ändring på det!?? Vad sägs!!;)

Lördag

Idag har jag inte gjort någon ting och kommer inte göra något hellar, var precis och handlade lite med mamma! Eehhh.. aa så roligt och intresenat var det här inlägget! ha det bra hörrni!;) Pööss!!

                           
                            
          Han ta en snabb bild innan jag åkte och handlade, men då han jag aldrig lägga upp den!!

Josse svarar!! DEL 2

Har du någon dålig vana? Jag små äter hela tiden även fast jag inte är hungrig..

Vad heter du i mellannamn? jag heter Mona efter min mamma. :)

Vart har du piercingar? Bara i öronen :)

Vilken är din favourit blogg? Oj jag vet inte, läser många men tycker nog att det är roligast att läsa alla patetiska bloggar! :)

Är du allergisk mot något!? Aa, tål inte kiwi :P

Om du var tvungen att plastikoperera dig vad skulle det vara då? (mellan läppar eller bröst) Hahaha, skulle nog göra brösten då för det kan man dölja lite med än läpparna, :)

Vilket gymnasium ska du börja på eller vill du börja på? Jag tror det blir nacka, som alla andra..

Bästa filmen du har sett? Det finns så många men om jag säga en annan så är det the ugly truth ! :D så sjukt bra och sann film! :D

Blir du ofta svartsjuk? Haha, ärligt talat så blir jag det väldigt lätt vilket inte är bra, men man lär sig och nu är det mycket bättre, :)

Vilken är din favourit glass? Twister ofc! :D

Bästa minnet med din pojkvänn? Oj så sjukt många men det var nog när vi åkte till norrköping tsm! :)

Hur träffades du och din pojkvänn? Vi går i samma klass! :)

Vilken ålder tror du att du kommer flytta hemifrån? Jag vill när jag är 18, men det kommer nog bli när jag är 19-20 :)

Hur tror du att ditt liv kommer se ut om 10 år? Tror att jag kommer vara gift, ha barn och ett jobb! :) hoppas jag xd

Har du rökt/snusat? Nej det har jag inte, hatar bara lukten av rök!

Hur mycket längre är din pojkvänn än dig? Ehh, ganska mycket! :)

Beskriv ditt lag med 3 MENINGAR!!! Mitt lag är det bästa och underbaraste som finns. När jag är med mitt lag så har jag alltid sjukt roligt på cuper, träningar, och grejer vi gör tillsammans. Jag är så himla glad att jag började spela handboll annars hade jag inte haft så underbara vänner som jag har idag.

Hur mycket umgås du med din pojkvän? Väldigt ofta blir det eftersom vi går i samma klass! :)

Har du druckit någon gång? Ja det har jag.

Brukar du ljuga för dina föräldrar? Det händer..

Vad för egenskaper tycker du att vänner ska ha ? Att det bryr sig och har humor! :)

Om du skulle pierca dig, vart skulle du då pierca dig? I naveln :P

Vad är din favoritaffär? Har nog inte favorit, men gillar vila och veromoda ! :)

Brukar du sjunga i duschen? Ja alltid! :D

Vsd skulle du vilja jobba med ? Arkitekt, och inreda hus :)

Vad är din/dina favorit filmer? Skrivit längre upp, men kan säga en annan :) A walk to remember! :)

Hur ser din drömdejt ut? Haha, blond, lång, snygg men ändå söt, magrutor, snäll och bryr sig om än.

Grattis Josse!!

Idag var den en helt vanlig fredag utan några konstiga lektioner, var ganska trist. Sen efter skolan åkte jag till Forum med Matilda, köpte lite godis ofc (ingen pommes idag, men kanske var bra det XD eftersom det blev pizza till middag) sen så åkte jag hem. Jag somnade nästan direkt när jag kom hem och sov i ca 2 timmar (skit skönt) och sen åt jag lite och åkte ner till träning. Träningen gick bra och det var inga konstigheter. Men nu får jag absolut inte glömma att gratta finaste Josse som fyller 16 år idag. GRATTIS GRATTIS!! <3<3 PÖÖSS!!

                              

Rubrik

Idag var det en ovanligt seeg dag, den kändes skitlång på ett konstigt sätt!? Jag vet inte riktit varför men den gjorde det i alla fall!! Sen sista laktionen var handboll, kanske inte var de roligaste övningarna osv men aja, nu i alla fall sitter jag vid datan och luktar svett typ -.- pööss

Dagen var OK!

Orkar inte skriva om dagen utan skriver om morgondagen! Låter bra va!? Nej men imorgon så har vi sovmorgon till 10.20 sen kl 10.30 så ska jag och Ebba gå för att vi ska äta lunch för att sedan åka med 9:orna på SM i Tumba! Så vi har endast 10 minuer lektion imorgon! Så himla skönt! Första matchen börjar mot Tumba kl 13.30 sen är andra matchen direkt efter den eller en match emellan, det beror på om vi vinner eller inte. Men jag vet inte om jag vill spela. Visst kul, men jag ska spela UTE och INTE vara målvakt som jag ÄR! Utan jag ska spela vänster 9 (???) som han aldrig typ har sett mig spela och jag är typ 4:de vänsternian så jag kan väll ha en tröja där det står BÄNKNÖTARE på imorgon... trååk! Men men, aja! Nu ska jag ta en dusch.. PÖÖSS!!!

                                                               
   Haha, så klockren tröja för morgondagen!! haha, nej men ha en bra dag osv. Pööss på er alla!!

Orkar inte skriva så långt...

Neeej, jag orkar inte skriva, men idag efter skolan (slutade kl 11,00) så åkte jag och Matilda hem till mig. Först åt vi lite pankakor, sen så åkte vi moppe, haha första gånge för mig och nu kan jag typ. Hadde bara lite svårt med att köra melkan korner men gick bättre sen. Sen i alla fall så typ, fick vi skjus ner 1,5 innan träningen började och sen var det träning då da! PÖÖSS!!

Här får ni lite cam bilder som jag och Matilda tog idag, tyckte det var länge sen sist!!



Josse svarar!! DEL 1

Tycker du att du är en "lycklig person? : Ja det tycker jag, jag har en underbar vänner och pojkvän !

Är du bortskämd? : Nej verkligen inte!

Favoritfilm? Varför är det din favorit? : Baksmällan, för den är så jävla klockren och min humör! =D

Hur många klänningar äger du? : Haha, ojj! 24 stycken, höhö! =D

Är det något du är missnöjd med dig själv?  Aa.. typ allt! :S:S

Om du fick välja en sak, som skulle bli det sista du skulle få i livet, vad skulle det vara?  Oj vilken svår fråga, men skulle nog vilja ha en dag med min nära och kära! :)

Hur många barn vill du ha när du blir äldre?  Jag vill ha tre st, två flickor och en pojke :)

Om du inte fick ha din egna hårfärg, vilken hårfärg skulle du välja då? Jag skulle nog välja färga till brunt, :)

Vilken kändis, enligt dig, är den snyggaste? Chace Crawford!! såklaaaaaaart!! :D

Favorit låt? Åh det finns så mångamen Never gonna be alone - Nickelback funkar alltid! :)

Favorit färg? Rosa såklart! :D

Om du skulle till en öde ö och fick välja tre saker du skulle ta med dig, vad skulle det vara? Oj vad mycket svåra frågor. Men jag skulle nog ta med mig min bästavän kattis, mat och dricka och sen skulle jag ta med mig min mobil så jag kan ringa så nån hämtar oss! :D

Vad är du mest nöjd med dig själv? Ehh, mitt hår! :)

Vad är det pinsammaste du har gjort? Haha, för mycket! :D

Bästa klädesplagget du har? Oj mycket att välja mellan har så många jag gillar, men ett rosa
  linne :)
Bästa minnet inom handbollen? Finns också så mycket bra, alla partille, eken men det bästa är nog när vi vann Team Sportia :)

Vem/vilka är din/dina bästavän/bästavännner? Min bästavän heter Katarina Ropponen! :D <3

Om du inte fick heta det du heter nu, vad skulle du vilja heta? Gud jag vet inte, men när jag var liten ville jag heta Linda!

Om du inte fick spela i Gustavsberg, vart skulle du vilja spela? Om jag verkligen var tvungen att byta skulle det nog bli skånela eller tumba.

Har du druckiit? Ja, smakat här ju alla! :D

Är du oskuld ? Nej det är jag inte! :)

Hur många har du strulat med ? Haha, tre st typ! :)

Vem är din bässta vän ? Katarina Ropponen såklart! :D

Har du varit otrogen? Nej och det skulle jag aldrig kunna vara!!

Hur var du som barn!? Haha, jag var väldigt glad, busig och gillade att bestämma, mer säger jag inte! :D

Jobbigaste beslutet du har tagit?  Kommer inte på något just nu :O

Snarkar du? Nej det gör jag inte, men andas typ högt, :)

Ville bara säga tack för alla frågor och hoppas ni fick bra svar! :) Ni kommer säkert få höra mer av mig efter som jag är vendelas största idol! :) men ni får ha det bra! :D / josse :)

(Detta var del 1, det kommer komma en "del2", jag tyckte det var lite många frogor för att ha på ett inlägg, pöööss)


HELGEN!!!

I helgen var jag som sagt med Melinda, Josse och Kattis och vi hade det mycket trevligt. På Fredagen så hade vi möte med laget, sen så åkte vi och köte lite chisp och så på coop och sedan hem. Hos Mel så spelade vi spel, tittade på tv och film. Och när kl var 04.00 så var vi inte i huvud taget trötta, eftre allt spelande osv så vi bestämmde oss för att DYGNA!! XD haha, det var mycket roligt, men efter frukosten tror jag att det var så typ somnade jag en minut i köket för jag var så trött och de andra var bara flummiga! XD Efter det så åkte jag och Josse till Mekonomen med min pappa och HÄMTADE MIN MOPPE, och sedan kom Kattis och Mel dit, vi skulle egentligen övat med moppen (jag skulle det) men de t var så dåligt väder så vi orkade inte. Sen vid lunchtid satte vi på en film men alla tittade typ i 10 minuter sen deckade hel bunten och sen så vaknade vi när filmen var slu. Efter det så tror jag att vi spelade spel och sen tog vi mopparna och handlade middag, det blev tacos och jag kan bara säga att typ ALLT var slut efter middan för alla var skit hungriga eftersom det inte blev någon lunch. Sen somnade vi vid 00.00-01.00 tiden och sedan sov vi till kl 13.00 idag! Sen vid 17.00 tiden åkte alla hem (eller jag gick ju;)).. PÖÖSS!!

(Tyvär så blev det inga bilder i helgen...)

Ni har fortfarande chansen! =D

Ni vet att ni har fortfarande har chansen att fråga Josse precis vad ni vill va!?? Skulle vara kul att få några mer frågor tror jag, det bara att ställa frågorna antingen i detta inlägg eller några inlägg ner!! PÖÖSS!!

                         


Blev intervjuad av Kattis!

Jaa, igår så intevjuade Kattis mig i hennes blogg och det får ni inte glömma att titta in på, men hon har lösen på sin blogg så jag säger bara synd till er som inte har det !! HAHA! PÖÖSS!!


Fredag!!- Sova hos Melinda!!

Idag så vaknade jag lite senare än 10.00. Jag gick upp, åt lite frukost, tittade tv, satt vid datan och bara tog det lugnt. Sen efter det så gick jag ut och sprang 6 km för det var vi tvugna att göra idag eftresom vi inte har någon träning idag utan vi ska ha, ee vad heter det "lagmöte" eller vad det heter. Så det var väll skönt, eller det var inte så skönt att springa men mycket skönt efterråt! Sen duschade jag, klädde på mig och nu sitter jag här! Efter mötet idag så ska jag hem till Mel och sova där med Josse och Kattis kommer bli grymt kul tror jag!! Men nu ska jag torka håret och sen platta det tror jag, (eller jag SKA platta det men jag tror jag gör det lite senare så kan det självtorka istället).. PÖÖSS!

          


FRÅGESTUND MED JOSEFINE HULTGREN!!!

Nu är det så här att Josefine Hultgern kommer ha en frågestund i min blogg, vi fick lite insperation från Lelles frågestund som pågår just nu. Men om det är något som ni alltid har undrat över eller som ni aldrig har vågat fråga Josse så har ni chansen nu. Men även här finns det regler, om Josse anser att frågorna är allt för privata eller opassande så kommer jag/hon inte ens ta med denna fråga, och ni får naturligt vis vara ANONYMA och ni får även ställa hur många frågor ni vill!!  Ni får till 11/4 eller 12/ på er, det beror helt på hur många frågor det blir! PÖÖSS!!
                    
                  

Torsdag- fint väder!!

Jag är vaken och har vart det nu i 15 minuter tror jag, jag vaknade, gick ner hämtade en banan sen gick jag upp och la mig i sängen med datan och drog upp persiennerna (STAVNINGSFEL??). Gud vad bra väder det är idag, tror jag ska gå ut sen och sätt mig med shorts och bikini sen eller något. Men aa, jag vet ju hur det brukar bli med mina ideér!!^^ Men nu ska jag titta runt lite på datan och sen äta frukost/lunch. PÖÖSS!!

Gammal bild...

Haha, tittade runt lite på gamla inlägg på min blogg nu när jag inte har så mycket att göra, och då hittade jag en gamal söt bild på min hund som "valp". Hon var aldrig riktit en valp när vi fick henne men nästan!! (A)

                             Klicka för att stänga bilden


Onsdag avklarad!!

Som sagt så åkte jag till Mölnvik och gjorde det där syntestet med Matilda, men innan hennes mamma kom så satte vi och på donken och åt pommer. Haha, jag kan i alla fall meddela att jag ser utmärkt. Jag fick inga fel (som *host* Matilda fick, haha hon fick en bokstav felXD). Sen efter det åkte vi till hallen där Kattis, Felicia och Johanna var. Ekvallen var inte öppen så vi fick sitta ute i ca 20-30 minuter. Träningen gick bra och även fysen. Och nu är jag hemma och bara chillar!! PÖÖÖSS!!

                         
Kan man undgå att längta till sommaren när man ser dessa bilder, gud vad jag vill ha sommar NU!


Onsdag- Träning idag!

Idag så sov jag till 10.40 typ så det var ju riktit skönt. Sen kl 16.30 idag ungefär så ska jag möta Matilda och hennes mamma i Mölnvik för vi ska göra ett syntest, det måste man göra för att få ta moppekort. Sen efter det så tror jag att jag och Matilda ska åka direkt till träningen som börjar kl 18.00. PÖÖSS!!

SHIT!

Kl är 23.30 och jag sitter och gör ett blogginlägg pga att vissa personer hotar med att jag måste lägga ut bilder på det jag har köpt idag annars så ******** *** **** *********** ( *HOST* Josse)!! Jaa, det vill man ju inte gå miste om. Och jag är ju endå inte så trött, och idag fick jag igång min data !! Så nu sitter jag i mitt rum här och tittar runt lite på datan som jag har vart ifrån i en vecka nu tror jag! PÖÖSS!!!


 
Jaaa, jag ser väldigt smal ut kanske på första bilden, sen så ser man även
mina ådror (a) vädligt mycket på den bilden men aa.. De blir ofta ganska tydliga
på kvällarna och när jag tränar, vet inte varför men jag tror jag har ärft det från
min mamma för hon har också ganska tydliga! (A) Men sov så gott!!!;)
Inga märkvärdiga kläder så där, mest lite fina färger till sommaren !!;)
Börjar gilla de där randiga tröjorna som finns på BIKBOK, Ginatricot mm!!

Hemma

Ja imorse så han jag skriva ett väldigt kort inlägg om vart jag skulle, och jag skulle till stan och så blev det också. Vi åkte in, tittade i affärer, åt lunch, tittade mer i affärer och åkte hem. Jag och hon kom hem för ca 1 timma sen så vi han vara i stan en stund i alla fall. Jag fick endas hem 2 "sommar" tröjor, lite render på dem så där sen ett par glajjer!;) Men nu ska jag titta på ALLA bloggar!! PÖÖSS!!


Haha, första gången ni fick en "outfit" bild på mig, har aldrig riktit fattat grejen med
det men aa.. Här har ni, så såg jag ut i stan idag! (Bild nr 2. var lite halvdrogad så där;))

Stan med syster snart!

Om 30 minuter så går jag och syster till bussen för vi ska till stan! PÖÖSS!!!

Snö!!?????

Idag mår jag bättre, har bara ont i halsen och känner mig varm (gud vad det låter töööntigt-.-). Jag vet inte om det är tabletten som tar fortfarande men jag hoppas att det är jag som börjar blir bättre. Idag ska jag inte göra någonting. Så triiiist! Sen kan jag säga att jag höll på att grina imorse (eller inte!;)) när jag såg vädret. Det som precis hade börjat bli vår och snön var nästan borta. Shit vad mitt humör säktes till botten då.. Men nu ska jag sätta mig vid tv och bara stirra. PÖÖSS!!

Sjuk!

"Men det passade ju sig perfekt att bli sjuk på ett lov för då missar jag ju inget i skolan"!!;) IRONI!!!!!!
F*n att jag ska blir det nu! Orkar inte sitta inne ett helt lov om det nu blir så. Jag har ont i halsen, feber typ, yr, fryser... Hmmm.. Jaaa då är man nog sjuk om det kanske inte bara är jag som känner efter lite för mycket! Men nu ska jag väll försöka sova, får se hur det går! Men skriver mer imorgon! PÖÖSS!!!

Hos Matilda nu!!

Igårkväll efter maten så åkte jag hem till Matilda och sov över där! När jag kom dit åt vi glass, eller jag fick tjata ett ganska långt tag för hon vill inte först -.-, sån så tittade vi på lite tv, bla Milenium. Sen tittade vi på Bring it on, men inte hela för vi orkade inte och sen vet jag inte när vi somna men jag kan säga att Matilda somnade när jag satt vid datan så hon somnade ganska mycket före mig. Nu i alla fall är hon i duschen och jag sitter i vardagsrummet och inte gör något speciellt. Sen så ska jag nog åka hem men jag vet inte när för vi ska ha gäster lite senare. PÖÖSSS!!!

Ego pics


Sant!?

Girls are superheros. Who else can bleed for a week without dying?

Haha, fick denna av Josse på msn, så sant! XD


GLAD MED STORA BOKSTÄVER!!

Haha, jag tror inte denna morgon kan ha börjat bättre för mig. Vid kl 09.30 ca så blev jag väckt av mamma, jag fixade mig, åt lite frulle och sen åkte jag och pappa till mölnvik och titta på moppe och nu har jag beställt en som är silver-vit. Det fanns en röd-vit där i affären men sen så sa han (han som jobbade där) att den fanns i en annan färg och då ville jag titta på den och det var snyggare tyckte jag själv. Så nu är jag väldigt glad om man säger så!;) Sen så åkte vi till Jula och köpte moppelås och handlade lite mat med mer. Men nu är jag hemma och tittar runt lite på nätet och jag får se vad jag hittar på idag... PÖÖSS!!!

                       
                                              Så ser den ut för er som undrade, ! ;)

2 april!!

Nu är jag hemma och har varit det i snart 3 timmar! Idag så blev jag väckt av matilda kl 09.30 (snark -.-) och vi titta lite tv, hon gjorde frukost (orkade inte, var skit trött XD) och sen åt vi, fixade oss och sen kom mamma och hämtade mig och Matilda. Vi körde ner henne till centrum för att hon skulle åka till dagis och jag skulle hem. Nu är jag i alla fall hemma och  har ingen aning om vad jag ska göra idag!!! HAR SKIT TRÅKIT!!! PÖÖSS!!

                         
                            Haha, familjens påskgodis! XD Fatta fet jag kommer att bli!! :S:S
                                 
                                   Kan väll slänga in en liten egobild ifrån kameran....

PÅSKLOV NU!!!

Idag var det en riktit lugn torsdag, perfekt avslutning innan lovet. 2 av lekionerna titta vi på en film, en satt vi mest bara och typ.... jaaa inte gjort någonting och det var engelskan men i slutet gjorde vi "music quizz" (stavning) och sen på matten skulle man göra ett test som gick på 5-10 minuter sen slutade vi. När jag kom hem så tog jag det lugnt, titta på tv, sov och gick ut med hunden i en timma (!!). Sedan åkte jag ner och mötte Matilda i centrum och sedan åkte vi till Mölnvik och handlade lite, som bla maränger, choladsås, chips osv för nu är jag hos Matilda och ska sova över här. Trevligt va!? XD Men nu sa jag förtsätta titta på filmen som jag har somnat 3 gånger under, hehe!! PÖÖSS!

RSS 2.0