Onsdag!!

Dagen idag var väll så där, fick några så j*vla onödiga komentarer från ett håll så jag höll på dö så arg jag blev -.-.... Men vad fan... Annars så var det bra, direkt efter skolan åkte jag emma och ebba till forum där de köpte mellis och emma köpte även skor (men duktiga jag hade gjort en pastasallad *host* mamma). Sen så åkte vi ner till hallen och åt. Första träningen var mellan 16.30-18.00 och det var med 95-96. Sen var det mellan 18-19 94/93 träning. Sen var det mellan 19.15-20-15 94-93 träning FYS!! Haha, jag tror aldrig jag har fuskat så mycket på denna fys. Haha, jag tyckte vi skulle ha en lugn fys eftersom det var snart lov, men det tyckte inte han (fystränaren) eftersom det inte var lov än. Men nu ska jag duscha och sedan sova.. PÖÖSS!!

P.S... Kommer inte kunne lägga in bilder eller liknande på ett tag förrän min data är fixad..

NEEEEEEEEEEJ!!!!!!!

Hela min data är drabbd av virus så det går knappt att gå in på den. Antagligen kommer jag få starta om hela datan och göra det som en "ny" data eller vad man ska säga. Men jag hade VÄLDIGT tur med att jag kan gå in på den och även på mina dokument osv så jag kan spara ner massa gamla bilder på ett usb som jag sedan för över igen till datan när jag har tagit bort allt skit på den. Men aa.. Så jag vet inte om jag kan skriva lika mycket nu eftersom HELA familjen kommer trängas på denna data nu (mammas och pappas data) eftresom min systers data har drabbats ungefär av samma sak en dag innan min typ.. Aja.. Just det, sen vet jag ju inte ens hur man gör det där med datan som jag snackar om nu, så om det är något data freeak där uta som kan hjälpa mig så skulle jag inte tacka nej!!^^) Men nu ska jag fortsätta med engelskan tror jag, som jag har jobbat med sen kl 17.00 med endast matrast osv.. PÖÖSS!!

Mååååndag!!!

Shit, jag är helt slut... -.-, sen jag kom hem så har jag dammsugit hela nedervåningen (!!!), suttit vid datan, tittat på tv och bärt in TIO st New Body kartonger så jag är helt slut i armarna (det är mycket för att vara mig). Men nu kanske jag ska äta (?) eller något eller kanske byta om för att åka ner lite tidigare till träningen. Fast inte ännu för kl är inte ens 15.00.. PÖÖSS!!!

                     
De ser mycket större ut irl.... Men aaaa... Här är dem som duktiga jag har kämpat med!^^)

Hemma!!

Idag så var det en kort dag i skola. Började med språk som inte riktit blev så eftersom vi fick vara med svenska/engelska klassen eftersom våran lärare skulle göta något annat. Så det blev typ spel hela lektionen (på svenska alltså). Sen så var det bild, och våran bildlärare var fortfarande sjuk (3 veckan nu) så jag ritate lite med målafärg och snackade mest. Sen fick vi sluta ca 30 minuter tidigare. Men nu är jag hemma och ska äta lite lunch! PÖÖSS!!!


                         
                                       Haha, jaa mit hår liver sitt lilla egna liv idag,

söndag

Dagen var bra idag med Matilda, som vanligt!;) Men röv vad livet kan vara struligt ibland!;)XD

KLAR, snart!!^^)

Så, nu är jag fixad och klar och nu är det bara frukosten/lunchen som saknas. PÖÖSSSS!!!!




Haha, jag hade inte någon mer bild på mig själv nu på morgonen, utan det blev bara 3.
Så varför inte lägga upp en bild på min syster på den sista för att göra inlägget lite roligare!;)
Haha, btw ser ni någon likhet mellan oss, speciellt mellan min sista bild och på hennes ända bild.


Söndag

Shit jag är redan vaken och jag har varit det sen lite innan kl 09.00 (egentligen kl 08.00, men nu har vi ställt fram tiden jöö). Idag i alla fall så åker jag och Matilda till Tumba igen. Men denna gång inte alls så tidigt för vi orkade inte, speceillt inte med tiden och allt, men jag jag hade ju ställt min klocka på väckining för att gå upp vid 08.00 så jag är ju redan vaken. I alla fall tar vi bussen ifrån gurra vid 12.00 tiden och sen sen är vi framme vid Tumba kl 13.10. Så det är precis lagom till matchen mellan Åstorp-GT/SÖDER, och de spelar om 5-6 plats. Men anledingen är tt vi åker så sent är att vi vill se finalen och den är inte förrän kl 15.45 eller vad det var så jaa..

Igår så var vi och tittade i Tumba som sagt och då tittade vi på Lidingös 2 matcher. Tvär så vann de inga men sista matchen var mot Tumba och Tumba är nu i semi mot Irsta och spelar om ca 10 minuter. Men i alla fall efter vi hade tittat på matcherma så tog vi pendeltoget direkt mot t-centralen sen så gick vi lite i stan och åt "middag". Och gissa vad jag åt!?? XD POMMES!! HIHI^^) jag kan säga det var lite gott då som det alltid har vart... Och sen efter filmen så åkte vi hem. Men nu ska jag hitta på något för jag lär inte kunna somna om.



Fick ett sms av matilda nu att vi skulle mötas i slussen istället, får väll sitta med Ipoden och roa mig i en halvtimma på bussen då.. -.- =D

FREDAG!!!! <3<3

Dagen idag var väll bra, orkar inte beskriva den för den var ingen speciell. Sen efter skolan gick jag och matilda som vanligt och åt pommes <3 och sen Becool (stavas den så?), sen så åkte jag till mölnik efter och tittade lite  där och seda kom mamma och bror dit och han skulle klippa sig och medans gick vi runt lite där och bara "chilla", HAHA! XD Nej men sen så åt jag donken till middag, seriöst jag tror jag är magsjuk nu. Jag ska inte äta pommes på flera vecor för jag blir bara spyfördig när jag tänker på det... Aja, sen var det träning och sista 20 så spelade vi fotboll men jag mådde så illa så jag tittade bara på och drack vatten, jag tror det hjälpte!^^)

Imorgon så ska jag och Matilda till Tumba och kolla USM för B-flickor, och vi ska kolla 2 matcher som Lidingö spelar. Första är kl 10.40 och den andra är 14.10 så vi får väll titta lite andra matcherdär emellan och gå i Tumba centrum eller något. Sen så efter matchen så åker jag och matilda till stan och kollar runt lite där och sedan ska vi gå på bio och det blir Alice i underlandet i 3D! Haha, vi kanske är lite sena med den men wtf!? XD Och sen  åker vi hem efter det. Så jag skulle bara berätta att jag kommer vara borta hela dage med dampbarnet <3<3!! haha, kommer bli såå kul! XD

Lugn dag idag!!

Idag var det ingen "skol dag" för min klass, utan hela klassen åkte till Nacka och åkte skridskor, men jag och Matilda åkte inte tråkiga som vi är utan vi tittade på en liten stund, sen gick vi in till handbollshallen och satt där på läktaren eftersom vi frös så. Sen vid kl 11.00 så var dem klara med åkandet och då gick vi till Forum och åt på BK/tacobar hela klassen och sen slutade vi. Egentligen skulle vi åka till Järlasjö och äta men så blev det inte för det var för kallt och båsigt (YES). Haha, det var väldigt skön dag med andra ord. Sen gick jag och Matilda och titta i några affärer och hon var bla på kicks och köpte smink (ifall ni undradeXD). Sen åkte vi hem. Nu sitter jag här i alla fall och hade tänkt att göra det HELA kvällen. GUD VAD SKÖNT! Ingen träning varken i skolan eller med laget, dem dagarana behöver man ibland!;) PÖÖSS!!

Det var länge sedan...

Jag har skrivit ca 2 inlägg innan om vilka bloggar jag läser ooch jag tänkte att jag kunde göra det nu igen,

Kissies *

Paows*

Dessies *

Kenzas *

Blondinbellas*


Matildas +

Lelles #

Kattis +


Piffad #

Bunnys #

SarahTjulanders #

Fokis #

Malins +


Camillas +

Felicias +

Amir +

Rahlenfeldt+


Jaaa... det är nog dem jag läser.. PÖSSS!!!

* = Varje dag
# = Ofta
+= Ibland






delade ut reklam

shit, nu är jag si så där väldigt trött. Efter handbollen idag som slutade kl 15.30 så åkte jag och emma direkt ner till centrum där mimmi, lelle, matilda, melinda, kattis, och josse var, så åkte vi och delade ut reklamblad för att få in mer pengar till laget. vi åkte till enskede och där delade alla in sig i grupper och delade ut. när alla var klara förutom jag och emme (haha konstigt= NEJXD) så var dem andra tvugna att hjälpa oss för vi kanske var lite sega (men hade roligt och trevligt;)) men sen till slut var vi klara. sen så kom jag hem vid ca 7 nu ikväll och jag har ätit middag, gjort lite läxa och suttit vid datan ofc sedan dess! men nu ska jag förtsätta med det och sedan blir det "desperata hemmafruar". pööss.....

Tumba

Idag gick jag upp ganska tidigt, eller jag skulle säkert kunna sova ganska många timmar till men jag gick upp, åt frukost sen åkte jag med mamma och bror och kollade på han i Tumba där han spelade 2 matcher. Först lämnade vi Anton till samlingen sen gick jag och mamma till Tumba centrum där vi tittade runt lite, köpte en bh på H&M sen så köpte vi fika, jag köpte varmchoklad med vispbrädde och en dammsugare, MUMS!!^^). Första matchen var nivå 2 och den blev lika, sen spelade de nivå 1 match också mot tumba men den matchen torskade de med ca 6 bollar tror jag. Sen så åkte vi hem, "svängde förbi" donken, och sen handlade vi även lite till kylskåpet här hemma. Men nu ska jag titta lite på data och sen hitta på något. PÖÖSS!!

Duscha sen sova!

Nu ska jag ta en dusch för jag har inte gjort det än sen matchen!! ^^) Haha, jag är så himla äckligt och så sjukt lat! Aaaa... Men imorgon så kanske jag åker med pappa och bror för att kolla på hans match som är i Tumba, haha så att jag inte ligger hemma hela dagarna och degar.. Vill inte att det ska blir för ofta för då kommer jag snart få fyrkantiga ögon för jag sitter då ALLTID endast vid datan och tv:en! 90 % av tiden vid datan 98% tv, 1% toaletten (a) och 1 % är jag och äter. Men nu ska jag duscha som sagt sen så ska jag sova och lyssna på mina nya låtar som jag har laddat ner till Ipoden! PÖÖSS!!


                 
                  Haha, den "kända" Vendela posen! ;)

Nya Ipod låtar!

YES!! Äntligen nya låtar på Ipoden, har gått runt med en och samma låtar i över ett år nu, har varit SKIT TRÅKIT!! Men nu har jag äntligen klurat ut "felet" eller vad man ska säga, eller min brorsa gjorde det men man kan säg att det var jag eftersom det var jag som försökte klura ut det ! Eller!?? Skit samma, nu är det gjort, men just nu har jag inte så många låtar men det fixar sig senare, nu har jag några låtar i alla fall! Aja, om en timma är det samling så jag tänkte väll börja äta något, packa och sen åka, kommer kanske lite tidigare till samling eftresom jag inte har något att göra! PÖSS!


Dagens ......

Humör: Trött
Låt: Ingen för tillfället
Kläder: Mjukis byxor + tröja
Frisyr: Utsläppt, lockit och fettigt hår -.-
Hur är ditt liv: Ganska lungt just nu!;)
Ont: Hmmm.. ingen stan! =D
Vill ha: GODIS!!!!!
Planer: Inga, match på kvällen
Dagens drog: Datan
Dagens måste: Platta håret
Dagens älsk: .......
Dagens sötnos: Eeee.. du kanske!;)
Ser fram emot: Matchen ikväll

Lördag!

Idag gick jag upp redan vid 10.00.. Eller jag vaknade innan det men det var då jag gick upp, känndes riktit skönt att inte sova bort hela dagen fast än jag inte ska göra något speciellt idag! Jaa, som sagt så har jag inga planer för idag förutom att jag ska spela match idag. Det är samling 17.20 sen får man se vilka eller vilken match man ska spela. Första matchen som är nivå 2 är mot bolton, se är andra matchen som är nivå  måt spårvägen och det här är seriens sista matcher. Men nu ska jag fortsätta titta på tv så pööss!!

GRATTIS MATILDA!! <3

GRATTIS MATILDA PÅ 15 ÅRS DAGEN <3 <3 <3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Skinnjacka,

Idag så var det sista dagen på veckan så himla skönt. Vi hade matte, no, so och slöjd.. Så det var en kort dag = slutade kl 13.00. Sen efter skolan så åkte jag till BK med Matilda och då köpte vi pommes (som vanligt), läsk och glass. Och sen efter det gick jag till H&M och köpte en skinnjacka för 300 kr. Den kosta 200 igår eftresom det var 100 :- rabatt på alla jackor men jaa, det var igår det och jag viste inte när rean slutade. Men jag köpte den i alla fall för jag ville ha en kort skinnjacka som var svar och det var väldigt billigt endå! Men nu ska jag kanske äta något och sen kl 18.00 så är det träning! PÖÖSSS!!

                    

Det var länge sen!??

Ja det var ju ett tag sen jag skrev något ordentligt! Idag så har jag varit i skolan och haft en HELT vanlig skoldag. Sista lektionen vi hade var tiori i handboll, sen hade jag efter det utvecklingssamtal -.-... Det gick väll .. bra!? Sen efter det åkte jag till Forum för att köpa preset till MATILDA SOM FYLLER 15 ÅR IMORGON!! Så imorgon blir lilla Matilda 15 år och byxmyndig! Så INTE glömma gratta!!;) Men i alla fall så kom jag hem vid 18.30 -.- och har ätit lite middag, druckit smoothie (stavning:P) och bara suttit och latat mig vid datan och tv! Men nu ska jag fortsätta med detta så pöösss!!

Haha, måste bara berätta något "kul"!! Idag så tänkte jag vara lite så där "små" rolig med Matilda, så jag tog hennes lås (har hennes nycketl så kunde låsa upp hennes lås) och satta på mitt skåp och sen tog jag mitt lås och satta på hennes skåp, så att hon inte skulle kunna komma in i henens skåp. Och sen så la jag extranycklen till mitt skåp I HENNES SKÅP där jag hade mitt eget lås, sååå jaa!! Haha, jag låste in min egen enda nyckel i matildas skåp och värken hon eller jag kom in i skåpet -.- och detta kom jag på ca 20 sekunder... Så det var ju bara att knipsa av låset, så just nu har jag inget lås, måste nog fixa det! haha, jaa här får ni ett exempel på när jag försöker tänka och vara rolig på samma gång! XD

Matilda Gustafson

Sitter med matilda nu och ska snart ta bussen ner till hallen och kolla match, det är damernas sista hemma match nu om jag inte minns fel!? Aja, skriver lite mer sen kanske om jag orkar, mohahahha!! XD skojja -.-

FÖRLUST!!!!!

Jaa, denna dag blev inte som för väntat. Första matchen mötte de Önnered. Första halvlek så ledde Önnered med 16-13 och man såg att vi hade en chans. Men efter en stund så drog dem iväg och det stog 22-16 till Önnered och det såg inte så ljust ut. Men efter ett tag började de spela riktit bra och de börjad ta igen. När det var ca 10 minuter kvar (vild gissning) så stog det 22-22 och jag trodde faktist helt ärligt att det fanns en liten chan.. MEN!! Det gick inte hela vägen och Gurra förlorade med 1 mål.. Det blev alltså 26-25! Sen när matchen var slut så tittade ha lite på matchen som var efter, men efter ett tag så åkte jag med Lelle och co. till vårt hotell (mitt hottell eller vad man ska säga för Lelle bodde på något annat) och skulle äta lunch, men jag var inte så värst hungrig så det blev pommes på donken ^^)... Sen så åkte thomas iväg för och checka in på deras hotell medan jag och lelle var kvar och titta i alla affärer där, och tog en glass. Haha, vi var bara tvungen att testa den ny Ben&Jerrys glassen som har kommit på pinne, det är smak Kaksmet-Jordnötssmör, skit gott jöö! XD Sen så blev vi hämtade där lagom till match av Thomas. Matchen var då mot Sävehof och den ville man ju gärna vinna eftersom både Linnea Larsson och Linn Blohm spelar där som spelade i Gurra spelar där nu, men jaaa. Vad ska man säga!? Det stog 7-3 till Sävehof, sen 12-5 i halvlek. Det var väll kansek inte helt omöjligt att ta igen detta men efter ett tag stog det 20-10 och det börjad kännas ganska dåligt.. Men vad fan. vi hejjade på i alla fall och jag tycket dem slet i alla fall.. Men nu ska jag titta på tv och sen sova.. PÖÖSS!!!

Haha, tänkte skriva vad jag har ätit dem här 2 dagarna.. Kanske inte så nyttigt men GOTT!! XD

Fredag: Frukost: Några mackor hemma
             Lunch: Korv med pommes
             Middag: Pizza

Lördag: Frukost: Hotell frukost
             Lunch: Pommes 
            Middag: McDonald´s

Haha, lite kul tycker jag, visst att jag brukar äta onyttigt lite för ofta men nu kanske det börjar bli lite överdrivet för min del, men vad fan.. Sen blir det skolmat i en vecka och då blir det väll knappas lika mycket ätet!!


Natt natt!

Trööttt!!! Nu tänkte jag gå och tvätta ansiktet/tänderna osv och sen titta på tv och läsa tiding för jag orkar inte mer nu. Jag är så satans trött -.- skulle kunna somna nu på direkten.. Men aaa!! Sov så gott!!


Köpte denna tidning idag där vi åt lunch. Brukar i vanliga fall läsa Klick eller Fredag men de hade dem inte så denna fick det bli och den var faktistr bra, mycket bilder osv.. Haha, det gillar vi(jag)! XD


Förlust

Nu sitter jag på hotellrummet och ska snart ner och äta om en stund i hotellresturangen tror jag. Imorse i alla fall gick jag upp vid 05.30 och åt frulle och så. Sen så åkte vi ner vid 06.30 till parkeringen där bussen stog som jag och mamma skulle ta (lag/förenings bussen). På bussen sov jag mest och lyssnade lite på Ipod! Vid 11.00 så var det lunch och vi åt på något som hete "Rasta". Var inte den godaste maten men det blev i alla fall korv och pommes för mig. Sen vid 15.15 så var vi vid hallen och började kolla lite matcher. Vid 17.00 spelade Gurra och det såg väldigt bra ut kan jag säga. De ledde med 4-6 bollar hela tiden och man trodde att detta skulle bli en säker vinst (eller jag trodde det:S). Men sista 15 minutrarna vet jag inte riktit vad som hände! =/ De punktade två av Gurraspelarna och vi åkte på 2 st 2 minutare (en av dem var inte det, de sa att det var "felaktigt byte"). Tillslut i alla fall stog det lika och tillslut vann Karlshamn med 3 bollar. Det tror jag ingen var berädd på där inne. Men men !! Får väll hoppas att de vinner mot Sävehof och Önnered imorgon då! Men nu ska jag snabb kolla alla bloggar innan vi ska ner och äta! PÖÖSS!!



Vårat lilla, gulliga hotellrum!! ;)

GÖTEBORG!!!

WOW!! Vilken rolig och otroligt intressant blogg jag har just nu! =D
Dagen idag började med svenska, där vi nästan bara läser hela lektionen, sen så hade vi idrott där vi hade boxning (?) gud så roligt det var.. -.-.... Sen så hade jag handboll sista lektionen, och den slutade 16.00. Och Emma och jag skulle ta en 420 som gick halv eller vad det var, men den missade vi så vi tog en buss som gick 16.50 så jag var hemma vid 17.30. SÅ KUL! Sen när jag kom hem så åt jag middag = 3 bullar och ett glas oboy. Sen åkte jag med pappa och lämnade hunden hos Matilda. Hon ska vara hundvakt till henne till söndag eftresom vi ska åka till Göteborg och kolla på JSM FINALSTEG!! Haha, taggar som, bästa hejjaklacken ever ska det vara! XD! Men jaa, så jag ska vara i Göteborg hela helgen så vet ej uppdateringen men jag funderar på att ta med datan eftersom det är fri internet på hotellet! Låter det bra!? YES, det tycker jag så så får det bli! Men nu ska jag hitta på något annat.. PÖÖÖSSS!!!



Haha, var bara tvungen! :D <3<3 (Tjeckien förra året)


Plugg -.-

Första skoldagen idag efter en veckas lov, den gick faktist bra. Vi hade inga specialla slappa lektioner eller något men endå. Eller vi hade inte en hel lektion engelska men vafan, engelskan är tråkigast endå, det spelar ingen roll hur kort den lektionen är. Sen så hade vi handboll sista lektionen och den var 1 timma istället för 1 timma och 30 minuter, så man kom ju hem lite tidigare, och det var ju skönt! Men nu ska jag gå och plugga igen, har tyska prov imorgon, och jag skulle bara göra ett litet snabbt break för jag har suttit en stund nu. Skulle egentligen ha suttit i hallen just nu och tittat på handboll, men skolan gick tydligen FÖRA handbollen sa mamma!!? Hur nu det gick till!??? Aja, pööss!!

Vinnarbild!!

 
Haha, jaa.. Bilden säger väll allt!?? =D=D Haha,

GULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shit, det här var en perfekt avslut på ett lov/helg. VI VANN ANNAS pepparkaks CUP!! Så grymt kul! Jag kan bara säga att jag värkligen inte trodde att vi skulle vinna denna cup, jag trodde kanske att vi kunde gå till B-final, och kanske vinna den, men inte mer. Men gud vad kul det var, alla kämpade och grymt målvaktspel, linjespel, kantspel och niemeterspel, (om man säger så!?) Haha och så klart den gryma coachningen vi hade. Alexandra och Lotta, sen hade vi även Lasse på lördagen, Haha ja det var ju Alexandras andra år som hon coachade oss till guld. SEN SJÄLVKLART den gryma publiken vi hade i ALLA matcher och självklart den sista matchen, jag kan säga helt ärkligt att jag blev EXTRA taggad när publiken hejjade så som dem gjorde. SÅ ETT STORT TACKT TILL COACHERNA OCH PUBLIKEN!!!!  Först matchen idag var i alla fall mot Tyresö som vann den andra gruppen, där stog det ca 5 upp (om jag inte minns fel, känns så) i halvlek men som "vanligt" så tappar vi lite, och jag tror det var bara ett upp ett tag. Men matchen vann vi i alla fall med 2 bollar. Nästa match som var final VANN vi mot Tumba, som vi spelade lika med i gruppspelet. Och jag får ju inte glöma säga att det laget kom 9 i Norden cup (spelade ju med dem om ni inte kommer ihåg) och är i steg 5 i sm. Och det var det bästa laget de kom med så de har inte så mycket att säga till om där. Men det var i alla fall skit roligt. Men nu ska jag "fira" med lite godis och tv. PÖÖÖSSS!!


Bild från finalen, jag numer 7, så klart hade jag glömt min röda tröja hemma!! Tack Elli, för att jag fick låna din tröja, tror allt den gav lite extra tur!;) <3

Jaa, änne en bild ifrån finalen, där såg vi extra glada ut!;)

Bild ifrån semifinalen, ebba hoppar (högt)!! ;D

Lilla Matilda fick vara linje denna helg också, tyckte hon klarade det utmärkt!;)

Är mycket säker på att det där blev en räddning, målvakt Johanna, var för övrigt grym denna helg!! (semifinal)

Tänkte först inte lägga ut denna bild på mig, men vem är snygg när den spelar handboll!? XD

Lilla Alice också! =D

Vilda och Ebba i bild! :D

Bild efter segern mot Tyresö i semi! =D=D Jaa, dem ser väll nöjda ut!? :D

(Lånade bilder från Camilla Andersson från Facebook, hoppas att det var OK med henne!?=D)

ANNAS Cup!!

Jag har inte vart på datan på ca 2 dagar så jag har inte hunnit skriva något men kan frösöka skriva lite kortfattat nu!

Torsdag: Jag gick upp kl 07.00 och sen tog jag bussen vid 08.40 men matilda och emma och åkte till hunddagiset! Vi var där till 15.40 sen tog vi bussen hem. När jag kom hem duschade jag och packade
sen så tog jag och emma bussen till mölnvik och mötta matilda där och sen handlade vi godis, läsk,
ships och kakor för vi hade filmkväll hemma hoss Matilda, sen gjorde vi även hemmabakad pizza till
middag. Så det var ju mysigt.

Fredag: Vi vaknade cid typ 12.00, gick upp och åt frukost, sen så satt vi lite vid datan osv och sen åkte
jag och emma hem. Sen vid ca 17.00 åkte vi och hämtade emma och sen åkte vi till hallen i tyresö där
vi skulle spela ANNAS Cup! Första matchen mot Handen vann vi med ca 5+ sen spelade vi lika mot Huddinge.
Det var ju super bra. Åkte förbi donken till middag.

Idag (lördag): Gick upp vid 10.30 åt frulle och sen åkte vi vid 11.30 och hämtade Emma och sedan Lasse.
Sen så spelade första matchen vid kl 13.00 någon ting och då vann vi mot Tyresö med 2 bollar. Sen så
åkte vi till Tyesö centrum och åt middag, Kebab blav det. Vid 18.00 tiden sen spelade vi mot Tumba och
där blev det lika så vi gick till A-slutspel!! Haha, så grymt bra. Jag trodde faktist helt ärkligt att vi skulle
komma 4:a i gruppen. Så det var ju nice. Men nu blir det pizza till middag så pööss!!


Bio+ Film

Dagen idag var super! Gick upp kl 10.30.. Fixade mig, tittade på tv, åt frukost+ lunch och gick ut med hunden. Sen så gick jag med Mel till bussen och träffade Kattis vid bussen också. Sen åkte vi ner till centrum och träffade Josse och vi 4 tog bussen till stan och skulle titta på bio. Först hämtade vi ut biljetterna, sen åt vi lite på donken och sedan köpte vi biogodis.. Efter filmen, som jag tyckte var bra, åkte vi ner till Ekvallen och Mel och Josse skulle träna med juniorerna. Jag och Kattis tittade en timma på deras träning men sedan åkte vi hem. Och nu stter jag här. Men nu ska jag titta på filmen UPP!! haha, värkar skiiit kul! Puss


Bakade bullar idag!!

Haha, shit vad jag har bakat idag, eller rättare sagt vad jag och matilda har bakat idag. Kl 10.00 gick jag upp, fixade mig lite snabbt och åt frulle. Sen så tog jag bussen ner och mötte matilda och vi gick in och köpte lite grejer till bullbaket som vi inte hade hemma. När vi kom hem drog vi igång direkt, när degen jäste (stavas det så!?) så åt vi lunch och sen fortsatte vi, vid 17.00 tiden var vi klara, vi startade vid 13.00 så 4 timmar blev det.. Efter vi var klara åt vi middag, sen åkte vi ner till träning och jaa.. Nu har jag kommit hem där ifrån och har suttit här sen dess!! Pööööss!!


Haha, matilda fick lite konstiga ryck ibland, tog kort på helt c* grejer xD

Jaaa, varför inte en till .. intressant bild!? XD

Hadde lite smått problem med degen emellanåt -.-

Snygging va!?? <3

Våran först sats av bullar, blev grymt lyckade, fast här är dem inte gräddade, men endå!:P

Resultatet på dem första!! Såååå snyyygggaaa!!!! <3<3<3<3

Resultatet på den andra satsen av bullarna..... något gick fel.. =/

Skillanden på bullarna, vänster bulle = FÖRSTA satsen, bulle höger = ANDRA satsen av bullar..

Söööt!!! =D <3

Kan avsluta inlägget med en  "smickrande" bild på mig, ville inte värka tråkig och bara lägga ut bilder på massa bullar.. Men aja, här är jag! I krulligt och otvättat hår!! -.- Hoppas bilderna  gjorde bloggen lite roligare i alla fall!



RSS 2.0